Autor Wątek: Oceń poprzednika  (Przeczytany 58120 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rdr.

• Myśliwy
  • Reputacja: 0
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #20 dnia: 17 Luty 2007, 11:50:04 »
_Snopek_

Nick: Oryginalny, aczkolwiek ładniej by wyglądał, gdyby nie znaki '_' na początku i końcu nicka. Nie spotkałem jeszcze podobnego, więc oceniam go dobrze.
Avatar: Właściwie, nie mam pojęcia, co przedstawia, więc nie będę komentował.
Sygnatura: Tutaj też nie ma raczej czego oceniać. Jeden obrazek i spis artykułów. Jedyne, co warte ocenienia, to treść na obrazku. Dość poetycka.
User: Pisze zrozumiałe posty, dobre zachowanie forum, dobry redaktor.
Za co go lubię: Można rzec: równy koleś.
Za co go nie lubię: n/c.

Offline Halina Kiepska

• Kopacz
  • **
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #21 dnia: 17 Luty 2007, 12:06:29 »
rdr.

Nick: Hmmm, skrót od poprzedniej wersji, czyli od Rider'a. Jeśli mam być szczery, to akurat tę zmianę odbieram pozytywnie. "rdr." brzmi na pewno dojrzalej, a że nick często świadczy o osobie, która go posiada, tutaj należy się plus.

Avatar: Dość oryginalny, żeby nie napisać "śmiechowy". Zapewne własnej roboty, co się chwali. Jednak, jeśli już zdecydowałeś się na zmianę nick'a, to i podpis w avatarze powinien ulec zmianie.

Sygnatura: Userbar dostaje plusa, ale co do samej sygny mam mieszane uczucia. Gdyby nie ta tematyka, wszystko byłoby picuś-glancuś, a tak mamy lekką dziecinadę. Chociaż, to jedynie moje zdanie, różne są gusta.

User: Spamuje, off-topuje, bluźni i już dawno powinien zostać zbanowany! Zakała rodziny TG! Chyżo, chyżo, bij dziada! A tak poza tym, to lubi rysować tempym ołówkiem i oblizywać klej...
Moderator raczej z niego poczciwy, chociaż niezbyt aktywny. Ma jednak świetne wytłumaczenie, jakim jest praca na stronie głównej (czyżbym się mylił?). Postów troszki nadzióbał, więc i za to należy mu się uznanie. Poza tym jest praktykującym katolikiem, a to również się chwali. Jak my, ZUE dzieci, pójdziemy do piekła, może będzie się za nas modlił?

Za co lubię/za co mniej: Srały muchy, będzie wiosna. Jednymi słowy - WTF?

Forum Tawerny Gothic

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #21 dnia: 17 Luty 2007, 12:06:29 »

Offline Boba Fett

• Magnat
  • Reputacja: 13
  • Wolność jest nieśmiertelna
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #22 dnia: 17 Luty 2007, 12:33:32 »
Reinmar

- Według mnie jest to ciekawa nazwa, z którą na pewno nigdy wcześniej się nie spotkałem. Niezłe zestawienie liter, które dały w rezulatcie fajnie brzmiącą kompozycję. W dodatku pasuje do osoby, która jest/była moderatorem. 10/10.

- Tak samo jak z nickiem - nie mogę się do niego przyczepić, bo mi się po prostu podoba. Chociaż nie przepadam za takimi obrazkami, ten przypadł mi do gustu. 9/10.

- Z sygną jest już gorzej... Lista utworów i malutki obrazek. W sumie może być, ale brakuje mi tu czegoś, co by ją uatrakcyjniło. Niestety, ale mogę ją ocenić tylko na 3/10. =/

- Jako user... hm... Powiem jedno - szanuję Reinmara. Jest to człowiek trzymający się swojego zdania, nie bojący się sprzeciwiać i ukazywać swoich myśli (chociażby temat Apokalipsa). Chociaż wielu uznało go tam za dziecko Neo, to są po prostu w błędzie. Reinmar jest osobą inteligentną, rozważną i honorową. Jeśli już okazuje komuś brak kultury i szacunku - musi mieć powód. Rozmawia się z nim przyjemnie - jakby z kimś, kto ma już około 30 lat. Dodatkowo według mnie może sie uważać za prawdziwego weterana na stanowisku moda, który ma doświadczenie w tejże robocie. Ocena... 9+/10.

- Szczególnie za to, że jest podobny do pewnej lubianej przeze mnie postaci. Ma szacunek do większości ludzi, pisze dobre i rozbudowane posty. Nie boi się tego, co pomyślą o nim inni i jest szczery do bólu.

- Za co? Chyba za to, że odszedł z naszego teamu.  
« Ostatnia zmiana: 17 Luty 2007, 12:36:23 wysłana przez Boba Fett »

Offline Arthas

• Magnat
  • Reputacja: 2
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #23 dnia: 17 Luty 2007, 16:38:12 »
Boba Fett

Nick: Ksywa Boba Fett jest niezwykle oryginalna i ciekawa, gdyż nie spotkałem się jeszcze z drugą osobą o podobnym bądź takim samym nicku, przynajmniej jeśli chodzi o strony dotyczące Gothica. Ogólnie mówiąc, nick bardzo mi się podoba i budzi we mnie pozytywne odczucia, bez skojarzeń  Mimo wszystko wolałbym Jango Fetta...

Avatar: Nie wyróżniający się niczym szczególnym, a jednak dobrze dobrany obrazek, nie mam do niego zastrzeżeń.

Sygnatura: Interesujący zlepek dość ładnych i ciekawie prezentujących się grafik. Po dłuższym namyśle stwierdzam, że cała sygnatura jest klimatyczna i pasująca do Boby.

User: Długo by o tym mówić... Boba jest przykładem wzorowego użytkownika i moderatora. Takich osób ze świecą szukać, jak to mówią. Jest bardzo pomocny, inteligenty i przyjaźnie nastawiony do ludzi. Wracając do pracy moderatora, ogromnie się w to angażuje, co wielokrotnie już pokazywał. Jego posty zawsze stoją na bardzo wysokim poziomie, a jego zachowanie świadczy, o tym, że to bardzo mądry i rozsądny człowiek.

Za co go lubię: Heh, chce się powiedzieć - za wszystko. Wiele dla mnie zrobił, mogę na niego liczyć w trudnych chwilach i chętnie wspomoże mnie dobrą radą. Dziękuję za wszystko przyjacielu.

Za co go nie lubię: Chyba nigdy nie będzie powodu, bym nie lubił Boby...

Offline DODO

• Myśliwy
  • Reputacja: 1
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #24 dnia: 17 Luty 2007, 18:39:02 »
Arthas

Nick: Został zapożyczony z gry Warcraft. Mimo to jest on dość oryginalny. Jest to pierwsze forum na którym pojawił się ten nick. Kojarzy mi się on z władzą absolutną  

Avatar: Bardzo ładne wilkołaki. Szkoda, że nie wykorzystałeś mojej poprawy, ale i tak avatar jest niezły.ÂŚwietnie współgra z nickiem.

Sygnatura: Moim zdaniem jest to jedna z lepszych sygnatur na całym forum. Bardzo ładnie się prezentuje a do tego przedstawia niebanalne treści. Główną uwagę przykuwa obrazek z zabójcą (Hitman?). Jest on wykonany pierwszorzędnie. Od samego początku podobała mi się ta sygnaturka i do tej pory podtrzymuję swą opinię.

User: Jest on bardzo inteligentnym człowiekiem z którym można porozmawiać na każdy temat. Zawsze wysłucha i pomoże. Często zdarza się, że osoby na wysokich stanowiskach są zapatrzonymi w siebie snobabami. Jednakże Pan Arthas nie zalicza się do nich. Jest osobą z którą zawsze można porozmawiać. Nigdy nikogo nie zbywa oraz zawsze zachowuje wysoką kulturę osobistą. Można się z nim dobrze dogadać.

Za co go lubię: Hmm za dużo do wymieniania, ale w skrócie powiem dlaczego zaskarbił sobie u mnie szacunek. Jest on osobą z którą można zawsze porozmawiać. W każdej sytuacji zachowuje powagę oraz potrafi wybrnąć nawet z najgorszych opresji. Można się z nim pośmiać.  

Za co go nie lubię: Nie sądzę bym kiedykolwiek miał go nie lubić.

Offline Halina Kiepska

• Kopacz
  • **
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #25 dnia: 17 Luty 2007, 20:05:24 »
DODO

Nick: Hmmm, wydaje mi się, że moje wnioski nikogo nie zaskoczą. Nick jest dziecinny, niepotrzebnie napisany dużymi literami. Przynajmniej ja nie dostrzegam w tym żadnej logiki. Poza tym kojarzy mi się z pewną polską wokalistką, już określaną mianem gwiazdy rock'a... tfu  
Nie zmienia to jednak faktu, że pewien stopień oryginalności został tutaj osiągnięty.

Avatar: Nie, nie, nie i jeszcze raz nie... Brak w tym jakiejkolwiek inwencji twórczej, wygląda to jedynie na kolejny, znaleziony w google obrazek. Radzę bardziej się wysilić.

Sygnatura: Ohoho, punkt zdecydowanie najciekawszy. ÂŁadna sygnatura, ciekawy userbar, ale po cholerę to xfire?  
Wszystko cacy, pomijając to:

2. Wielkość, waga i ilość grafik zamieszczanych w sygnaturce nie powinna przekraczać granic zdrowego rozsądku.
Jakby nie patrzeć, ktoś tutaj zapomniał o zdrowym rozsądku. Radzę pozbyć się własnoręcznie tego fifaśniego animka, bo w przeciwnym razie zrobi to ktoś inny.  

User: Hmmmm, jeśli idzie o pisanie postów, trudno mieć jakieś zastrzeżenia. Jednak osób, które nie spamują i brzydzą się off-topiciem jest mnóstwo, więc czy można to traktować jako plus? Moim zdaniem tak, bo lepszy Rydz, niż nic.
Ale, ale, alo, alo... Moderator niestety z niego kiepski. Widać, że dopiero się uczy. Ktoś mógłby zapytać, dlaczego wygłaszam tak odważne sądy. Ano, bo jestem "moderatorem z doświadczeniem"  ... lol.

Za go lubię/za co mniej: bodzio-miodzio; edzio-pedzio; umcia-umcia...umcy-umcy
« Ostatnia zmiana: 17 Luty 2007, 20:06:32 wysłana przez Reinmar »

Offline Isentor

• Wielki Lord Elekt
  • Reputacja: 27957
  • Zbyt pokręcony, by żyć. l zbyt rzadki, by umrzeć.
    • Karta postaci

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #26 dnia: 17 Luty 2007, 20:20:39 »
Reinmar

Nick: Ciekawy i klimatyczny, szybko wpada w ucho z tego co wiem pochodzi z jakieś powieści Sapkowskiego...

Avatar: Tajemniczy, sądząc po gustach muzycznych Reinmara jest to jakiś członek zespołu Red Hot Chilly Peppers. ÂŚmiem sądzić iż jest to lider zespołu...

Sygnaturka: Lista ostatnio słuchanych utworów nie jest może najciekawszą grafiką jednak częściej zwracam uwaga na nią niż na grafiki wielu userów ciekawiej jest zobaczyć co kto słucha...

User: Antychryst, mason, grzesznik, kotolo... (a nie to sformułowanie jest zbyt drastyczne), członek koła satanistycznego "baranek" jednym słowem swój gość. Szczery do bólu, nie ukrywa swoich emocji ani nie owija w bawełnę podczas wypowiedzi po prostu wali prosto z mostu i jeśli coś jest "fe" on nazywa to syfem... Można z nim porozmawiać na wiele tematów, nigdy nie przytakuje zawsze wyraża swoje zdanie i najważniejsze nie lubi wazeliniarstwa jak ja.

Dlaczego go lubię: Ponieważ co niedzielę uczęszcza na msze świętą i przestrzega dekalogu...
« Ostatnia zmiana: 17 Luty 2007, 20:23:34 wysłana przez IsentoR »

Offline Dragosani

• Król
  • Reputacja: 11794
  • Chwalmy Tawernę!
    • Karta postaci

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #27 dnia: 17 Luty 2007, 20:38:09 »
IsentoR

Nick:
W zamierzchłych czasach brzmiał on xasrdas125 (czy jakoś tak). Ten jest o wiele lepszy. Orginalny i fajny. Czego chcieć więcej. Ale nie jest doskonały więc 9/10

Bardzo zła postać z FFVII (chyba). Pasuje do naszego administratora. Tez jest mroczny i zły. Ponadto ładnie wykonany napis. 8/10

Syganturka:
Również dobra. Ale po kolei. Na dole jest obrazek xfire. Nic szczegulnego. Ale wyżej jest całkiem pożądna grafika. Podoba mi się więc 8/10

User:
Przede wszystkim jest świetbym administratorem. Dobrze wykonuję swoja pracę. Moża równiez popisać nim na ciekawe temty. I jak zauważyłem jest podobnie jak ja "mroczny".

Dlaczego go lubie: Jak wyżej. Dobrze wykonuje swoją pracę i ma świetny charakter.

Offline DODO

• Myśliwy
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #28 dnia: 18 Luty 2007, 00:45:43 »
Dragosani

Nick: Nie ma co ukrywać jest to jeden z lepszych nicków na tym forum. Nigdy wcześniej się nie spotkałem z podobnym.

Avatar: Tutaj też jest bardzo dobrze. Gdzieś już widziałem tą twarz tylko nie mogę sobie przypomnieć gdzie. Bardzo ładny i estetyczny, jednak mógłbyś dodać coś od siebie.

Sygnaturka: Ciekawa treść jednak szary zlewa się z tłem papirusa więc trzeba zaznaczyć tekst. Ci co tego nie zrobią po prostu nie zobaczą ów tekstu. Mam wrażenie, że już to kiedyś słyszałem. Jest to bardzo fajy tekścik, który może być użyty w wielu kontekstach. Dodatkowo dwa usebary, które dopełniają całość. Widzę, że tak jak ja lubisz grę Bloodrayne. Sądząc po usebarze masz dużo zainteresowań.  

User: Wyróżnia się z tłumu dzięki nickowi. Zazwyczaj mogę sklasyfikować ludzi po ich nickach. Po zobaczeniu tego wiedziałem, że jesteś osobą inteligentną i nie zawiodłem się. Patrząc na twe posty widać, że są one przemyślane oraz dopracowane. Jak każdemu zdarzają się literówki lecz całość wygląda bardzo dobrze. Jest aktywny oraz aktywnie udziela się w fabule co widać po reputacji.

Dlaczego go lubię: Cóż nie mogę powiedzieć bym go lubił, gdyż nie poznałem go. Jednakże szanuję go jako usera.

Dlaczego go nie lubię: Czy ktoś coś mówił?
« Ostatnia zmiana: 18 Luty 2007, 00:46:03 wysłana przez DODO »

Offline Arthas

• Magnat
  • Reputacja: 2
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #29 dnia: 18 Luty 2007, 09:55:22 »
DODO

Nick: Sam w sobie jest bardzo oryginalny i niespotykany, mimo to jednak, nie podoba mi się, że jest napisany dużymi literami oraz to, że kojarzy mi się zbyt bardzo z Pokemonami.

Avatar: Taki sobie, patrząc i przyglądając się obrazkowi, mam co do niego mieszane odczucia, ale ogólnie może być.

Sygnatura: Jeśli chodzi o userbar i sygnaturę związaną z grą Bloodrayne, jak najbardziej mi się to podoba i całkiem klimatycznie wygląda, jednak całość psuje niepotrzebny obrazek xfire.

User: Użytkownik dość aktywny i piszący długie, rozbudowane posty, które rzecz jasna nie są spamem. Jako moderator - rzetelny i pracowity, lecz niekiedy przesadzający w sprawie poprawiania postów. Ogólnie mówiąc, DODO bardzo stara się poprawić w dużym stopniu jakość wypowiedzi na forum, tym samym jego poziom, co się bardzo chwali.

Za co go lubię: Za to, że można z nim porozmawiać niemal na każdy temat. Poza tym jest człowiekiem inteligentnym, przyjaźnie nastawionym do innych, ma duże poczucie humoru i nie można się przy nim nudzić  

Za co go nie lubię: Nie mam do tego powodów.

Offline Crisis

• Magnat
  • Reputacja: 412
  • What are you waiting for! Get to work!
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #30 dnia: 18 Luty 2007, 10:03:00 »
Arthas

Nick: Warcraft III, nie jest zbyt oryginalny, ale zawsze go lubiłem.

Avatar: Cud miód i orzeszki xD Zaraz za avkiem IsentoRa i Thora najlepszy na forum :P Jest wprost genialny, choć wydaje się prosty.

Sygnatura: Bardzo fajna przyznam. Userbarki dobre są, ale ta sygna to jest bardzo fajna. ÂŁadnie wygląda, dobrze dobrane kolory i jeszcze ten tak jakby wybuch.

User: Jako mod, kumpel i użytkownik jest naprawdę super. Pisze długie i sensowne posty, które należą do jednych z najlepszych na forum. Jest osobą inteligentną i cierpliwą. Rozmawia się z nim przyjemnie. Dobrze sprawuje swoje obowiązki jako główny moderator. Osoba naprawdę warta poznania...

Dlaczego go lubię: Patrz wyżej

Dlaczego go nie lubię: ---------
« Ostatnia zmiana: 18 Luty 2007, 10:06:18 wysłana przez Crisis »

Offline Madzia

• Magnat
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #31 dnia: 18 Luty 2007, 10:36:54 »
Crisis

Nick : Bardzo oryginalny, naprawdę jeszcze takiego nie widziałam ... 9+/10

Avatar : ÂŁadny, fajny gostek ciekawe tylko co to za człek :P No i avek z własnym nickiem, bardzo ładny. 10/10

Sygnaturka : Jeden Ubek z Tawerny, druga większa grafa. ÂŁadne, ciekawe mi się podoba 9+/10

User : Miło się z nim gada na GG. Dobry i rzetelny moderator, pisze długie i rozbudowane posty.

Dlaczego go lubię : Super poczucie Humoru, miło się gada, na naprawdę każdy temat. Lubie go za wszystko ! ;)

Dlaczego go nie lubię : Brak danych ...
« Ostatnia zmiana: 18 Luty 2007, 10:37:17 wysłana przez Madzia »

Offline MeGorT

• Magnat
  • Reputacja: -2
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #32 dnia: 18 Luty 2007, 10:53:28 »
Madzia

Nick--- Pochodzi zapewne od twojego imienia. Jednak mimo wszystko nick bardzo mi się podoba i przywykłem do niego.

Avek-- Zdaje mi się że pochodzi z którejś części Prince of Persia, ta gra też mi się bardzo spodobała. A co do avka to nawet spoko. Na pewno lepszy od poprzedniego który był zaczerpnięty z naszej galerii.

Sygna-- Podoba mi się jej ułożenie i odpowiedni kontrast. Userbarki: Jak już mówiłem sagę POP też bardzo polubiłem, Bloodrayne.... miałem okazję grać. Jednak w tym userbarku zapewne chciałaś wyrazić twój staż u wampirów  Klasztor Adanosa świadczy o twoim pobycie u Magów Wody w Marancie. Jak już mówiłem świetna dobrana kompozycja.

User-- Bardzo aktywna użytkowniczka  Nieraz możemy porobić interesy. Kiedyś razem byliśmy myśliwymi ale ja wybrałem inną ścieżkę życia  Co do usera: nie spamuje, off topuje etc.

Dlaczego Lubię-- Dlatego że jest aktywna, miła, pomysłowa i że jest dziewczynką....  

Dlaczego Nie Lubię-- Bo poślubiła    Bobe Fetta...

Offline DODO

• Myśliwy
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #33 dnia: 18 Luty 2007, 11:38:45 »
MeGorT

Nick: Jest na pewno lepszy od twego pierwszego. Nie spotkałem się z nim wcześniej więc mogę mniemać, że wymyśliłeś go sam. Jest on klimatyczny oraz fajnie brzmi. Jednakże kompozycja nie urzeka. Mam wrażenie jakbym był w górach.

Avatar: Na pierwszy rzut oka nie wiele można zobaczyć. Dopiero po głębszym przypatrzeniu się można dostrzec człowieka w podczerwieni. Hmm raczej nie w moim guście lecz liczy się oryginalność. --------- Przed chwilą zmienił na stary avatar zmuszając mnie do napisania oceny ponownie. Uważam, że jest on o wiele lepszy od poprzedniego ze względu na samą treść. Można zobaczyć demona rozwalającego domek. Rzadko spotyka się ruchome avatary co można zaliczyć do plusa.

Sygnatura: Z sygnaturki możemy dowiedzieć się że jesteś fanem LOST'u oraz nie lubisz polityków. Z tekstu na samym dole można wywnioskować, że jesteś fanem Hip-Hopu. Jest to ładna sygnaturka z poczuciem humoru.

User: Początkowo załapał dwa ostrzeżenia lecz szybko je odpokutował. Uważam go za człowieka sumiennego oraz godnego zaufania. Posiada duże poczucie humoru. Jego posty zazwyczaj są na temat . W rozmowach ze mną nie obija w bawełnę.

Dlaczego go lubię: Za jego zaangażowanie oraz poczucie humoru. Można z nim porozmawiać na każdy temat.

Dlaczego go nie lubię: ...
« Ostatnia zmiana: 18 Luty 2007, 11:41:56 wysłana przez DODO »

Offline Szarleǰ

• Krwawe Kruki
  • Reputacja: 3462
    • Karta postaci

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #34 dnia: 18 Luty 2007, 12:45:57 »
DODO

Nick - No cóż... nick jest dziecinny, napisany dużymi literami co wcale nie jest potrzebne. Raczej nie jest oryginalny, gdyż już kilka razy spotkałem się z takim nickiem, jak i można takowe przezwisko spotkać w kilku książkach. Nie podoba mi się.

Avatar - Tu też nic nadzwyczajnego. Krytykowałem poprzedni, a jednak był już chyba lepszy od tego, na który zmieniłeś. Na dodatek, na tym obrazku, przedstawiona jest postać z jakiegoś anime (nie mylę się?). Rówinież nie przypadł mi do gustu.

Sygnatura - Tutaj natomiast jest inna sytuacja. Sygnatura podoba mi się... no może oprócz tego animowanego obrazka... Jest tam nie potrzebny i kompletnie nie pasuje. Poza tym przez niego cała sygnaturka staje się brzydsza, a jej estetyka stoi na niskim, jak nie bardzo niskim poziomie.

User - Nie znam go zbyt dobrze, jedak trzeba stwierdzić, że ostatnio stał sie postacią dosyć kontrowersyjną. Jeżeli chodzi o mnie, to uważam, że mod z niego marny, gdyż nie widzę efektów jego pracy, poza kilkoma postami, które uczynił nieczytelne, przez swoje "poprawianie błędów".

Dlaczego go lubię -

Dlaczego nie lubię -

[załącznik usunięty przez administratora]

Offline Wrath

• Magnat
  • Devils never cry
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #35 dnia: 18 Luty 2007, 15:12:58 »
RooteR

Nick: Oryginalny nie spotkałem się jeszcze z Nickiem RooteR ciekawe jak wpadłeś na ten nick 9/10

Avek: Powiem jedno świetny zapewne sam go robiłeś, chodź naprawdę przyglądam się i przyglądam lecz żadnej postaci nie mogę zauważyć, ale i tak jest świetna 10/10

Sygna: Widać że grasz w ET a co do obrazka przypomina mi pewną postać z komiksów Marvela ale nie pamiętam imienia Ghost Rider czy jakoś tak to szło.

User: Nie jest bardzo aktywny ale ilość nie jest ważna ważna jest treść i tu nie mogę powiedzieć o nim złego słowa pisze o wiele więcej niż odpowiednie posty jego dzieła (czytaj posty  ) miło się czyta.

Dlaczego go lubię: Jak pisałem wcześniej pisze bardzo dobre posty, niestety więcej nie mogę powiedzieć  lubię bo go prywatnie nie znam ale to nie znaczy że coś do niego mam.  

« Ostatnia zmiana: 18 Luty 2007, 19:34:41 wysłana przez Thrall »

Offline Sir_William

• Magnat
  • Reputacja: 3
  • I tak w koło, Macieju...
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #36 dnia: 18 Luty 2007, 18:51:17 »
Thrall  
Nick: Oryginalny. Ja bynajmniej nie spotkałem się z takową nazwą profilu jaką jest Thrall.

Avatar: Cóż, zbyt wiele nie mogę wymagać. Podoba mi się on i to się w zasadzie liczy!

Sygnatura: Nie mogę się do niej przyczepić. Tym bardziej, że jest dobrze zgrana. Dwa userbary oraz pokaźna grafika - czegóż chcieć więcej.

Jako użytkownik: Coraz częściej spotykam się z jego odpowiedziami na forum. Oznacza to tylko jedno - aktywność i interesowanie się tym co się dzieje na forum.

Dlaczego go lubię?: Nie znam go specjalnie dobrze, dlatego nie mogę się o nim wypowiedzieć. Ogólnie nie szkodzi, więc nie widzę powodów do jakiegoś gniewu.

Offline MeGorT

• Magnat
  • Reputacja: -2
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #37 dnia: 18 Luty 2007, 19:14:01 »
Sir_William

Nick-- W sumie można powiedzieć że jest oryginalny. Jednak wydaje mi się że lepiej pasowałoby skrócić nick z tego przydomka Sir.

Avek-- Kombinowałeś z tymi avkami  Widzę że ostatnio posiadasz avatary które przedstawiają tę samą postać ale za każdym razem inaczej ułożone. Cóż przyznam że ten przypadł mi do gustu.

Sygna-- Twoja sygnatura także przedstawia tego samego osobnika. Z tego mogę wywnioskować że jest to twoje drugie ja. Pod spodem twoje zacne tytuły  W sumie jest to dobry pomysł aby zamieszczać w sygnie jak i w avatarach swoje przybrane postacie.

User-- Bardzo bardzo aktywny użytkownik. Naprawdę jest to przykład wzorowego ministranta  Wymieniamy zawsze pare zdań na komunikatorze. ÂŹle o tym człeku powiedzieć nic nie mogę.

Dlaczego lubię-- Tak jak pisałem wyżej a pozatym podoba mi się jego dusza Myśliwego  

Dlaczego nie lubię-- ......Ile się tego nazbierało ufff aż nic.....

Offline Ret Sam

• Kopacz
  • **
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #38 dnia: 19 Luty 2007, 16:29:57 »
MeGorT

Nick:
Na początku myślałem że brzmi on MeGrot :]. Muszę przyznać, jest on tajemniczy, i mi bardzo się podoba. Daje 10/10

Bardzo ładny i śmieszny. Przedstawia jakiś tajemniczy dom, i prawdopodobnie ducha, który coś tam chce zabrać ( ). Ogólnie bardzo ładny. Ty go robiłeś? 10/10

Sygnaturka:
Jak widać lubisz Zagubionych, czy jak kto woli LOST. ÂŁadne dobranie Kaczyńskiego, Leppera oraz Giertycha xP. Sygna super bombowa 10/1o

User:
Muszę przyznać, iż pisze długie, mądre i rozbudowane posty. Jest aktywny, przykładem tego jest jego 250 postów. Fajny kolo...

Dlaczego go lubię:
Bo jest fajny.

Posdro.

Offline Daedagor

• Magnat
  • wejb
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #39 dnia: 19 Luty 2007, 16:38:57 »
Ret Sam

Nick: nie mam pojęcia czy oryginalny czy nie. Podoba mi się tak średnio. Daję 5+/10

Avatar: Powiedziałbym, że jest brzydki, ale ale, przyznam że odzwierciedla twoją przynależność - jaszczur 6-/10

Sygnatura: Taki zwykły obrazek Ronaldhino. Nic szczególnego 5/10

User: Hmm. Co by u powiedzieć. Tak strasznie aktywny to on nie jest. Troszkę nie zapoznany z systemem w Ziemiach Marantu. Nie jest zły, choć ma troszkę warna jak ja.

Dlaczego lubię: Dotąd nie wiedziałem, że był na "zywie", ale jak był to dobrze. To dla mnie plus. Poza tym nie mąci tak jak niektórzy w różnych tematach (co nie znaczy, że pisze idealnie mądre posty). Ale ogólnie (chyba) jest spoko. Niemam zastrzeżeń

Dlaczego nie lubię: Mówiłem, że nie mam zastrzeżeń.

250 post !!!!!! YEAH
« Ostatnia zmiana: 19 Luty 2007, 16:45:05 wysłana przez Quarhodron »

Forum Tawerny Gothic

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #39 dnia: 19 Luty 2007, 16:38:57 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything