Elrond
Nick: Imię "przywódcy" elfów z Rivendell (Władca Pierścieni). Przyznam szczerze, że nie bardzo mi się podoba, zważywszy na to, że za tą postacią nigdy specjalnie nie przepadałem, ani ogólnie elfów nie lubię. 2/10
Avatar: Tu już lepiej, powiem wprost zajebiście. Twarz dziewczynki rodem z horroru, te blade oczy... Jak na to patrzę to mnie ciarki po plecach przechodzą . Niewątpliwie klimatyczny, ale nie bardzo pasuje do nick'u. 10/10
Sygnaturka: Nie wiem skąd ten tekst, ale z tą nadzieją w naszych sercach, to mi pod Władcę(...) też troszkę podjeżdża. Jest prakrycznie niewidoczny (na skórce Light) więc trudno to odczytać. Biednie trochę... 3/10
User: Pomimo, że jesteś na forum już długo, nie przekroczyłeś jeszcze progu 200 postów. Nie żebym miał jakiieś wąty, ja sam mam 110 a jestem tu już kupę czasu Nie widzę zbyt wielu twoich wypowiedzi, tak więc nie mam co tutaj oceniać.
Za co go lubię: Niewiem, nie dość , że nie znam to jeszcze postów mało widzę. Mam nadzieję, że się panowie moderatorzy nie przyczepią
Za co nie lubie: ------------