Arti
- Niezbyt czuć tu oryginalność, ale dziękować Bogu, że to nie kolejne imię z Gothica. Można by to uznać za zdrobnienie imienia (gdyż i tak może jest), więc jak dla mnie to powód do minusu. Cóż, ważne, że łatwo wpada w oko i jako tako pasuje do zabawy (Marant). Dostajesz za niego... Ocena: 7-/10
- Ork - nic ciekawego. Jedyne, co mi się w nim podoba, to napisany na nim Twój nick. Minus jest taki, że ten napis jest taki dosyć niewyraźny. Tak czy inaczej, dostajesz za niego... Ocena: 7+/10
- Tu już jest kompletny bajzel. Po kiego nawaliłeś tam tyle tego tekstu, którego zapewne i tak nikt nie czyta? To o podobieństwach w grze, to o Papieżu. No właśnie, Papież - kolejny zwolennik tego bezsensownego zdania (za co dostajesz ocenę niżej). Ludzie, proszę, opanujcie się, do czego to prowadzi?
Next, obrazek przedstawiająceg postać (a raczej głowę) Bezimiennego. Ni to nowe, ni stare - zero oryginalności. Niestety, ale... Ocena: 3/10
- Co ja mogę o nim powiedzieć? Można rzec, że user dosyć nowy, choć napisanych postów już troszkę ma. Z tego co widzę, jego wypowiedzi są w miarę odpowiednie, nie można się do nich zbytnio przyczepić. Aczkolwiek znajdą się wyjątki (szczególnie w zabawie), które potępiam. Ogólnie jako user sprawuje się dobrze i jest aktwyny, a co z tym idzie nie mam do niego większych zastrzeżeń.
- Trudno powiedzieć, bowiem nigdy z nim nie nawiązałem jakiegokolwiek kontaktu. Jedyne, za co mogę go akuratnie lubić, to jego aktywne uczestnictwo w zabawie.
- Czasami nie podobają mi się jego posty. =P
Respect with
Boba Fett
Thrall
- W sumie jest ok - nie zawadza mi, ale także jakoś nie zapada mi w pamięć. Dodatkowym plusem jest jego brzmienie - bardzo dobrze nadawałby się do zabawy prowadzonej na forum. Cóż, jednakże dostajesz... Ocena: 8/10
- Dosyć ciekawy obrazek przedstawiajacy jakąś zakapturzoną postać. Wprawdzie trochę mi się one już przejadły, ale Twój jakoś tak mnie nie odpycha. Powiedzmy, że jest w miarę, ale mogłoby być lepiej. Ocena: 9-/10
- Hmm, tutaj jest trochę trudno ocenić... Twoja sygna wydaje się być taka mroczna, szczególnie przemawia za tym obrazek tego ciemnego stwora.
Następnie są dwa userbarki - Dreamfall oraz POP - cóż miarę, ale ja lubię, jak ludzie mają ich znaczną ilość. Ale to na pewno nie zmniejszy oceny - zmniejszą ją za to niepotrzebne zdania, które widnieją pod obrazkami. Nie wiem, po co je tam dałeś, ale oki. A, i jeszcze ten kolor... heh, pozostaje mi dać Ci... Ocena: 8+/10
- W zasadzie nie mam co do tego Pana większych zastrzeżeń. Jest dosyć aktywny i stara się w miarę przestrzegać regulaminu. Aczkolwiek znajdą się przypadki, kiedy jego posty mi się nie podobają - acz zdaża się to nader rzadko.
Nie uczestniczy w życiu Marantu, co troszeczkę mnie smuci. Zależy mi na wartościowych userach w zabawie, a sądzę, że Thrall mógłby dopiąć swego i coś do niej wprowadzić. Cóż, tak czy inaczej, zapraszam, bo być może odnajdziesz tam siebie i spodoba Ci się ona.
- Tutaj także trudno powiedzieć, bo i z tym userem nie miałem zbyt wiele styczności. W zasadzie jest dla mnie neutralny... choć może trochę podoba mi się u niego, że nie tak bardzo zależy mu na liczniku postów.
- Nie ma tego za wiele. Teraz najbardziej wkurzył mnie fakt, że Pan Thrall nie zwraca uwagi na to, czy ktoś akuratnie nie odpisuje gdzieś (w tym wypadku w ,,Ocenie poprzednika"). Zaminusowałeś już u mnie pod tym względem...