Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Spellbound
Mantos:
BioWare? Nie dzięki, G3 był dość cukierkowy i jak wiadomo nie spodobał się fanom, z BioWare było by tak samo albo jeszcze gorzej.
Oktawian August:
--- Cytat: Mantos w 30 Czerwiec 2009, 13:44:20 ---BioWare? Nie dzięki, G3 był dość cukierkowy i jak wiadomo nie spodobał się fanom, z BioWare było by tak samo albo jeszcze gorzej.
--- Koniec cytatu ---
Zależy dla kogo był cukierkowy dla mnie i innych był bardzo dobrą grą a dla innych klapą.Jeżeli by BioWare miał kontynuować serie to by zrobili bardzo dobre gry.
Infernal:
Mnie akurat żaden z tytułów ich autorstwa nie zainteresował i mam o nich marne zdanie.
Ale z tego co widziałem na ostatnich filmach z E3 to SpellBound może wybić z przeciętności i zasiąść wśród tytanów jako odkupiciel za uratowanie serii Gothic bo ostatnie 2 wydania... to chyba nawet nie wymaga komentarza.
Czaroxxx:
--- Cytat: Proglan w 29 Czerwiec 2009, 09:29:44 ---A wiesz jak dużo Graczy uważa że Gothic 3 to nie wyszedł PB dobrze.
--- Koniec cytatu ---
To nie tak, że wiele osób tak uważa... Tak po prostu jest.
A wracając do tematu to dając temu zespołowi odpowiedni sprzęt wierze w to, że będą w stanie stworzyć naprawdę porządny tytuł. Bądź co bądź poprzednie hitami nie były ale do totalnych gniotów też się nie zaliczały.
Maliniak:
Gothic 4 bedzie taki sobie wyglada zupelnie jak wow i bierze sie za taka gre nowa firma i jak widzialem na targach e3 film. gra wygladala na dziwna i nie przypominam sobie zeby w gothicach poprzednich byly jakies wielkie drzewa po ktorych mozna chodzic w srodku osobiscie ta firma schrzanila g4 zeby robila to piranha ktory jest bardziej dowsiadczona ze swiatem gothica zrobila by to 2 razy lepiej ALE TO MOJA OPINIA:D
Sory ta firma nie jest az taka mloda :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej