Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Spellbound

<< < (15/19) > >>

Azariel:
Spellbound teraz albo uratuje Gothic,albo go całkowicie pogrąży...,ale grałem w Rhobin Hooda i nie powiem,było całkiem całkiem.Robben ma racje,to że nie mają doświadczenia,to nie znaczy,że(za przeproszeniem) spiepszą grę.

Yeed:
Fakt faktem przyznaję, że seria Pierwsza część gry Desperados i Robin Hood skradły mi serducho i grałem w nie z dużym zainteresowaniem swego czasu. Jednak jak to się odnosi do produkcji gothica ?
Jedyną grą która ma coś wspólnego w produkcji z Gothickiem jest Realms of Arcania. Gdy pada pytanie ze strony graczy czy redaktorów o brak doświadczenia nad produkcją takich gier takich jak gothic to Spellbound chwali się właśnie tym produktem. Fakt jest jednak taki, że świata ta gra nie zawojowała i została dość chłodno przyjęta przez graczy.
Swoją droga...nie zauważacie dziwnej zbieżności co do tytułów ?
Gothic: Arcania Tale a Realms of Arcania ? Czyżby zabrakło twórcom pomysłowości?

Tym bardziej Bawi mnie postawa EDL'a który ma zajmować się kontaktami z Gothic Community.
Kiedy pytania od społeczności graczy są banalne EDL odpowiada szczątkowo lub pisze, że tego jeszcze nie mogą zdradzić, natomiast, gdy padają poważnie pytania na temat ich działalności oraz doświadczenia. Zostają najzwyczajniej w swiecie przez EDL-a olewane ze wzgledu na to, że są po prostu niewygodne dla niego, a Spellbound nie ma takowego doświadczenia ani renomy, którą mógłby się przed nimi obronić. Tylko gratulować takiej postawy....EDL-owi.

Spellbound to prawdziwa zagadka....albo nas zaskoczą i puszczą coś porządnego albo zawala temat na całej linii. Niestety rzeczywistość przemawia raczej za drugim rozwiązaniem co sprawi że wypuszczą produkt przeciętny

Ci@cho:

--- Cytuj ---Tym bardziej Bawi mnie postawa EDL'a który ma zajmować się kontaktami z Gothic Community.
Kiedy pytania od społeczności graczy są banalne EDL odpowiada szczątkowo lub pisze, że tego jeszcze nie mogą zdradzić, natomiast, gdy padają poważnie pytania na temat ich działalności oraz doświadczenia. Zostają najzwyczajniej w swiecie przez EDL-a olewane ze wzgledu na to, że są po prostu niewygodne dla niego, a Spellbound nie ma takowego doświadczenia ani renomy, którą mógłby się przed nimi obronić. Tylko gratulować takiej postawy....EDL-owi.
--- Koniec cytatu ---
Kiedys jeden gosc zapytal sie EDLa jak ocenia G3ZB. To bylo przed premiera wiec EDL powiedzial zeby zapytal po premierze. No i ten koles zapytal sie znowu. A EDL po prostu to olal. Inna sprawa. Jeden sie zapytal czy ten projekt ich nie przerasta. EDL napisal tylko "nie rozumiem pytania". W innych odpowiedziach EDLa nie ma ani jednego minusa. Dziwne.

--- Cytuj ---Spellbound to prawdziwa zagadka....albo nas zaskoczą i puszczą coś porządnego albo zawala temat na całej linii
--- Koniec cytatu ---
Niestety to drugie jest bardziej prawdopodobne. Zabic zlego krola! Chyba tylko pieciolatek wymyslilby cos takiego jesli nie cos lepszego. Na szczescie tytul bedzie brzmial "Arcania: A Gothic Tale" wiec to nie bedzie kleska Gothica. Tyle ode mnie.

Oktawian August:
Firma Spellbound nie ma zbyt dobrych gier na koncie i nie jest aż tak dobra ta firma.Grałem tylko z ich tytułów Desperadosa i nawet fajna gierka.Myślę ze Arcania: A Gothic Tale będzie bardzo dobrą grą.Ale wolałabym żeby Arcania: A Gothic Tale robiła firma BioWare ,która robi najlepsze RPG,cRPG,action RPG,MMORPG.

Czaroxxx:
Bioware nie zrobiłby dobrej gry w tych klimatach. Oni cechują się elfami, krasnoludami i tonami magii. A świat Gothica jest brudny, podły i przepełniony zniszczeniem i cierpieniem. A co do samego Spellbound'a to Robin Hood rzeczywiście nie był najgorszy. Gorzej było z Chicago czy jak to tam o gangsterach. Ale wierze, że chłopaki widzieli oryginalnego Gothica i wyciągną z tej marki co utraciła po ukazaniu się 3 części.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej