Autor Wątek: Oceń poprzednika  (Przeczytany 58343 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline momo

• Magnat
  • Reputacja: 87
  • gothiczeQ
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #60 dnia: 24 Marzec 2007, 21:07:17 »
Arti

Nick: Krótki fajny, i jak na forum o gothicu całkiem nieprzeciętny.

Avatar: Ork z gothic 3 którego w grze nie było mi dane ujrzeć, pospolity ale przynajmniej odróżnia się wykonaniem.

Sygnaturka: Jak i avatar - gothicowa. Swoją drogą ciekawe wywody u dołu. O Janie Pawle również podzielam, ale chyba zrobiłeś to troszeczkę na pokaz widząc to u Lorda Sado. Czyż nie? ;]

User: Niby coś tam zaspamował, ale zazwyczaj kiedy coś robi, stara się to robić jak najlepiej. Aktywny w marrancie (szczególnie w organizacji) co mu się chwali. Potrafi zakładać tematy które skłaniają do dyskusji, i dba o to aby ją przedłużać czy urozmaicić.

Za co go lubię: Ma kręćka na punkcie zjawisk paranormalnych i tego typu rzeczy. Udało mu się mnie i myślę, że jeszcze kilka osób tym zarazić. Poza tym gość sympatyczny, a głowa aż mu pęka od pomysłów którymi chętnie się dzieli. Równy gostek.

heh znowu to samo.
KwaseK
Nick: Nie mam pojęcia z kąd się wziął, harakterystyczny przynajmniej. Nie wiem jak się ma do właściciela ale mniejsza.
Avatar: Postaci tej nie znam, jednak nie jest on zbyt oryginalny.
Sygnatura: Xfire i nic specjalnego. Jednak moja też jest trochę na odwal się także nie ma co narzekać.
User: Czasami coś napisze, a jak często bywa na forum to nie wiem bo go nie szpieguję ;]. W każdym razie na dłuższą mete nie można się do jego postów przyczepić(chyba się z tym pośpieszyłem:). Kulturalny.
Za co go lubię: Nie wiem. Nie znam go kompletnie, i gdyby mnie nie wyprzedził, to pewnie bym się na jego temat nie odzywał, alee...
Za co go nie lubię: Zdążył przedemną ;)
« Ostatnia zmiana: 24 Marzec 2007, 21:17:28 wysłana przez momo »

Offline Kozłow

• Magnat
  • Reputacja: 382
  • Acid Rain!
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #61 dnia: 24 Marzec 2007, 22:29:03 »
momo

Nick
Brzmi jak pierwsze słowa dziecka. Trochę temu dziecku nie wyszło... zapewne miało być "mama"
Ogólnie to niepodoba mi się zbytnio ten nick. Za dziecinny. No ale urodziłeś się niecałe 3 miesiące temu, więc....

No właśnie.... Oto coś co pasuje do nicka. Ale na Avatar według mnie wogóle się nie nadaje (szczególnie na forum o Gothicu...). Ale nie mam ci tego za złe. W końcu niemowlaki uwielbiają Kubusia Puchatka i spółkę. :D

Sygnatura
Nie lubię motorów. A szczególnie tego programu który leci co 2 godziny na Discovery... matko boska.. czy oni myślą, że każdy człowiek uwielbia motory?! Sygna według mnie jest brzydka.

User
Ma grupę Marant, ale nie ma tam najwięcej postów. Czyli nie jest nabijaczem :D Najwięcej wypowiada się na Forum Romanum, czyli na tematy różne. Na taką liczbę postó nie ma ani jednego warna. Chyba masz duże znajomości... Ja dostałem na wejście :D

Dlaczego go lubię: nie znam go wiec nie mam tu o czym pisać

\\Rajca: zechciej edytować posta na temat "momo", post Kwaska ma wakacje w koszu...
« Ostatnia zmiana: 25 Marzec 2007, 15:18:53 wysłana przez KOZÂŁOW »

Forum Tawerny Gothic

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #61 dnia: 24 Marzec 2007, 22:29:03 »

Offline Sado

• Weteran
  • Reputacja: 2172
  • So long, gay boys.
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #62 dnia: 26 Marzec 2007, 20:45:19 »
KOZÂŁOW

Nick: Odrazu mi się kojarzy z ZSRR. Jak już z ZSRR to ze Stalinem i Leninem. A jak z nimi to mi się kojarzy Białoruś. Z Białorusią kojarzy mi się ÂŁukaszenko. Z nim za to kojarzy mi się Milinkiewicz. Ten mi się kojarzy z wolną Białorusią. A ta mi się kojarzy z dawną Polską. Na cóż. (ale siię rozgadąłem) Nick nawet niezły, ale powiem jedno, niepiotrzebnie dałeś z dużej litery. 6/10

Avatar: Nie jestem pewien, ale to chyba Lenin. No cóż, ciekawie wykonane. Na czarnym tle czarno biały komunisat ::D. Na cóż, piękny nie jest, bez żadnych bajerów, poprostu czysty obrazek. Cóż tu dużo mówić?   7+/10

Sygnatura: ÂŁadny napis KPP i (chyba) znów obrazek z Leninem. Jak widze kochaasz komunistów (żart). Na cóż? Nie znam się za bardzo na ułamach starej histori, więc nie mogę dawać tutaj żadych referatów. Tak jak sygnatura wykonana bez żadnych bajerów, prosto, przejrzyście, normalnie. Czyli nie w moim typie :p. -7/10

User: No cóż. Sam nie wiem co On ma z tym komunizmem. Nick, avatar, sygnatura, tematy wszystko o komuniźmie. ALe moge powiedzieć jedno: "Swój człowiek"> a takich szanuję. Czesem nieźle palnie (kilka linijek wczęsniej jego post :PP). No cóż takiemu userowi należy się dobra ocena. 2/10 :p.. 2/6... 2/3 :P

Za co go lubię: Wszystko wyżej. Moge dodać jedynie że sądze iż to wyluzowany człek

Za co go nie lubię: Myli się co do Marantu :D

Offline Arti

• Magnat
  • Reputacja: 572
    • Karta postaci

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #63 dnia: 26 Marzec 2007, 21:34:30 »
Lord Sado

Nick - całkowicie pasujący do forum pierwszym słowem. Co do drugiego to mi się kojarzy z sadystykiem i nie zabardzo współgra z Lordem. Ogólnie nick fajny jednak to Sado odejmuje punkciki więc będzie 8+/10

Avatar - demon jak z władcy klozetu. Napis też fajny pasujący do tła. Ładnie się komponuje. 10/10

Sygnaturka - Popieram i spisuje pierwszy napis ( się nie gniewasz? ) co do animacji to fajna i dobrze zrobiona i jak avatar dobrze się komponuje. 10/10

User - ogólnie fajny koleś. Gadać z nim na GG jest fajnie zwłaszcza jak mówi komplementy xD ( nie w sensie podrywczym !!!!!!!!!!!! ) cieakwi się tematem, który ciekawi całe forum i mnie ( chyba ) , a ściślej projekcja astralną.

Za co go lubię: - za to za co go lubię, czyli wspólne tematy i ciekawy rozmowy.

Za co go nie lubię - nie mam powodów by go nie lubić
« Ostatnia zmiana: 26 Marzec 2007, 21:35:51 wysłana przez Arti »

Offline Boba Fett

• Magnat
  • Reputacja: 13
  • Wolność jest nieśmiertelna
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #64 dnia: 08 Kwiecień 2007, 12:33:17 »
Lord Sado

- Powiedzmy, że jest na granicy oryginalności. Przyznam, że nie przypadł mi dostatecznie do gustu. Dodatkowo jakoś nie przepadam, gdy w przedrostku jest słowo ,,Lord". Druga cześć kojarzy mi się z sadem, czyli raczej z czymś miłym.   Jeżeli miałbym to oceniać, to postawilbym Ci 7-/10.

- Nieciekawy zbytnio, acz na swój sposób ten urok ma. Widać, że lubisz mroczne kompozycje, a jeśli tak jest, to ten avatar pasuje wprost do Ciebie. Cały urok psuje jednak tło, które jest zbyt jasne do postaci, który tenże obrazek ukazuje. Resztę dopieszcza pojawiający się i znikający napis (Twój nick), co, niestety, też trochę psuje efekt... Razem 7/10.

- Z tym już jest na pewno o wiele lepiej. Minsuem jest tylko to, że jakaś ostatnio weszła mania na tę postać, więc od razu traci na oryginalności. Ale ogólnie jest lepiej, niż gorzej. Dobry efekt daje ta szarość, która kojarzy się z mgłą bądź dymem (pasującą do przedstawianej postaci). Dodatkowo znów jest ten animowany nick, ale w tym wypadku akurat wyszedł na plus sygnaturce. Gdyby obrazek był sam, dałbym 9/10 (jeden punkt mniej za to, że ta postać już zbyt często jest widoczna na tym forum), ale z napisanem dotyczącym Jana Pawła II, daję 8-/10 (aleście się uparli na naszego zmarłego papieża -_-').

- Jako user na forum... Hmm, jedna z tych osób, która mi się ,,podoba". Nie spamuje, jest bardzo aktywna, zależy jej na tej stronie (jak i forum), umie się podporządkować, jest zdyscyplinowany, szanuje ,,władzę" jak i innych userów, aktywnie uczestniczy w zabawie. Same plusy, prawie że ideał. Jeśli miałbym go oceniać jako użytkownika, na pewno dałbym mu nie mniej niż 9+/10.  

- Lubię go za to, co napisałem powyżej. Prócz tego, darzę go sympatią za jego miły charakter. Często rozmawiamy na gg, a dyskusje na nim poruszane są nader ciekawe i przyjemne. Z Lordem Sado można porozmawiać o wszystkim bez krępacji i to też u niego cenię. Można mu zaufać i w razie konieczności poprosić o pomoc.

- Jak na razie nie znalazłem powodów, by go nie lubić. Takich chyba nawet nie ma...  

Respect with
Boba Fett
« Ostatnia zmiana: 08 Kwiecień 2007, 12:33:46 wysłana przez Boba Fett »

Offline MeGorT

• Magnat
  • Reputacja: -2
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #65 dnia: 08 Kwiecień 2007, 13:27:46 »
Boba Fett

Nick: Nick jest powiązany z Legendarnym Filmem Star Wars  co wynika z tego że jest pasjonatem tego filmu jak i całej Sagi. Jeśli chodzi o mnie mam mnieszane uczucia do tego Nicka, chociaż nie chciałbym żeby był zmieniony gdyż na dzień dzisiejszy Nick pasuje do tego usera. Ogulnie więcej mi się podoba niż nie podoba dlatego jest na miejscu.

Avatar: Jeszcze jak dołączyłem na Forum Boba miał ten sam Avek i raczej go jeszcze nie zmieniał....i dobrze gdyż według mnie Avatar ma świadczyć o charakterze danej osoby, sam miałem na forum zmieniane ok. 3 razy avka. Za każdym razem próbowałem mieć tego odpowiadającego mnie. Jeżeli chodzi o avatar Fetta podoba mi się i pasuje do jego osoby gdyż już tego człeka trochę poznałem. Przyzwyczaiłem się do tego Avatara i zawszę kiedy go widzę wiem że jest to Boba. Jeżeli chodzi o Avki nie lubię jak ktoś zmienia dosyć często avka (np. tak jak ja  ) gdyż trudno się do niego przyzwyczaić, a Boba tak nie robi i wybrał tego jednego najodpowiedniejszego dla własnej osoby...

Sygna: Jeżeli chodzi o sygnę...to Boba posiada zbiór następujących części sygny które po krótce skomentuję:

Userbarek Animka --- tak podstawowe, małe ale może mieć wielką zawartość:
" Piraci " - Nie mam pojęcia do czego dąży ten napis...gry, zainteresowaniem do Piratów, opowiadania albo stwierdziłem jeszcze że może nawiązywać do twojej Gildii w Marancie, z tego powodu że posiadasz statek i takie skojarzenia...  

" Samotny ÂŁowca Writer " -- nawiązuje do tego że napisałeś opowiadanie o Samotnym ÂŁowca, który za razem nawiązuje do scenariusza powstającej gry...takie moje stwierdzenia

Inne userbarki w animce zawierają to że jesteś userem komunikatora gg tak jak ja, inny że jesteś pasjonatem strzelaninek, inny zaś że jesteś fanem Gothica ( tak jak każdy tutaj ), inny zaś jakich programów używasz a innych nie ma co komentować bo wiadomo o co chodzi i nie ma takiej potrzeby

"Boba Fett fight with Neo Children" -- Boba walczy z dzieciakami Neo...a więc tak Boba mająć tą sygnę świadczy o tym że nie przepada za dziećmi Neo którzy myślą że są kimś w Necie, walczy ze Spamem, Floodowaniem, Plagiaterstwem etc. i prawidłowo. Znam Bobę i wiem że jeżeli dowiaduję się o jakimś przewinieniu na TG np. Plagiaterstwem to reaguje na to obojętnie czy jest to plagiat zaczerpnięty z jego dzieła bądź innego usera. Jego sygnaturka mówi szczerą prawdę, takie jest moje zdanie...A jeżeli chodzi o jej wykonanie:
Sygna została ładnie wykonana i szczerze powiedziawszy podoba mi się, ładnie dobrana kolorystyka napisu z postacią. Dobrze dobrane tło. Jedynie co mi się w niej nie podoba to biała ramka, która według mnie nie pasuje z kolorem ale to już jest tylko moje zdanie...

" Boba Fett...Nieznane Epizody " -- Dla mnie jest to bardzo komiczna sygna, chociaż wiem że nawiązuje do gry która ma powstać...Gra nie będzie pewnie zbyt długa lecz rzeczywiście jej epizody są nieznane. Nie znam się dobrze ale myślę że sygnaturką nie była łatwa do zrobienia i muszę stwierdzić że naprawdę ładnie to wygląda chociaż nie jest aż tak strasznie bajerancka.

Poniżej są Jego Artykuły i Opowiadania które stworzył i słusznie że zamieścił je w sygnie bo ma się czym pochwalić.
Jedynym minusem jest ułożenie sygny w odpowiednim szyku, no ale to jest tylko moje zdanie...zresztą pewnie jakby się zmieniło jej ułożenie możliwe że Wujek Thoro by zaaregował  

User: Jest to Dobry Moderator i Znakomity Przywódca Swojej Gildii z którym można zawierać interesy...
Może świecić przykładem dla wielu użytkowników, pomaga wielu użytkownikom na Forum...
Można z nim pogadać na komunikatorze nie tylko o sprawach Forum. Jest aktywny, nie mówiąć już że jego posty są rozbudowane bo o tym każdy chyba wie patrzać na jakikolwiek jego post...Jednym zdaniem zasługuje na szacunek  Jest to rozważny i opanowany user...

Dlaczego go lubię: Tutaj chciałbym napisać pewną sprawę...wiadomo że lubię go za jego postawę na forum i za to że jest koleżeński, jednak ta osoba naprawdę zrobiła na mnie wrażenie za to że powiedział mi o pewnej sprawie związana ze mną która jeszcze nie została rozwikłana i za jego zaufanie do mnie kiedy mógł mnie osądzić...

Dlaczego go nie lubię: 全球宽带终端设备收入地区分布的相关数 kto zna chiński ten się dowie...  
« Ostatnia zmiana: 08 Kwiecień 2007, 13:30:17 wysłana przez MeGorT »

Offline Metztli

• Magnat
  • Reputacja: 379
  • Is it hot in here, or is it me?
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #66 dnia: 29 Kwiecień 2007, 13:10:01 »
Nick: No cóż, niby troche nieorginalny ale jakoś tak mi sie podoba. Może dlatego że też lubie Gwiezdne Wojny? Sama postać Boby Fetta mnie zaciekawiła bo był tajemniczy i niewiele o nim wiadomo 7/10

Avatar: Pasuje do nicku, ale przyzwyczaiłam sie do niego i mi sie podoba.  8/10

Sygnatura: Zewsząd otaczają mnie fanatyczy gwiezdnych wojen... Oni są wszędzie. A i userbar mi sie podoba. NIezbyt mi sie tylko podoba ta z Bobą i Predatorem, bo nie zabardzą przpadam za filmami o tym potworku. Artykułów i opowiadań nie czytałam, ale to z braku czasu. 8/10

User: No cóż- Mod i wszystko jasne. Aktywny, a jego posty są sensowne.

Za co go lubia: Bo jest normalny i sie nie wywyższa jako mod. A tak pozatym to raczej nie mam większych powodów aby go lubić. Praktycznie go nie znam.

Za co go nielubie: Wcale nie twierdzę że go nie lubie.
« Ostatnia zmiana: 29 Kwiecień 2007, 15:43:55 wysłana przez Metztli »

Offline Dragosani

• Król
  • Reputacja: 11794
  • Chwalmy Tawernę!
    • Karta postaci

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #67 dnia: 29 Kwiecień 2007, 13:30:15 »
Metztli

Nick: Jest to imie azteckiej bogini nocy. No cóż, jest mroczny i orginalny. Ponad to posuje do Matztli. Ael trochę dziwnie brzmi jak się go wymawia. 9/10

Avatar: Otacza go aura mroku. Jest naprawdę ładny i pasuję do userki. 9/10

Syganturka: Link do utworów z musicali, dwa uerbary i grafika z Klasztoru Adanosa. Wszystko całkiem nieźle się prezentuje. Userbary sa proste i dobre (Glan Fan  ). 9/10

Userka: Kilka miesięcy temu zacząłem pisac z nią przez GG. Od razu znaleźliśmy wspólny język. Zawsze mogę z nią pogadać na ciekawe tematy. Już od jakiegoś czasu nasza internetowa znajomość stała się nieco bardziej... uczuciowa. Cóż, przyznaje się bez bicia, że zakochałem się w niej.

Dlaczego ją lubię: Bardziej by pasowało "Dlaczego ją kocham". Co tu dużo pisać. Jak to mówią: "Swój pozna swego".

Dlaczego jej nie lubie:
Do sytuacji żebym jej nie lubił nigdy nie dojdzie.

Offline Arkhan

• Magnat
  • Reputacja: 25
  • ...
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #68 dnia: 29 Kwiecień 2007, 19:57:44 »
Dragonsani

Nick: : Szczerze powiedziawszy, ciekawy pod każdym aspektem. Jest oryginalny i niespotykany, nie miałem wcześniej do czynienia z nim. Przypomina mi imię smoka oraz imię dla Wiwreny. Jak dla mnie, bezdyskusyjnie 10/10

Avatar : Mroczny, tajemniczy, i często spotykany. Miałem do czynienia z nim, ba, nawet kiedyś miałem na tym forum go. Kolorystyka, który stoi na wysokim poziomie oddaje klimat w zupełności. A to że jest często spotykany nie będzie wpływało na ocenę. 10/10

Sygnaturka : Oj tutaj to słabo. Parę userbarków + link do opka i do testu "o sobie". Nic specjalnego, niczym nie przyciąga uwagi. Ta kompozycja wygląda dość mizernie. 5/10

Użytkownik : rzadko ze sobą piszemy, jednak po paru rozmowach mogę z pewnością przyznać iż jest to osoba w pełni kompetentna, oraz dojrzała. Myślę że dwa warny odegrały dość dużo w egzystencji tego usera i poprawia się on z dnia na dzień. Pisze długie posty, i jest wierną owieczką w stadzie zwanym Marantem którego pasterzem jest...sam IsentoR (tak powiało grozą..). Nie mam do niego większych zastrzeżeń, jest spokojnym człowiekiem i to się liczy. 9/10

Dlaczego go lubię : za normalność, zawsze spokój i dojrzałość podczas rozmowy.

Dlaczego go nie lubię - brak

Offline Kozłow

• Magnat
  • Acid Rain!
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #69 dnia: 29 Kwiecień 2007, 21:52:06 »
 Arkhan

Nick: Muszę powiedzieć, że nick jest dosyć orginalny, aczkolwiek pan Arthas ma podobny. Kojarzy mi się z człowiekiem, który zgłębia bardzo mocno jakąś dziedzinę wiedzy. Poznaje arkana jakiejś sztuki :D 9/10

Avatar: Według mnie jego poprzedni Avek był o wiele lepszy. Ten podchodzi mi nieco pod mangę, a mangi nienawidzę. Ocena 4/10

Sygnatura: Nic specjalnego. Spis artykułów, które pisze do TG, 4 userbary, z czego 3 są z gier, z których jedną tylko lubię. A poniżej dwie myśli, z czego jedna nie jest jego () 6/10

Użytkownik: User bardzo dobry. Zawsze stara się pomagac, kiedy widzi problem. Ma wiele postów i ani jednego warna. Nie wypowiada sie nie na temat i nie wrzuca spamu.

Dlaczego go lubię: Dał mi soundtracka z Gothica, a poza tym spoko się z nim rozmawia na gg :D
Dlaczego go nie lubię: nie ma takiej opcji :D Dobry z niego Towarzysz :D
« Ostatnia zmiana: 03 Maj 2007, 19:12:22 wysłana przez Kozłow »

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
  • Reputacja: 14987
    • Karta postaci

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #70 dnia: 02 Maj 2007, 13:21:39 »
Post usera unknown został usunięty - DODO

W takim razie opisze Towarzysza Kozłowa

Nick: nick takiego jakiegoś robotnika ruskiego, chociarz niepowtarzalny bo nikt nie nie ma w niku jakiegoś rosjanina

Avatar: hmmm... gęba Lenina z profilu, no ale cóż, każdy ma swojego idola :D

Sygna: kolejny Lenin, Kozłow dałbyś chociarz Stalina, a i co oznaczają te słowa po rusku?

User: user jeden z najleprzych na tym forum, nie spami, nie ma ostrzeżeń, pisze w "Twórczości Własnej",
        jest spoko gość.

Za co go lubię: hmm... za to co dwie linijki wyżej

Za co go nie lubię: za to że popiera komunizm ;P
« Ostatnia zmiana: 03 Maj 2007, 19:14:18 wysłana przez Elrond »

Offline Arkhan

• Magnat
  • Reputacja: 25
  • ...
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #71 dnia: 02 Maj 2007, 13:48:36 »
Elrond

Nick - pierwsze co kojarzy mi się z tym nickiem to jest uczeń jakiegoś alchemika. Elrond przynieś to, Elrond przynieś tamto:D. Nie pamiętam żebym się z nim spotkał, dlatego sypnę 9/10.

Avatar - o ile się nie myle jest to Jack Sparrow (?) z filmu Piraci z Karaibów. Avatar jest ciekawy, i idealnie pasuje do tego osobnika. Dobrze również komponuje i integruje z forum. 9/10

Sygnatura - naturalnie pirat i jakieś podpisy. Hmm, piraci, czy skądś ich nie znam? (pytanie do Boba Fett'a, ehh old time :)  ). No ale powracając do twojej sygny, nic ciekawego, obrazek + pare tekstu. 5/10

User - ostatnimi czasy ładne posty, w miarę długie i czytelne. W dodatku jest to bardzo dobry i zaciekły przeciwnik w Marancie głównie w spelunach hazardu, razem z Isgarothem i Mergotem tworzą naprawdę niezłe trio z którymi ciężko wygrać. Na gg nie miałem okazji go poznać, może w niedługim czasie, zobaczymy. Nie mam większych zastrzeżeń. Ogółem wydaję się być spokojym człowiekiem. 8/10

Dlaczego go lubię - ładne posty, zaciekłość w walce, nienaganne zachowanie
Dlaczego go nie lubię - brak

Offline Lees

• Myśliwy
  • Reputacja: 60
  • "Boga nie ma w domu, wyjechał na wakacje do Vegas"
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #72 dnia: 02 Maj 2007, 14:30:56 »
Arkhan

Nick:bardzo zagadkowy i tajemniczy.Kojarzę z człowiekiem który pragnie zgłębiać tajemnice i wiedze.Oceniam 9/10

Avatar:bardzo ciekawy i tajemniczy.Widac tam czarnowłosego meżczyznę,pewnie z mangi.A że mange nawet lubię ocena będzie pozytywna.9/10

Sygnatura:Widac Arkhan lubi pochwalić się swoim dorobkiem jak i również podać dwie swoje naczelne myśli. Ocena 9/10

User:Widać gość zna się na rzeczy.Na temat,krótko,zwiężle.A i w spelunach przesiaduje.Posty długie i czytelne.Długo w tawernie,bez warna,nie spamuje.Spokojnie oceniam 10/10

Dlaczego go lubię:Widze że pomaga wszytkim początkującym,w spelunach gra zaciekle i do końca rywalizacji,na gg go nie znam ale myślę że dobrze by się z nim rozmawiało.

Dlaczego go nie lubię:Brak.

Ocena:37/40
« Ostatnia zmiana: 03 Maj 2007, 11:33:20 wysłana przez lees »

Offline Kozłow

• Magnat
  • Acid Rain!
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #73 dnia: 02 Maj 2007, 14:43:30 »
Lees

Nick
Taki sobie. Jak się to czyta to wychodzi "lis", a to zwierzę kojarzy mi się z chytrością. Chyba chciałeś mieć nick "Lee", ale tego to już od cholery ludzi bierze, więc zamiast wymyślić własny, dodałeś jedną literę i wygląda na nowy.   3/10

Nudny.... Z galerii Avatarów na TG.... Przedstawia chyba Lee i może widać tu powiązanie z nickiem. Mógłbyś się wysilić i dać coś własnego. 1/10

Sygnatura
No comments xD Czyjaś tam jest myśl... Hmm.. ciekawe czyja :P 10/10

User
Ma tylko 20% ostrzeżeń na taką liczbę postów. Nie mam ci tego za złe. Ja w początkach mojego istnienia na TG dostałem też warna. Jego posty czasami sprawiają wrażenie, jakby chciał ich nabić jak najwięcej. Pisze minimum, żeby nie wywalili posta moderatorzy (bez urazy).

Za co go lubię
nie wiem nie znam gościa

za co go nie lubię
jak wyżej...

P.S.
Kilka słów do pana nikogo (user: unkown)
Twój post jest naprawdę rozbudowany.... Argumentacja jest także bardzo rozbudowana.... Dziwię się, że nie usunęliście tego posta, ale cóż. Krytykę zniosę :D
« Ostatnia zmiana: 03 Maj 2007, 19:12:38 wysłana przez Kozłow »

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
  • Reputacja: 14987
    • Karta postaci

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #74 dnia: 02 Maj 2007, 14:44:15 »
Kozłow

Nick:  nazwisko rosjanina, dość orginalny bo jeszcze się z żadnym rosjaninem nie spotkałem ;D 10/10

Avatar: toważysz Lenin, czarnobiałe tło świetnie pasuje do czanego skinu ;), ogólnie jest on
bardzo udany, nie mam zastrzeżeń. 9/10

Sygna: Kolejny Lenin,jednakże teraz na czerwonym tle i pare słów po rusku, pasowałby do Avatara
gdyby był czarny... 6/10

User: User bardzo dobry, nie stara sie łamać regulaminu,
mający swoje zdanie o świecie. Bardzo lubi komunizm, czego ja
nie cierpie, ale każdy lubi co innego. 7/10

Za co go lubię: nie wiem, nie gadamy, nic a nic...

Za co go nie lubię: j/w

« Ostatnia zmiana: 02 Maj 2007, 14:58:12 wysłana przez Elrond »

Offline MeGorT

• Magnat
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #75 dnia: 02 Maj 2007, 15:49:53 »
Elrond

Nick - Zapewne oryginalny, gdyż nie spotkałem się jeszcze z takim...Pasuje mi również do Avka. Ciekawa nazwa i dobrze się go wymawia...9/10

Avatar - Również podoba mi się ten Film i lubię aktora, tego co masz na Avku. Ogulnie dobrze się komponuje.
Pasuje również do nicka. Nie wiem czy w nicku jest zawarta nazwa jakiegoś pirata, ale w zupełności pasuje mi do jakiegoś pirata. 9/10

Sygna -  Znów nasz Jack Sparow...chociaż rzeczywiście pasuje do avka, ale jakoś nie podoba mi się zbytnio ta sygna, i jeszcze te napisy...^^. No ale przynajmiej posiadasz jakąś wizytówkę..Mogę ocenić 6/10

User - Jest to dosyć dobry user o których w dzisiejszych czasach trzeba się starać, pisze sensowne posty, udziela się w Marancie, a pozatym nie ma żadnego ostrzeżenia. Wymieniłem już z nim pare zdań na komunikatorze. Ogulnie fajny ziomek, ale czasem badzo mnie zdenerwował ( Speluna  )....8/10

Za co go lubię - Za to że można z nim pogadać na ciekawe tematy, pożartować i porywalizować...xD
Za co go nie lubię - Za to że jest nie raz lepszy ode mnie w Spelunie...<joke>....

Offline Dark Prince

• Myśliwy
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #76 dnia: 03 Maj 2007, 08:19:47 »
Nick: Nick trochę mi przypomina jakiegoś maga czy coś. Jest trochę w klimacie fantasy a trochę w rl. Ogólnie nie jest zły 8/10
Avatar: Avek przedstawia kruka z Dremfalla (czy jakoś tak). Jest dobrze wkomponowany w tło, nie jest to pikseloza, tylko bardzo starannnie zrobiona praca 9/10
Sygnatura: Jak wyżej przedstawia Kruka, tylko z tą różnicą, że teraz jest dodany napis 'Herszt Bandytów' i 'MeGorT'. Równie dobra jak avatar. Napis, jest trochę taki filozoficzny, ale oczywiście z sensem. Niepodoba mi się zabardzo ten motorek, taki trochę pokselowy, ale ujdzie w tłoku. 10/10
User: Za często nie gadamy, ale ma stalowy łeb i jaja na karku. Potrafi ostrzec przed pewnymi sprawami oraz radzi sobie z bandytami mimo panujacego tam burdelu. 9/10
Dlaczego go lubię: Doby i pomocny user, brak ostrzeżeń, dobry herszt bandytów. Pisze posty, które nie powodują, że 5% polaków dostaje zawału, jego wypowiedzi mają sens (to jest najważniejsze!) 10/10
Dlaczego go nie lubię: -----------

Offline Arti

• Magnat
  • Reputacja: 572
    • Karta postaci

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #77 dnia: 04 Maj 2007, 19:21:30 »
DODO

Nick - wymarły i nie poznany ptak DODO. Bardzo mi szkoda tego ptaka bo bardzo lubie faunę. Tak więc duży plus, a i w ogóle orginalny, bo chyba nie liczni wpadli by na pomysł, by ich nick nosił nazwę fajnego ptaka. 9/10

Avatar - Gaara z Naruto. Widze lubisz naruto i ja też    DUÂŻY plusik. Ogólnie avatar nie ,,skomplikowany,, i dla mnie lux. 10/10

Sygnatura - tak dużo, a tak mało    Fajna animka z Naruto ( z którego to odcinka? xD ) cosik o X-Fire'erze oraz Blood Royne. 9/10

User - cosik mi się obiło o uszy, że jest najmłodszym z adminów ( plus ) oraz, że ufundował Gorhic'a 3 do konkursu ( 2 plusy ) tak więc 11/10

Dlaczego go lubię: j/w

Dlaczego go nie lubię: ÂŁącze z satelitą.... Proszę czekać....
« Ostatnia zmiana: 04 Maj 2007, 19:22:09 wysłana przez Arti »

Offline Wrath

• Magnat
  • Reputacja: 0
  • Devils never cry
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #78 dnia: 04 Maj 2007, 19:38:00 »
Arti

Nick:Arti, Arti co to może być to na pewno skrót od imienia drogi Arturze dałbym gorszą ocenę ale fajnie brzmi 8/10.

Avek:Ork z G3 którego widzę po raz tysięczny (najczęściej w gazetach) było by bardzo słabo ale dorobiłeś napis który jest według mnie jest mało widoczny ale jest za to plus. 7/10

Sygnaturka: Nie wiem po co mówić abyśmy pamiętali o Janie Pawle II każdy z nas pamięta i nikomu nie musimy o tym przypominać bo on zostanie na zawsze w naszych sercach, do tego krótki tekst i obrazek wycięty z G3 nawet ładny 9/10

User: Nie znam go bardzo dobrze ale napisał już trochę postów i przez ten czas nie dostał żadnego ostrzeżenia
a teraz to już prawie wyczyn ekstremalny.

Dlaczego go lubię:Bo napisał fajne opowiadanie (tylko trochę krótkie) które przed chwilą oceniałem no i niema żadnego warna i jest zastępcą herszta a to już coś znaczy.

Dlaczego go nie lubię:abonament jest czasowo niedostępny.
« Ostatnia zmiana: 04 Maj 2007, 20:04:10 wysłana przez Thrall »

Offline Boba Fett

• Magnat
  • Reputacja: 13
  • Wolność jest nieśmiertelna
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #79 dnia: 04 Maj 2007, 19:44:40 »
Arti

- Niezbyt czuć tu oryginalność, ale dziękować Bogu, że to nie kolejne imię z Gothica. Można by to uznać za zdrobnienie imienia (gdyż i tak może jest), więc jak dla mnie to powód do minusu. Cóż, ważne, że łatwo wpada w oko i jako tako pasuje do zabawy (Marant). Dostajesz za niego... Ocena: 7-/10

- Ork - nic ciekawego. Jedyne, co mi się w nim podoba, to napisany na nim Twój nick. Minus jest taki, że ten napis jest taki dosyć niewyraźny. Tak czy inaczej, dostajesz za niego... Ocena: 7+/10

- Tu już jest kompletny bajzel. Po kiego nawaliłeś tam tyle tego tekstu, którego zapewne i tak nikt nie czyta? To o podobieństwach w grze, to o Papieżu. No właśnie, Papież - kolejny zwolennik tego bezsensownego zdania (za co dostajesz ocenę niżej). Ludzie, proszę, opanujcie się, do czego to prowadzi?  
Next, obrazek przedstawiająceg postać (a raczej głowę) Bezimiennego. Ni to nowe, ni stare - zero oryginalności. Niestety, ale... Ocena: 3/10

- Co ja mogę o nim powiedzieć? Można rzec, że user dosyć nowy, choć napisanych postów już troszkę ma. Z tego co widzę, jego wypowiedzi są w miarę odpowiednie, nie można się do nich zbytnio przyczepić. Aczkolwiek znajdą się wyjątki (szczególnie w zabawie), które potępiam. Ogólnie jako user sprawuje się dobrze i jest aktwyny, a co z tym idzie nie mam do niego większych zastrzeżeń.

- Trudno powiedzieć, bowiem nigdy z nim nie nawiązałem jakiegokolwiek kontaktu. Jedyne, za co mogę go akuratnie lubić, to jego aktywne uczestnictwo w zabawie.

- Czasami nie podobają mi się jego posty. =P

Respect with
Boba Fett

Thrall

- W sumie jest ok - nie zawadza mi, ale także jakoś nie zapada mi w pamięć. Dodatkowym plusem jest jego brzmienie - bardzo dobrze nadawałby się do zabawy prowadzonej na forum. Cóż, jednakże dostajesz... Ocena: 8/10

- Dosyć ciekawy obrazek przedstawiajacy jakąś zakapturzoną postać. Wprawdzie trochę mi się one już przejadły, ale Twój jakoś tak mnie nie odpycha. Powiedzmy, że jest w miarę, ale mogłoby być lepiej. Ocena: 9-/10

- Hmm, tutaj jest trochę trudno ocenić... Twoja sygna wydaje się być taka mroczna, szczególnie przemawia za tym obrazek tego ciemnego stwora.
Następnie są dwa userbarki - Dreamfall oraz POP - cóż miarę, ale ja lubię, jak ludzie mają ich znaczną ilość.   Ale to na pewno nie zmniejszy oceny - zmniejszą ją za to niepotrzebne zdania, które widnieją pod obrazkami. Nie wiem, po co je tam dałeś, ale oki. A, i jeszcze ten kolor... heh, pozostaje mi dać Ci... Ocena: 8+/10

- W zasadzie nie mam co do tego Pana większych zastrzeżeń. Jest dosyć aktywny i stara się w miarę przestrzegać regulaminu. Aczkolwiek znajdą się przypadki, kiedy jego posty mi się nie podobają - acz zdaża się to nader rzadko.
Nie uczestniczy w życiu Marantu, co troszeczkę mnie smuci. Zależy mi na wartościowych userach w zabawie, a sądzę, że Thrall mógłby dopiąć swego i coś do niej wprowadzić. Cóż, tak czy inaczej, zapraszam, bo być może odnajdziesz tam siebie i spodoba Ci się ona.  

- Tutaj także trudno powiedzieć, bo i z tym userem nie miałem zbyt wiele styczności. W zasadzie jest dla mnie neutralny... choć może trochę podoba mi się u niego, że nie tak bardzo zależy mu na liczniku postów.

- Nie ma tego za wiele. Teraz najbardziej wkurzył mnie fakt, że Pan Thrall nie zwraca uwagi na to, czy ktoś akuratnie nie odpisuje gdzieś (w tym wypadku w ,,Ocenie poprzednika"). Zaminusowałeś już u mnie pod tym względem...
« Ostatnia zmiana: 04 Maj 2007, 20:08:46 wysłana przez Boba Fett »

Forum Tawerny Gothic

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #79 dnia: 04 Maj 2007, 19:44:40 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18