Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Spellbound

(1/19) > >>

Isentor:
Co sadzicie o studiu Spellbound zajmującym się tworzeniem czwartej części gothica.

Najpierw małe info ich oficjalna strona: http://www.spellbound.de

Mają na swoim koncie następujące gry:
Helldorado - ocena graczy 6,5/10
Desperados 2 - ocena graczy 8,5/10
Chicago 1930 - ocena graczy 6,5/10
Smoking Colts - ocena graczy 7,5/10
Airline Tycoon Deluxe - ocena graczy 8,5/10
Robin Hood - ocena graczy 8,5/10

Jak widać tytuły warte uwagi. Osobiście grałem tylko w serie desperados i jedyne co mogę o niej powiedzieć to, że była trochę ciekawa. Większość ich gier to te same tryby rozgrywki. Więc mam pewne obawy co do ich doświadczenia w tworzeniu cRPGów. To o wiele więcej roboty pod wieloma względami niż w takiej typowej grze TPP. Ale powinni sprostać zadaniu, poza tym powiew świeżości w serii gothic powinien nastąpić już dawno temu. Mam tylko nadzieję, że JoWood nie będzie poganiać ich tak jak to było z Piranhą.

Respev:
Niskobudżetowa firma nie mająca nigdy funduszy na dobry silnik graficzny gry. Programisci może i dobrzy, ale funduszy to specjalnie nigdy wielkich nie mieli.

Greg666:
To firma to jakas kupa :/ te tytuły za durzo mi nie mówią i napewno nie były jakimiś hitami :/ mam nadzieje ze g4 wyjdzie im lepiej niż pirani g3 bo co by tu durzo mowic G3 też obssysa na tle G1, G2 i nocy kruka :/

Król Rhobal:
Ja wogóle o połowie tych tytułów pierwszy raz słyszę a w żadne nie grałem bo wg. mnie żaden z tych tytułów nie był godzien uwagi. Sądze że ten Spellbound całkiem schrzani sprawe ;/

Nero:
Gothic 4 bedzie do du.....
Ja o tej firmie nawet nie słyszałem, a interesuje się rynkiem gier. Słyszałem tylko o Robin Hood.
Gothic straci sens    
Wolał bym gdyby Pirania Bythes dokończyła serie  

Ale cuż można poradzić      

--- Cytuj ---"Jedno jest pewne - wszystko będzie w porządku"
--- Koniec cytatu ---
- nie będzie wporządku                          

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej