Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Spellbound
Pabloo:
--- Cytat: Azariel w 17 Październik 2009, 18:47:13 ---On nie miał zamiaru cię obrazić, tylko rzucił luźną uwagę, a ty z tego nie wiadomo co robisz...
--- Koniec cytatu ---
To nie była "luźna uwaga" tylko zaczepka do mnie ,wyskoczył z jakimiś zmyślonymi przez siebie ant-postami.
--- Cytat: Azariel w 17 Październik 2009, 18:47:13 ---Każdemu kto powie że BioWare nie wyszłaby kontynuacja się czepiasz...
--- Koniec cytatu ---
Nie czepiam się tylko wszystko poszło o kontynuacje ,Ja odpowiadam że by zrobili porządną bardzo dobrą kontynuacje. Ale to nie znaczy że nie wierze w Spellbound że wyjdzie im bardzo dobra gra.
--- Cytat: Azariel w 17 Październik 2009, 18:47:13 ---co do Jade Empire to spiepszyli sprawę.
--- Koniec cytatu ---
Racja Jade Empire im nie wyszło ;/
--- Cytat: Xtremex w 18 Październik 2009, 17:07:31 ---Miałem nadzieję właśnie na nieinteligentną rozmowę..
--- Koniec cytatu ---
Gdybyś nie zaczynał to byś teraz z siebie nie winnego nie robił ;/
--- Cytat: Xtremex w 18 Październik 2009, 17:07:31 ---Kolejna sprawa - nie ważne ile mam lat (mogę Ci tylko powiedzieć, że jestem starszy), nawet jeśli bym miał ich mniej od Ciebie, to i tak bym wyszedł na +, ponieważ to Ty wyszedłeś na neo~ z kompleksami, a nie ja.
--- Koniec cytatu ---
Znów zrobiłeś z siebie pajaca ponieważ nie wiesz co czytasz ,gdzie się spytałem ile masz lat? napisałem tylko że jesteś dziecko(w sensie że umysłowo) ,nie obchodzi mnie ile masz lat więc nie wiem czemu to zaznaczasz. Nie udawaj "wyluzowanego pajaca" i przestań się ośmieszać nie wiedząc co się czyta.
--- Cytat: Xtremex w 18 Październik 2009, 17:07:31 ---Nie interesuje mnie już dalsza część tej "rozmowy", a chętnie bym riposty postrzelał ;).
--- Koniec cytatu ---
To strzelaj ktoś Ci zabroni? jak nie tu to na PW(to jest dobra opcja ponieważ tam nam nikt nie zabroni) i mnie interesuje ta rozmowa bo ciekawe co odpowiesz bo bym cię z chęcią zripostował.
A Ty dalej swoje? Offtop.
Xtremex:
Moje przekonania co do Spellbouda są pod znakiem zapytania, z tego powodu, że nie mają na swoim koncie żadnych ciekawych gier (jakieś na Nintendo). Moje ocena co do tej firmy jest mieszana, lecz myślę, że uda im się...
/Proglan - PW
/Xtremex
PiecykM:
Spellbound zrobiło gry mojego dzieciństwa... Desperados, Chicago, Robin Hood, Airlanes Tycon no i gothic 4. Pierwsze trzy tytuły wykreowały moje zainteresowanie do RTTBSG (real time time based strategy game), co miedzy innymi sprawiło, że zainteresowałem się Baldur's Gate, Planescape Tournament, Fallout Tactics i tym podobnym. Szkoda że tak źle im się wiedzie...
Nawigacja
Idź do wersji pełnej