Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Spellbound
Anarchy:
Wierzycie, że będzie to słaba gra? Popatrzcie na ostatniego patcha do G3. Wyeliminowali wiele bugów takich jak "where is the guru". Uważam, że będzie to naprawdę dobra gra.
user no. 11627:
Powiem wam szczerze, nie ważne czy grę robi Spellbound, PB czy może jeszcze ktoś inny, najważniejsze jest to aby gra była po prostu dobra. Takie jest moje zdanie.
Lney:
GRałem w robinhooda i hicago , kiedyś podobały mi się ;p oczkolwiek tera jak je widze to chce mi się rzygać ;p ale patrząc na artworki wdaje mi się że będzie dobrą grą , duże prawdopodobieństwo że dorówna klimatem gothicowi 2 bo nigdy nic nie dorówna klimatem G1 .To że firma nie ma doświadczenia w rpg nic nie znaczy piranha gdy wydawała gothic też nie miała doświadczenia w grach rpg
zobaczcie choćby tego artworka
http://gothic.gram.pl/galeria/displayimage.php?pos=-1552
jak dla mnie zapowiada się dobrze ! na pewno lepiej niż gothic 3 który i tak był niezły !
Ci@cho:
Niewiadomo co bedzie. Ja mysle ze sie bardzo przyloza bo to jedyna ich szansa zeby zaistniec. Chociaz ich wczesniejsze gry byly srednie i kiepskie
Król-Czarnoksiężnik:
Tego się obawiałem:firma bez doświadczenia w rpg tworząca gry średnio-kiepskie i chyba na dodatek bezgranicznie posłuszni joowood.A sądząc po screenach i gemplayu będzie to klon trójki z paroma elementami np.Obliviona.Dobrze że ich gra tak naprawdę nie będzie miała nic wspólnego z Gothiciem bo to by była dopiero klęska.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej