rdr.
Nick: Hmmm, skrót od poprzedniej wersji, czyli od Rider'a. Jeśli mam być szczery, to akurat tę zmianę odbieram pozytywnie. "rdr." brzmi na pewno dojrzalej, a że nick często świadczy o osobie, która go posiada, tutaj należy się plus.
Avatar: Dość oryginalny, żeby nie napisać "śmiechowy". Zapewne własnej roboty, co się chwali. Jednak, jeśli już zdecydowałeś się na zmianę nick'a, to i podpis w avatarze powinien ulec zmianie.
Sygnatura: Userbar dostaje plusa, ale co do samej sygny mam mieszane uczucia. Gdyby nie ta tematyka, wszystko byłoby picuś-glancuś, a tak mamy lekką dziecinadę. Chociaż, to jedynie moje zdanie, różne są gusta.
User: Spamuje, off-topuje, bluźni i już dawno powinien zostać zbanowany! Zakała rodziny TG! Chyżo, chyżo, bij dziada! A tak poza tym, to lubi rysować tempym ołówkiem i oblizywać klej...
Moderator raczej z niego poczciwy, chociaż niezbyt aktywny. Ma jednak świetne wytłumaczenie, jakim jest praca na stronie głównej (czyżbym się mylił?). Postów troszki nadzióbał, więc i za to należy mu się uznanie. Poza tym jest praktykującym katolikiem, a to również się chwali. Jak my, ZUE dzieci, pójdziemy do piekła, może będzie się za nas modlił?
Za co lubię/za co mniej: Srały muchy, będzie wiosna. Jednymi słowy - WTF?