Autor Wątek: Potrzebny kowal  (Przeczytany 29891 razy)

Description:

Offline DarkModders

• Weteran
  • Reputacja: 5662
    • Karta postaci

Odp: Potrzebny kowal
« Odpowiedź #360 dnia: 18 Lipiec 2015, 21:41:35 »
No i znowu leżał na ziemi. Widząc Stacha w drzwiach i rozbudzone dzieci szybko porwał spodnie z łóżka i zakrył sie nimi.
- Nosz kurwa. - powiedział zakładając spodnie. Wstał z ziemi i porwał koszule ubierając ją szybko. Był zawiedziony, w takim momencie, gorszego sobie nie mógł wybrać. Ubrany już usiadł na łóżku po czym powiedział do Silen.
- Szkoda że to sie tak szybko skończyło. Chodźmy na dół zjeść coś, teraz to już tego nie powtórzymy.

Offline Silion aep Mor

• Weteran
  • Reputacja: 1787
  • oCNpc
    • Karta postaci

« Odpowiedź #361 dnia: 18 Lipiec 2015, 21:51:06 »
Kobieta byla juz w pelni ubrana, przyparla sie do sciany i osunela na podloge, cala czerwona ze wstydu schowala twarz w dloniach i poczela cicho plakac.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #361 dnia: 18 Lipiec 2015, 21:51:06 »

Offline DarkModders

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #362 dnia: 18 Lipiec 2015, 21:54:07 »
Jaszczur podszedł do Silen i usiadł koło niej i objął ją ręką. Ucałował ją w policzek po czym zaczął ją pocieszać.

Offline Silion aep Mor

• Weteran
  • oCNpc
    • Karta postaci

« Odpowiedź #363 dnia: 18 Lipiec 2015, 22:06:33 »
//: Sie tak spytam. Jak ja pocieszal? Co ja mam przez to rozumiec?

Kobieta wciaz trzymala twarz w dloniach chlipiac. - B-bo ja dawno nie bylam z nikim tak blisko... D-dawno nie czułam sie tak wspaniale... Przez taki dlugi czas zylam w strachu... Krzywdzono mnie... A teraz, cale miasto bedzie mnie uwazac za dziwke. - rozplakala sie bardziej, glosniej. Lzy splywaly jej potokiem po policzkach.

Offline DarkModders

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #364 dnia: 18 Lipiec 2015, 22:09:24 »
Jaszczur przytulił ją mocniej do siebie.
- Tu uznają nas za małżeństwo, nikt tak nawet nie pomyśli. Stachu sie raczej nie wygada.

Offline Silion aep Mor

• Weteran
  • oCNpc
    • Karta postaci

« Odpowiedź #365 dnia: 18 Lipiec 2015, 22:15:21 »
Kobieta zrobila wielkie oczy. - To byl ten straznik z bramy? Czego on tutaj szukal? - zapytala zdziwiona. Spojrzala na ciebie i przytulila sie mocno wtulajac i kladac ci glowe na ramieniu. Tulila sie jak do pluszaka. Po chwili puscila cie, wziela dzieci za raczki i skierowala sie na dol. - Mowiles cos o jedzeniu.

Offline DarkModders

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #366 dnia: 19 Lipiec 2015, 09:43:29 »
- Kazałem mu żeby mnie poinformował o Carlu. Nie myślałem że przyjdzie w takiej chwili. - powiedział do Silen. Wstał z ziemi i podszedł do swojego uzbrojenia przesuwając go bliżej stojaka. Słysząc słowa o jedzeniu aż podskoczył.
- Fakt, chodźmy. - powiedział biorąc Silen za ręke poczm udali sie na parter.

Offline Silion aep Mor

• Weteran
  • oCNpc
    • Karta postaci

« Odpowiedź #367 dnia: 19 Lipiec 2015, 10:42:53 »
Chwile minelo gdy sie zabawialiscie ze soba na gorze, w tym czasie kucharz juz zdazyl przyrzadzic jedzenie. Karczmarz widzac was schodzacych z gory zlapal za kufle. Wrzucil do srodka po kubku kostek lodu i zalal zlocistym chmielowym plynem. Szybko podszedl do stolika ktory wczesniej wskazales, odlozyl piwo i zniknal gdzies na zapleczu. Zauwazyles ze w karczmy oprocz kilku osob siedzi jeszcze popijajac browar Stachu i Edward, spogladaja z zaciekawieniem na was, Stanislaw szepcze cos do Edzia a ten smieje sie. Silen ruszyla do stolika. Pomogla dzieciom uciasc na stolkach po czym sama spoczela spogladajac na ciebie wyczekujacym wzrokiem.

Offline DarkModders

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #368 dnia: 19 Lipiec 2015, 11:00:35 »
Widząc Edwarda i Stacha zamurowało go. Przeszedł koło niego po czym pacnął go w ramie. Usiadł przy stoliku na którym stało już piwo piękne, złociste. Od razu chwycił kufel i pociągnął z niego porządnego łyka. Po takim ciekawym dniu piwo smakowało lepiej niż zwykle. Wyczekiwał zamówionego jedzenia.

Offline Silion aep Mor

• Weteran
  • oCNpc
    • Karta postaci

« Odpowiedź #369 dnia: 19 Lipiec 2015, 11:13:28 »
A piwo bylo arktycznie zimne i pelnochmielowe, smak wrecz doprowadzal kubki smakowe do rozkoszy. Jaszczurzyca siedziala bez slowa z zawstydzona mina, widocznie zdazyla zauwazyc straznika ktory nakryl was na wiadomych czynnosciach kopulacyjno-lozkowych. Karczmarza jeszcze kilka minut nie bylo, wreszcie wyjechal z zaplecza czterokolowym mini stolem takim wozeczkiem. Na nim zas lezal, ogromny, pieczony z ziolami i owocami, marynowany piwem dzik.

Wszystkim wokol az slina pociekla z ust widzac tak ogromna i pysznie przyprawiona, dzika swinie. Karczmarz poczatkowo sie zaklinowal i nie mogl wyjechac zza lady lecz wreszcie udalo mu sie. Podjechal do was i usmiechnal sie szeroko. - Pan podobno nadstawial karku dla Carla, Stanislaw mi powiedzial, wiec zamiast kawalka jest caly dzik dla panstwa. Smacznego. -spojrzal na Silen z iskierkami w oczach, poslal jej zalotny usmiech na ktorego widok kobieta jeszcze bardziej sie zawstydzila i odszedl na swoje miejsce, za lade. Dwaj straznicy patrzyli sie na was i wasze pozywienie, szczeki wyraznie im nie chcialy sie zamknac ze zdziwienia.

Offline DarkModders

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #370 dnia: 19 Lipiec 2015, 11:18:46 »
- Dzięki wielkie. - powiedział z uśmiechem na twarzy. Spojrzał na Silen po czym wziął sie za krojenie mięsa, podał spory kawałek Silen, sobie i jej dzieciom.
- Smacznego. - powiedział po czym wstał od stolika i podszedł wraz z większym kawałkiem dzika do Stacha i Edwarda.
- No panowie, to dla was, smacznego. - powiedział do kumpli po czym wrócił do stolika. Na stoliku leżał jeszcze kawał dzika. Zaczął sie zajadać.

Offline Silion aep Mor

• Weteran
  • oCNpc
    • Karta postaci

« Odpowiedź #371 dnia: 19 Lipiec 2015, 11:28:15 »
Straznicy mocno sie zdziwili twoim gestem, usmiechneli, podziekowali ladnie, Ed poklepal cie nawet po ramieniu, gdy sie odwrociles momentalnie zabrali sie za jedzenie. Reszta ludzi rzucala im zawistne spojrzenia lecz oni ich ignorowali. Straznik tez czlowiek, czasem moze sobie pozwolic na cos smacznego a nie tylko zywic sie piwem jak ci dwaj. Twoja jaszczurza kochanka ( <niezdecydowany>) zabrala sie do jedzenia, jadla powoli, dostojnie, uzywajac sztuccow w przeciwienstwie do jej dzieci i straznikow ktorzy jedli rekoma brudzac wszystko wokol. Jadles miesko ktore wrecz rozplywalo sie w ustach, pachnialo piwem, ziolami i owocami, mialo delikatny posmak lesny, taki szyszkowy. Zwierze szybko znikalo z talerzy.

Offline DarkModders

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #372 dnia: 19 Lipiec 2015, 11:32:56 »
A brzuch powoli zapełniał sie aromatycznym mięsem. Coś cudownego, chyba to miasto jeszcze kiedyś odwiedzi wracając z Tihios. Kiedy skończył jedną porcje odkroił nożem kolejny kawałek mięsa nakładając na talerz. Wreszcie tu mógł odejść na chwile od haniebnej porażki z aktami. Do Bastardo narazie nie zamierzał wracać.
- Jak ci sie tu podoba? - zapytał Silen.

Offline Silion aep Mor

• Weteran
  • oCNpc
    • Karta postaci

« Odpowiedź #373 dnia: 19 Lipiec 2015, 11:43:57 »
Kobieta akurat konczyla swoja porcje, z gracja szlachcianki zajadala kazdy kawalek. Widac ze umiala sie zachowac wsrod ludzi lub poprostu jest dobrze wychowana. Przelknela swoj kawalek miesa i spojrzala na ciebie swymi pieknymi oczyma. - Wiesz, mam mieszane uczucia. Najpierw ten las, pozniej brama, twoje jedzenie paznokci przy kapliczce, teraz ten straznik. A tobie jak sie podoba?
Dzieci natomiast zaczely uderzac widelcami o stol. - Jeszcze, jeszcze! - wturowaly. Kto by pomyslal ze takie male a tyle zjesc potrafia.

Offline DarkModders

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #374 dnia: 19 Lipiec 2015, 11:49:41 »
Jaszczur odkroił dwa duże kawałki i dał dzieciom.
- Nawet mi sie tu podoba. Jutro zawody kowalskie, po nich wyjedziemy. - powiedział biorąc kolejnego kęsa mięsa.

Offline Silion aep Mor

• Weteran
  • oCNpc
    • Karta postaci

« Odpowiedź #375 dnia: 19 Lipiec 2015, 12:18:51 »
Zjadla ostatni kes, odsunela od siebie talerz i otarla usta chusteczka. Wziela kufel z zimnym piwem i upila troche. - Nie moge uwierzyc ze spodobalo ci sie tutaj tylko dlatego ze ktos przyrzadzil ci swinie. Zappmniales juz jak cie traktowano?

Offline DarkModders

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #376 dnia: 19 Lipiec 2015, 12:24:17 »
Spuścił głowe.
- Pamiętam, dlatego po zawodach wyjeżdżamy. U mnie jest inne życie. - powiedział dokańczając jedzenie. Wziął kufel z piwem i upił jego większą część.

Offline Silion aep Mor

• Weteran
  • oCNpc
    • Karta postaci

« Odpowiedź #377 dnia: 19 Lipiec 2015, 12:34:48 »
Zostalo jeszcze z pol swini.
Kobieta spojrzala na ciebie i poglaskala cie po policzku. - No juz, rozchmurz sie. Tu nie jest tak zle, mozna powiedziec ze nawet na swoj specyficzny sposob przytulnie tylko mieszkancy maja jakas obsesje na punkcie naszej rasy. Mowiac u mnie, co masz na mysli? - zapytala a oczy jej zalsnily. Wziela lyka piwa.

Offline DarkModders

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #378 dnia: 19 Lipiec 2015, 12:58:40 »
Na jego twarzy pojawił sie uśmiech. Dopił swoje piwo a kufel odstawił na bok.
- W Efehidonie, tam nikt nie patrzy na rasy. Tam będziesz bezpieczna.

Offline Silion aep Mor

• Weteran
  • oCNpc
    • Karta postaci

« Odpowiedź #379 dnia: 19 Lipiec 2015, 13:04:38 »
Kobieta zarumienila sie o ile bylo to widoczne na zielonkawym odcieniu skory. - Dziekuje ze sie tak o mnie troszczysz. Ech... Noc tak szybko nadchodzi. Zamowisz mi kawe? Bo... Wstyd przyznac, nie mam ja ni grzywny przy duszy. - spuscila glowe. - Jak te zawody maja wygladac? Nie powinienes aby odwiedzic tego kowala?

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #379 dnia: 19 Lipiec 2015, 13:04:38 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18