Autor Wątek: Oceń poprzednika  (Przeczytany 58139 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Niro

• Magnat
  • Reputacja: 1
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #40 dnia: 19 Luty 2007, 17:06:08 »
Quahodroon

Nick: z gry tak samo jak mój :P 4/10

Sygnaturka - TED w wersji klocków Lego i DM 4/10

Za co go lubię - no cóż... jestem tu od wczoraj i nie za bardzo jestem obeznany jeśli chodzi o forumowiczów. Mimo wszystko ma 250 postów, więc trochę tu jest. Na pewno jest doświadczonym użytkownikiem.

Za co go nie lubię - otrzymał warna, gdyż zapewne nie stosował się do ściśle określonych zasad ;p Powiedzmy, że za to go 'nie lubię'.

Do poprawy - DODO
« Ostatnia zmiana: 19 Luty 2007, 17:32:27 wysłana przez DODO »

Offline Wrath

• Magnat
  • Reputacja: 0
  • Devils never cry
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #41 dnia: 19 Luty 2007, 17:24:51 »
Assasyn

Nick: Z G3 mało oryginalny 2/10

: niema czego tutaj oceniać bo nic tu niema 0/10

Sygna:Coś tu jest lecz to tylko tekst 1/10

User: Jest tu od wczoraj dlatego nie mogę go ocenić czy jest dobrym czy złym userem, a co do jego postów to nic do nich nie mam nie są złe lecz jakoś się w nie nie wczytałem.

Dlaczego go lubię?: No lubię go głównie dla tego że jest na forum no i piszę dobre posty,niema żadnego warna to już kolejny plus, mam też nadzieje że zostanie na forum dłużej.

« Ostatnia zmiana: 19 Luty 2007, 17:26:42 wysłana przez Thrall »

Forum Tawerny Gothic

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #41 dnia: 19 Luty 2007, 17:24:51 »

Offline Khaleb

• Magnat
  • Reputacja: 3
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #42 dnia: 19 Luty 2007, 18:02:14 »
Quarhodron

Nick: Większej tandety chyba na świecie nie ma, poza nazwami typu Bodzio34242... Nie podoba mi się i nie sądze żeby się kiedyś spodobała.

Avatar: Avatar całkiem ok. Podoba mi się i wpada w oko.

Sygnatura: To, że juz raz miałeś usuniętą sygnaturę z powodu jej wielkości to chyba nie przypadek. Dodaj coś jeszcze, a pewnie znowu jej nie będziesz miał. A poza tym to średnia, bardzo średnia.

User: Nie rozumiem jego zachowań. Dołączył do czeladu, nie okazywał aktywności - został usunięty, tak samo w klasztorze Adanosa. Trochę powagi.

Dlaczego go lubię: Za staż na forum.

Dlaczego go nie lubię: Jak już wyżej wspomniałem, za brak odpowiedzialności i dojrzałości.

Offline Sir_William

• Magnat
  • I tak w koło, Macieju...
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #43 dnia: 19 Luty 2007, 19:52:48 »
Khaleb

Nick:
Cóż, anglosaskie imie... Aczkolwiek jako nick sprawuje się dobrze!

No Coments

Podpis:
W trosce o słabe łącza internetowe  .

User:
Ogólnie nie widzę by jakoś specjalnie wyróżniał się z tłumu użytkowników forum. Jest bo jest.

Dlaczego go lubię?:
Można mu powierzyć pewne obowiązki, a na pewno dopilnuje by wszystko działało jak najlepiej. Odpowiedzialny - przede wszystkim. Można z nim także spokojnie i normalnie porozmawiać. Nie unosi się. Jest zrównoważony i mądry.

Dlaczego go nie lubię?:

Offline Wrath

• Magnat
  • Reputacja: 0
  • Devils never cry
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #44 dnia: 19 Luty 2007, 20:27:20 »
Quarhodron

Nick: Niestety to tylko imię duch z NK lecz jeszcze się z takim nikiem nie spotkałem ale niestety to ciągle
bardzo mało oryginalny nick to mnie bardzo smuci 4/10

:Lubię avki tego typu ten pokazuje pewną postać z Final Fantasy lecz nie pamiętam z której ale ruszające (chodź ten nie jest bardzo ruchliwy   ) zawsze mi się podobały  9/10

Sygna
: świetna sygna z logiem DH i pająkiem który (jak to pająki) tworzy na tym napisie pajęczynę no ale tym TES'em z klocków Lego to mnie rozwaliłeś nigdy nie widziałem takiego 10/10

User: bardzo aktywny user jego posty są ponad przeciętne i nie mam mu nic do zarzucenia świetny User i basta.
No i jego IQ jest pewnie wysokie  .

Dlaczego go lubię
: Lubię go od przeczytania jego pierwszego posta nie będę już więcej wypisywać lubię go i już, no dobra napisze jeszcze jeden powód jego zachowanie na forum jest grzeczny i miły (ale jaki jest prywatnie to nie wiem bo go nie znam a szkoda   )

Dlaczego go nie lubię: kto wymyślił to idiotyczne pytanie??
« Ostatnia zmiana: 22 Luty 2007, 16:10:28 wysłana przez Thrall »

Offline DODO

• Myśliwy
  • Reputacja: 1
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #45 dnia: 19 Luty 2007, 22:42:35 »
Thrall

Nick: Mam wrażenie, że spotkałem się z tym w jakieś grze lecz nie mogę sobie przypomnieć. Nick jest dość popularny w internecie więc wątpię byś sam go wymyślił. Pierwszy raz spotkałem go, gdy grałem w Bitefight. Był moim zaciekłym wrogiem. Ten nick kojarzy mi się z orkami.

Avatar: Dahaka w obłokach piasku. Niezbyt oryginalne. Widać, że lubisz serię gier PoP. Jeśli mam ocenić twój avatar to dam ocenę średnią. Jest dość mały a osoba, która nie grała w ów grę nie połapie się o co chodzi.

Sygnatura: Ciemny zarys Dahaki na tle pergaminu. Dorobiłeś napis z bardzo dobrym skutkiem. Nigdzie nie widziałem podobnego obrazka więc jest możliwość, że robiłeś go sam. Niżej są dwa usebary i tekst. Cóż naprawdę jesteś fanem Księcia a szczególnie przypadła Ci do gustu 5 część. Co do tekstu to muszę przyznać rację autorowi. Szansa na trafienie w totka zawsze wynosi 50%. Ogólnie sygnaturka jest bardzo ładna oraz estetyczna.

User: Na forum pojawia się sporadycznie. Ma mało postów lecz są one dobrej jakości. Pisze z sensem więc nie mam do czego się przyczepić  

Dlaczego go lubię: Sam nie wiem dlaczego. Być może dlatego, że tak jak ja lubi PoP WW.

Dlaczego go nie lubię: Brak danych.

Offline Arkhan

• Magnat
  • Reputacja: 25
  • ...
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #46 dnia: 19 Luty 2007, 23:40:07 »
DODO

Nick -nie mam większych zastrzeżeń, nick prosty i łatwy do zapamiętania acz świadczy o osobie która jest dość młoda. Nie widzę w nim nic złego, żadnych spisków i ukrytych bądź zaszyfrowanych liczb "666".
6/10

Avek -nowy avek, całkiem przyzwoity jeśli chodzi o kolorystykę no i całkiem ciekawe anime "Naruto". Avki z tej serii podobały mi się zawszę i od dawna je stosuje na wszelkich forkach. 8/10

Sygnatura - mieszanka, składowisko, kostka. Różnie by to ująć, jednak ta sygna Bloodrayne podnosi wyraźistość i charakter owej "mieszanki". Od zawsze piękna Rayne budziła mój podziw dlatego sypnę ci 7/10.

User - Ave Panie! Do masona mu daleko, ale jakże blisko do Loży Wodnych Bawołów z Filnstonów. Swoim chamstwem i brakiem poszanowania ma czelność posiadać sporo akcji moderatora jednak wierni masoni czekają na jego kolejne edycje postów by rozesłać propagandę i rozpętać kolejną Apokalipsę!. A jednak chwali mu się założenie zakonu zwyrodniałych krwiożerczych moherowych beretów na lvl 56, a ta organizacja zwie się Ku Kluxx DODO do której zostałem włączony.

Tak na serio to gościu jest w porządku, dobrze nam się gada na gg, zabawny, dowcipny, z poczuciem humoru zawsze można się nieźle uśmiać. Dobry kolega i troche nad opiekunczy mod, jednak, nie mam do niego zastrzeżeń.

Za co go lubię - wszystko powiedziane wyżej.

Offline MeGorT

• Magnat
  • Reputacja: -2
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #47 dnia: 20 Luty 2007, 13:19:33 »
Arkhan

Nick-- Nick bardzo mi się podoba. Jednak zawsze myli mi się z Arthasem. Przypuszczam że nick jest z jakiejś książki. Nie mam co do niego zastrzeżeń, a nawet przypadł mi do gustu.

Avek-- Cóż widzę że zmieniłeś avka. Według mnie nie był to dobry pomysł, gdyż tamten bardziej przypadł mi do gustu. Ten zaś nie za bardzo mi się podoba  

Sygna-- Wyznawca DOD'a tak jak ja  Ogólnie sygna mi się podoba, oby było jak najwięcej sygnaturek tego typu  Cóż mogę tylko powiedzieć że sygna ładnie wykonana a zarazem bardzo śmieszna i lepsza od mojej  

User-- Spoko mod i jeden z tych bardziej wyluzowanych userów na tym forum. Można z nim pogadać, przy czym na pewno nie będziesz się nudził. Od niedawna zaczyna spełniać obowiązki moderatorskie, na razie idzie mu całkiem dobrze i miejmy nadzieje że tak pozostanie.

Za co lubię-- Za to że jesteśmy w tej samej paczce. Poza tym jest to spoko gość na którym można polegać i który Ci pomoże.

Za co nie lubię-- Za jajco...

Offline Sir_William

• Magnat
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #48 dnia: 20 Luty 2007, 14:30:22 »
MeGorT

Nick:
Najemnik Gorn 15? Cóż, źle to brzmiało - teraz jest inaczej. Dla mnie jest to odległy mix jego poprzedniej nazwy - ogólnie jest dobra.

Kiedy słucham sobie muzyki, czasem ten upiór macha do rytmu. W sumie podoba mi się Twój obrazek...

Sygnatura:
Raperzy są świetni! Widzę ich jednak po raz enty. Co do Twojej następnej grafiki - lubię także LOST, jednak uważam, że Pirson Break bije ich na głowę!

Jako użytkownik:
Jest dobrym użytkownikiem, mam nadzieję, że się nie zgorszy...

Za co go lubię?:
ÂŻyj i daj żyć - w sumie mogę go tak określić. Trzyma się tej zasady bardzo twardo. Można także z tym człowiekiem normalnie i po ludzku porozmawiać...

« Ostatnia zmiana: 20 Luty 2007, 22:12:31 wysłana przez Sir_William »

Thoro

• Gość
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #49 dnia: 11 Marzec 2007, 20:46:04 »
MeGorT

Nick - niewątpliwie ciekawy i oryginalny. Dobrze wygląda na tle innych. Brzmi ciekawie i nie zalatuje tandetą. Generalnie bardzo interesujący pseudonim.

Avatar - cóż, może i jest ładny jednak widziałem już go kilka razy na innych forach gdy był używany przez inne osoby. Nie przepadam za ogólno użytkowymi avatarami. Wole pracę autorskie, i takich też używam.

Sygnatura. Wszystko ładnie, pięknie. Podoba mi się ta perspektywa i ogólnie kontrasty które zdołałem uzyskać. Nie wiem natomiast czemu używasz części mojej autorskiej pracy (design Lost Center) w swoim podpisie bez mojej zgody. Nie mam nic przeciwko, jednak dobrze by było gdybyś na przyszłość zapytał  .

Użytkownik - po liczbie postów można wywnioskować, że jest jednym z najaktywniejszych na forum. Niestety nie mogę powiedzieć nic więcej, gdyż się nie znamy.

Za co go lubię/Nie lubię - Nie mogę powiedzieć, że lubię MeGorT'a czy też nie bo się po prosty. Nie mam zamiaru wysuwać na temat kogoś pochopne wnioski sugerując się wypowiedziami z forum gdyż to bez sensu.

Offline Dee'mon

• Obywatel
  • Reputacja: -259
  • Porzućcie wszelką nadzieję, wy, którzy wchodzicie.
    • Karta postaci

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #50 dnia: 12 Marzec 2007, 09:03:38 »
iThoro

Nick- Ciekawy widać ze nie jest zerżnięty tylko, czemu te "i"
Zwykły paradox produktów o nazwie iPod // Thoro

Avatar-Nie no czegoś takiego to nigdy nie widziałem. Najładniejszy na forum

Sygnatura-jak wyżej

Użytkownik- Administrator robi mało błędów pisze dużo postów i ma czas dla forum

Za co go lubię/Nie lubię – nie znam go niestety

Ehhhhhh, skąd ja wiedziałem, że w tym temacie będą się pojawiać takie wypowiedzi.    Mimo wszystko ktoś to otworzył, pogratulować decyzji...
Wybaczcie drodzy userzy, ale skoro chcecie tak pogrywać, to z przyjemnością dostosuję się do Waszych zasad. Posty z cyklu powyższych będą nagradzane warnami. /// Reinmar
« Ostatnia zmiana: 12 Marzec 2007, 14:49:19 wysłana przez iReinmar »

Offline Sir_William

• Magnat
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #51 dnia: 12 Marzec 2007, 10:02:20 »
BalloorT  

Nick: Ciekawy, nie mogę tutaj niczego zarzucić. Kojarzy mi się w dużej mierze z Ball'ami z bagna. Ogólnie jest dobrze skomponowany i nie wyróżnia się niczym negatywnym.

Avatar: Cóż, od zalania dziejów użytkowników identyfikuję z ich avatarami/zdjęciami profilowymi, Ty zaś nie zmieniasz tego zdjęcia (odkąd jestem tutaj). Ze strony technicznej: Napis jest dosyć wyraźny, ale te dwie literki - zlały się z tłem, na którym przyszło im być.

Sygnatura: Namiastka historii jest widoczna w Twoim podpisie - to dobrze (mam nadzieję). Po Twym X-Fire'rze można wywnioskować, że siedzisz sporo czasu przed komputerem. Userbar Tawerny Gothic oraz "reklama" owego serwisu. Wszystko jest zgrane po japońsku (jako tako) i niczym specjalnym z tłumu się nie wyróżnia.

Jako użytkownik forum: Nie mogę powiedzieć o tym człowieku niczego tragiczne złego. Jest zrównoważony i jego posty stoją na dosyć wysokim poziomie merytorycznym oraz estetycznym. Co do jego aktywności, hmm... "Nie sądźcie, a nie będziecie sądzeni" i tak to pozostawię.

Dlaczego go lubię / nie lubię: Nie szkodzi forum, a nawet w niewielkim stopniu przyczynia się do jego rozwoju. Jest kulturalny i nie agresywny - jeden z lepszych użytkowników naszego forum. Czasami, jednak komentarze mógłby zachowywać dla siebie  

Offline MeGorT

• Magnat
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #52 dnia: 23 Marzec 2007, 19:18:27 »
KOZÂŁOW

Nick: Nie przypadł mi do gustu ani nie podoba mi się jego brzmienie. Nick ogulnie kojarzy mi się z jakimś kozłem, no ale cóż takiego jeszcze nie spotkałem. Jednak nie podoba mi się!

Avatar: Twarz człowieka na czarnym tle, również mi się nie podoba jakiś wyraz zadumanej twarzy, ale mi się nie musi podobać tylko tobie więc nie mam ci tego za złe. Uważam że ten avek jest taki jakiś zagmatwany.

Sygnatura: A raczej jej brak, szkoda że nie posiadasz żadnej, uważam że powinieneś jakąś zamieścić.....

User: User nie był wcześniej aktywny ale zauważyłem że ostatnimi czasami jest coraz bardziej aktywny....oby tak dalej. Również zauważyłem że jego poziom wypowiedzi w jakimś stopniu wzrósł i można stwierdzić że zmienił się na lepsze...

Dlaczego go lubię: Dlatego że stara być się aktywniejszy niż wcześniej oraz coraz częściej udziela się na forum...

Dlaczego go nie lubię: ....jeszcze się nie naraził...

Offline Kozłow

• Magnat
  • Reputacja: 382
  • Acid Rain!
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #53 dnia: 23 Marzec 2007, 19:49:52 »
MeGorT

Nick
Nie podoba mi sie za bardzo. Kojarzy mi się z jakimś robotem albo cyborgiem z japońskiego Anime. Szczerze nie nawidzę Anime i dlatego nick również mi się nie podoba.

Dziwny taki.... Nie wiadomo o co w nim chodzi... Ten duch (chyba to duch) jest niepodobny do ducha. Mimo wszystko całość sprawia wrażenie tajemniczości.

Sygnatura
Wyjątkowo głupia. Watpię czy kogoś obchodzi jaki jesteś i w ilu procentach. Dałbyś lepiej jakiś sensowny obrazek. I jeszcze ta informacja bodajże o statusie z Marantu. Osobiście nie przepadam za Marantem więc g.. mnie to obchodzi kim tam jesteś.  Ale jak tam sobie uważasz...

User
Postów ma dużo i nie ma ani jednego warna. Jest aktywny, wypowiada się w wielu tematach. Najwięcej postów ma na podforum "Marant". Jak wiadomo Marant jest powszechną nabijalnią postów....

Dlaczego go lubię: hmm.... nie wiem, nie znam go

Dlaczego go nie lubię: to nic osobistego, ale widząc avatar odczuwam do ciebie niechęć....
« Ostatnia zmiana: 23 Marzec 2007, 19:50:29 wysłana przez KOZÂŁOW »

Offline Arkhan

• Magnat
  • Reputacja: 25
  • ...
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #54 dnia: 23 Marzec 2007, 20:10:10 »
KOZÂŁOW

Nick - ino podobna nazwa do naszych towarzyszy zza wschodu ^^. Brzmi tak strasznie "pa ruski" ;p. Nic do niego nie mam, bynajmniej orginalny i nigdy z takim się nie spotkałem, 8/10

Avatar - Co tu dużo mówić, Lenin we własnej osobie. Ciekawe ujęcie jak i wykonanie. Cóż mogę powiedzieć więcej, Lenina nie uważam za jakiś wzór do naśladowania więc myśle że 7/10 to wystarczająca ocena ;p.

Sygnatura - Brak.

User - Azamat Bagatov ^^ xDDDD. Można rzecz - swój człowiek. Posiada ogromną wiedzę na tematy poszczególnych ustrojów państw jak i historii. Osobowość niezwykle ciekawa, swój towarzysz ^^. Fajnie gada się z nim na GG, spoko ziomek ; ].

Dlaczego go lubię - duża wiedza, własny światopogląd, swój styl, luźne rozmowy.
Dlaczego go nie lubię - nie ma takiej możliwości.

edit ;

albo dlatego, że jest moderatorem

nie jestem już moderatorem ;)
« Ostatnia zmiana: 23 Marzec 2007, 20:25:46 wysłana przez Arkhan »

Offline Arti

• Magnat
  • Reputacja: 572
    • Karta postaci

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #55 dnia: 23 Marzec 2007, 20:24:19 »
Arkhan

Nick - bardzo fajny ( według mnie ) Taki tajemniczy... Kojarzy mi się trochę z wilkiem xD pasuje do tego forum, gdyż ma harakter fantazyjno-średnowieczny. Czyli 10/10

Avatar - mi się podoba. Bardzo fajny i taki tajemniczy. Pasuje do nick'a. Ogólnie przypomina mi jakiegoś czarnoksiężnika czy maga ( Beliara ) 10/10

Sygnatura - No taka średnia. Same napisy. Dodaj cosik pasującego do avatara i będzie lux. Jak narazie 3/10 . Bardzo słabo

User - widząc po ilości postów jest to user aktywny, a to, że nie ma warnów znaczy, że nie spamuje i nie jest nabijaczem oraz pisze na temat ( albo dlatego, że jest moderatorem   )a co do moderatorstwa to musiał się wykazać by nim zostać więc user przykładowy. Ogólnie go nie znam, ale jak wyżej napisałem ejst to user na 10

Dlaczego go lubię - no bardzo go nie znam więc nie ma co tu pisać...
Dlaczego go nie lubię - no to jak powyżej

Offline Sado

• Weteran
  • Reputacja: 2172
  • So long, gay boys.
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #56 dnia: 23 Marzec 2007, 20:33:13 »
Arti

Nick: Sam nie wiem czy oryginalny, ale nie jest zły. Nie jest jakiś cholernie długi, łatwy do zapamiętania, coś mi się zdaje, że obił mi się kiedys o uszy. Ogólnie nie jest źle. 7/10

Avatar: Głowa orka. Pierwszy raz spotkałem się z tym orkiem kiedy przeglądałem CDA. Ogólnie spoko avek, ale nie tryska niczym specjalnym. Do tego mały żółty napis. Co tu mówić? -7/10

Sygantura: element wstawiony z menu G3, trochę głupio wygląda bo szyję uciąłeś :P. Do tego dośc ciekawy obrazek, przedstawiający bardzo ciekawy opis usera :D:D. "Szatan" wyznanie "własne" :p I do tego mała ciekawostka co do gothica. Dośc ładnie to wygląda, zwłaszcza ten obrazek z opisem usera ;P. 9/10

User: Niekiedy gadamy na gg. Spoko koleś. Interesuje się wieloma rzeczami i wygląda na mądrego (... chyba jest mądry ?! :D:D). Zakłada bardzo ciekawe tematy, najciekawsze to projekcja Astralna. Naprawde spoko koleś. -8/10

Za co go lubię: opisane wyżej, moge jedynie dodać, że pomógł mi trochę w projekcji astralnej... i poza tym zawsze skory do pomocy.

Za co gho nie lubię: Brak danych :D

Offline KrokusM

• Kopacz
  • **
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #57 dnia: 23 Marzec 2007, 20:44:47 »
Lord Sado

Nick- Bez obrazy drogi panie, ale kojarzy mi się z "Lord Sadło"  . Wiem, że pochodzi od twego nazwiska i moim zdaniem powinieneś zmienić nick na "Lord Sadowski". To by brzmiało jakoś tak poważniej i w ogóle fajniej. A takie ziomalskie skróty zwyczajnie mi się nie podobają... Np. Gdybym ja tak zrobił sobie podobny nick, skracając swoje nazwisko wyszłoby mniej więcej coś takiego "Krokus Zimo".
Ale to tak już na marginesie...  

Avatar- Przez wiele osób wychwalany pod niebiosa i oceniany mianem "klimatycznego" itp. I trudo się z tymi opiniami nie zgodzić... Moim skromnym zdaniem, napis w ogóle do niego nie pasuje. Ja bym tam napisał cuś innego, albo w ogóle go usunął.

Sygnatura- "Pamiętajmy o Janie Pawle II"-całkowicie popieram. Ale na sygnaturkę to się to-to raczej nie nadaje, no chyba że walniesz tam sobie jeszcze zdjęcie Jana Pawła II. Wtedy będzie kul.

User- Chyba jeden z młodszych użytkowników forum, ale pomimo młodego wieku poziom jego wypowiedzi jest bardzo wysoki-tutaj wielki Szacun, szkoda, że się nie znamy. Co do jego "aktywności" to sprowadza się ona raczej do tzw. Marantu. Co do tego mam takie samo zdanie jak KOZÂŁOW.

Dlaczego lubię- Nie znam go, tak więc raczej nic tu nie napiszę.
Dlaczego nie lubię- j/w

EDIT:: KOZÂŁOW, jeśli myślisz, że mój nick wziął się od kwiatków, to poszukaj mojej wypowiedzi w temacie "Skąd wasz nick?". Zapewniam Cię, nie ma on dużo wspólnego z krokusami  

Tu drugie wyjaśnienie- Machine Head to zespół metalowy, a nie "manga", heh
« Ostatnia zmiana: 24 Marzec 2007, 12:27:09 wysłana przez KrokusM »

Offline Kozłow

• Magnat
  • Reputacja: 382
  • Acid Rain!
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #58 dnia: 24 Marzec 2007, 10:20:43 »
KrokusM

Nick
Dziwny.... Takie kwiatki są krokusy :D Szczerze mówiąc nie podoba mi się ten nick. Nie wiadomo skąd się wziął, chyba od rzeczonych krokusów. Jednak nick fajnie współgra z Avatarem. Jak zawsze widzę "KrokusM" to od razu staje mi przed oczami Avatar.

Jak go widzę to przychodzi mi na myśl "śmieszny morderca" Ta maska wygląda tak z pozoru śmiesznie, ale z drugiej strony strasznie. Kojarzy mi się z filmem "Ring" albo "Grudge". Ogólnie podoba mi się takie połączenie grozy i śmieszności.

Sygnatura
Nie wiem co to jest te "Machine Head". W wolnym tłumaczeniu "Głowa Maszyny". hmm... Jakoś to mi podchodzi pod Mangę. Nie wiem dlaczego, ale tak mi się kojarzy. Nie lubię mangi i anime więc nie będę się wypowiadał o tej sygnaturze.

User
Postów ma trochę mniej ode mnie, mimo iż jest na TG stosunkowo długo. Ma grupę "Marant" ale najwiecej postów ma na podforum "Kultura i Sztuka". Widać, że lubi wypowiadać się na ten temat. Każdy temat omawia wyczerpująco. Nie ma ani jednego warna. I to ci się chwali. Ja dostałem od razu na wejście. :D

Dlaczego go lubię: nie znam go więc nie ma tu o czym pisać
Dlaczego go nie lubię: jak wyżej..

Offline Arti

• Magnat
  • Reputacja: 572
    • Karta postaci

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #59 dnia: 24 Marzec 2007, 10:47:18 »
KOZÂŁOW

Nick - kojarzy mi się z kozami, ale jak by się bardziej zastanowaić to jst to jakby rosyjskie nazwisko. Nick współgra z avatarem. 10/10

Avatar - odrazu z jakimś morderca lub rosyjskim bandytą. Ogólnie fajny tyle, że mało kolorowy, ale każdy ma inny gust. Mówiąc pasuje do nick'a. Czyli 9/10

Sygnaturka - nie ma co oceniać, ale dodaj coś pasującego do avatara i nick'a

User - Jest tu od niedawna, a ma pokaźną ilość postów. Jedno ostrzerzernie na taką ilość, źle nie nzaczy. Widzę, że jest to osoba twórcza gdyż jest aktywna w dziale ,, Twórczość Własna ,,

Dlaczego go lubię: Nie nzam kolesia, ale napewno dobrym kumplem by był.
Dlaczego go nie lubię: j/w

Forum Tawerny Gothic

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #59 dnia: 24 Marzec 2007, 10:47:18 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18