Lord Sado
Nick- Bez obrazy drogi panie, ale kojarzy mi się z "Lord Sadło" . Wiem, że pochodzi od twego nazwiska i moim zdaniem powinieneś zmienić nick na "Lord Sadowski". To by brzmiało jakoś tak poważniej i w ogóle fajniej. A takie ziomalskie skróty zwyczajnie mi się nie podobają... Np. Gdybym ja tak zrobił sobie podobny nick, skracając swoje nazwisko wyszłoby mniej więcej coś takiego "Krokus Zimo".
Ale to tak już na marginesie...
Avatar- Przez wiele osób wychwalany pod niebiosa i oceniany mianem "klimatycznego" itp. I trudo się z tymi opiniami nie zgodzić... Moim skromnym zdaniem, napis w ogóle do niego nie pasuje. Ja bym tam napisał cuś innego, albo w ogóle go usunął.
Sygnatura- "Pamiętajmy o Janie Pawle II"-całkowicie popieram. Ale na sygnaturkę to się to-to raczej nie nadaje, no chyba że walniesz tam sobie jeszcze zdjęcie Jana Pawła II. Wtedy będzie kul.
User- Chyba jeden z młodszych użytkowników forum, ale pomimo młodego wieku poziom jego wypowiedzi jest bardzo wysoki-tutaj wielki Szacun, szkoda, że się nie znamy. Co do jego "aktywności" to sprowadza się ona raczej do tzw. Marantu. Co do tego mam takie samo zdanie jak KOZÂŁOW.
Dlaczego lubię- Nie znam go, tak więc raczej nic tu nie napiszę.
Dlaczego nie lubię- j/w
EDIT:: KOZÂŁOW, jeśli myślisz, że mój nick wziął się od kwiatków, to poszukaj mojej wypowiedzi w temacie "Skąd wasz nick?". Zapewniam Cię, nie ma on dużo wspólnego z krokusami
Tu drugie wyjaśnienie- Machine Head to zespół metalowy, a nie "manga", heh