Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Spellbound
Oktawian August:
--- Cytat: Kyras w 28 Czerwiec 2009, 19:33:22 ---Bioware nie zrobiłby dobrej gry w tych klimatach. Oni cechują się elfami, krasnoludami i tonami magii. A świat Gothica jest brudny, podły i przepełniony zniszczeniem i cierpieniem.
--- Koniec cytatu ---
No to co że oni się cechują elfami,krasnoludami i tonami magii a jednak robią najlepsze RPG,cRPG,action RPG,MMORPG.Mają bardzo dobre gry na swoim koncie i by umieli zrobić kontynuacje Gothica nawet jeżeli nawet miałby być pogrążony w wojnie,zniszczeniem i cierpieniem.Przecież robią jedną z najbardziej oczekiwanych gier i jedną z najlepszych Star Wars: The Old Republic.
Robben:
--- Cytat: Proglan w 28 Czerwiec 2009, 17:33:47 ---Firma Spellbound nie ma zbyt dobrych gier na koncie i nie jest aż tak dobra ta firma.Grałem tylko z ich tytułów Desperadosa i nawet fajna gierka.Myślę ze Arcania: A Gothic Tale będzie bardzo dobrą grą.Ale wolałabym żeby Arcania: A Gothic Tale robiła firma BioWare ,która robi najlepsze RPG,cRPG,action RPG,MMORPG.
--- Koniec cytatu ---
Ale jaki z tego wniosek? I co z tego, że nie mają na koncie porządnych gier? Piranie też nie mieli, jak tworzyli G1. Spellbound robi czwartą część wzorując się na G1 i G2. Po trailerach widać, że jest ładnie (zwłaszcza, że jest to wersja Pre-Alpha, więc do czasu premiery może być tylko lepiej). Bioware też by może dało radę, ale i tak nie wierzę, żeby im lepiej poszło. Niech się lepiej zajmią tym swoim Star Wars: The Old Republic.
Jeszcze jedno:
--- Cytuj ---Jeden sie zapytal czy ten projekt ich nie przerasta. EDL napisal tylko "nie rozumiem pytania".
--- Koniec cytatu ---
Ano widzisz - głupie pytanie, głupia odpowiedź.
--- Cytuj ---Zabic zlego krola! Chyba tylko pieciolatek wymyslilby cos takiego jesli nie cos lepszego.
--- Koniec cytatu ---
Aha. Czyli kiedy grałeś w Gothica'a II i dowiedziałeś się na początku, że trzeba zabić smoki, to pewnie też tak pomyślałeś. Zdarza się.
Oktawian August:
--- Cytat: Robben w 28 Czerwiec 2009, 21:34:35 ---Bioware też by może dało radę, ale i tak nie wierzę, żeby im lepiej poszło. Niech się lepiej zajmią tym swoim Star Wars: The Old Republic.
--- Koniec cytatu ---
BioWare oczywiście że dało by rade zrobić Arcania: A Gothic Tale bo oni się znają na takich grach.Jeszcze nigdy nie spieprzyli żadnej gry którą robili i o Star Wars: The Old Republic się nie bój bo wyjdzie bardzo dobra gra jedna z najlepszych.
Sirius:
Człowieku, niech BioWare się męczy Mass Effectem, Neverwinter Nights czy SWtOR...
Skąd ty wiesz, że oni znają się na takich grach ? Tak samo o Star Wars? Prorok ?
BioWare się specjalizuje w kosmicznych grach, G4 niech zostawi nie znanemu jeszcze studiu, które dzięki temu zaistnieją.
BioWare zrobiłoby grę, ale nie wiadomo jak... jestem za Spellbound :P
Oktawian August:
--- Cytat: Sirius w 28 Czerwiec 2009, 22:03:04 ---Człowieku, niech BioWare się męczy Mass Effectem, Neverwinter Nights czy SWtOR...
Skąd ty wiesz, że oni znają się na takich grach ?
BioWare się specjalizuje w kosmicznych grach, G4 niech zostawi nie znanemu jeszcze studiu, które dzięki temu zaistnieją.
--- Koniec cytatu ---
Nie ma takiego gatunki gier "kosmiczne" chodziło ci pewnie o gry Mass Effect 2 ,Star Wars: The Old Republic oni robią je spokojnie bo im się nie śpieszy i chwała im za to.Udowodnili że umieją robić gry bo robią najlepsze RPG,cRPG,action RPG,MMORPG.A skąd ja to wiem bo grałem prawie we wszystkie gry z ich tytułów i wiele na ten temat czytałem jak ich świat spostrzega,że BioWare jest najlepsza firma na świecie która robi RPG,cRPG,action RPG,MMORPG itd ,a jak mi nie wierzysz że to prawda to poszukaj w internecie na pewno znajdziesz.Ale w jednym masz racje że nawet dobrze że robi to Spellbound bo może dzięki tej grze zaistnieją tylko żeby ją nie spieprzyli.
--- Cytuj ---Tak samo o Star Wars? Prorok ?
--- Koniec cytatu ---
A wiesz jak dużo Graczy uważa że Gothic 3 to nie wyszedł PB dobrze.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej