Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Spellbound
Hoxley:
Po obejrzeniu filmów z targów E3 myślę, że SpellBound robi po prostu coś nowego, czego jeszcze nie widzieliśmy w poprzednich Gothicach. To dobrze. Zupełnie dobrze zrobiona grafika, co najważniejsze nie cukierkowa jaką mogliśmy zobaczyć w G3. Moim zdaniem będzie trzymać klimat gry. Sama firma jest przeze mnie znana z produkcji Robina. Była to dobra gra. Myślę, że SpellBound jeszcze nas zaskoczy tą swoją Arcanią. Uważam, że tak samo jak dobrze sprawdziła się w takiej grze jak Robin tak dobrze spisze się w cRPG jakim będzie Gothic IV.
Xtremex:
--- Cytat: Proglan w 30 Czerwiec 2009, 14:30:37 ---Zależy dla kogo był cukierkowy dla mnie i innych był bardzo dobrą grą a dla innych klapą.Jeżeli by BioWare miał kontynuować serie to by zrobili bardzo dobre gry.
--- Koniec cytatu ---
Stary, usrałeś się na tego Biowara jak małe dzidzi :o. Rozumiem Twoją możliwość wypowiedzenia się, lecz bez przesady, jeśli ktoś napisze, że woli Spellbound to nie musisz od raz pisać po raz n-ty posta - "A ja to wole Bioware, bo to najlepsze studio jest i się zaraz zesram!".
Offtopic mode OFF
Spellbound... dobrze zrobią tą grę, miejmy taką nadzieję. Nic dogadania nie mamy, tak więc trzeba liczyć na wypał ;)
/Xtremex
Pabloo:
--- Cytat: Xtremex w 17 Październik 2009, 12:48:17 ---Stary, usrałeś się na tego Biowara jak małe dzidzi :o.
--- Koniec cytatu ---
A ja z ciebie mam beke dzieciaku ,bo nie wiesz nawet o co chodzi to jeszcze to komentujesz. To że sobie cenie i bardzo lubię BioWare to jest moja sprawa a nie twoja.
--- Cytat: Xtremex w 17 Październik 2009, 12:48:17 ---Rozumiem Twoją możliwość wypowiedzenia się, lecz bez przesady, jeśli ktoś napisze, że woli Spellbound to nie musisz od raz pisać po raz n-ty posta
--- Koniec cytatu ---
Ty jednak głupi jesteś ,gdzie napisałem post typu "Jesteś głupi bo wolisz Spellbound" lub "A ja to wole Bioware, bo to najlepsze studio jest i się zaraz zesram!" nigdzie więc ułomie nie pierdol głupot ,bo nie dość że ,mnie teraz wkurwiłeś to jeszcze atakujesz mnie swoimi zmyślonymi postami. Bardzo lubię i cenie sobie BioWare i wiele inny firm komputerowych którzy udowodnili że są bardzo dobrzy(nie będę tu ich wypisywał bo nie chce mi się).
Sorka za tego offtopa ,ale sami widzicie musiałem odpowiedzieć.
Moderacja za obrażanie użytkownika.
Azariel:
--- Cytat: Proglan w 17 Październik 2009, 13:54:24 ---A ja z ciebie mam beke dzieciaku ,bo nie wiesz nawet o co chodzi to jeszcze to komentujesz. To że sobie cenie i bardzo lubię BioWare to jest moja sprawa a nie twoja.
Ty jednak głupi jesteś ,gdzie napisałem post typu "Jesteś głupi bo wolisz Spellbound" lub "A ja to wole Bioware, bo to najlepsze studio jest i się zaraz zesram!" nigdzie więc ułomie nie pierdol głupot ,bo nie dość że ,mnie teraz wkurwiłeś to jeszcze atakujesz mnie swoimi zmyślonymi postami. Bardzo lubię i cenie sobie BioWare i wiele inny firm komputerowych którzy udowodnili że są bardzo dobrzy(nie będę tu ich wypisywał bo nie chce mi się).
--- Koniec cytatu ---
On nie miał zamiaru cię obrazić, tylko rzucił luźną uwagę, a ty z tego nie wiadomo co robisz... Każdemu kto powie że BioWare nie wyszłaby kontynuacja się czepiasz... BioWare dla mnie nie jest idealne. Podobał mi się Mass Effect i Baldurs Gate, ale co do Jade Empire to spiepszyli sprawę.
Co do tematu Spellbound chwaliło się grafiką, ale ja w niej nic nadzwyczajnego nie widzę.
--- Cytuj --- zeby robila to piranha ktory jest bardziej dowsiadczona ze swiatem gothica zrobila by to 2 razy lepiej
--- Koniec cytatu ---
Wystarczy spojrzeć na Risena, który jest prawie że klonem G2 NK.
Xtremex:
--- Cytat: Proglan w 17 Październik 2009, 13:54:24 ---A ja z ciebie mam beke dzieciaku ,bo nie wiesz nawet o co chodzi to jeszcze to komentujesz. To że sobie cenie i bardzo lubię BioWare to jest moja sprawa a nie twoja.
Moderacja za obrażanie użytkownika.
--- Koniec cytatu ---
Shit happens :)
Miałem nadzieję właśnie na nieinteligentną rozmowę..
Tak więc jak kolega wyżej powiedział, nie miałem zamiaru Cię obrazić, jednak Ty to zrobiłeś, z tym że jestem typem człowieka wyluzowanego tak więc - fail, nie udało Ci się mnie urazić. Druga sprawa nie bierz każdej rzeczy do siebie, nie powiedziałem, że napisałeś dokładnie, lecz to była ironia. Kolejna sprawa - nie ważne ile mam lat (mogę Ci tylko powiedzieć, że jestem starszy), nawet jeśli bym miał ich mniej od Ciebie, to i tak bym wyszedł na +, ponieważ to Ty wyszedłeś na neo~ z kompleksami, a nie ja. Nie interesuje mnie już dalsza część tej "rozmowy", a chętnie bym riposty postrzelał ;).
/Przepraszam za offtop. Powód: obrona mienia.
/Xtremex
Offtop.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej