Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Spellbound
BeoWolf:
Więc to oni robili "Chicago 1930" ?
Powiem Wam jedno: Zapomnijcie o Gothicu 4 !! To na 99% będzie tylko wielkie G*wno !
Bez Piranii Bytes Gothic jest NICZYM ! Nie wiem dlaczego ale prawie nikt nielubi Gothic'a III moim zdaniem brakuje tylko jednej rzeczy w Gothicu III: Prawdziwej twarzy Beziego.Gryby ją dali byłoby Super.
Akasemis:
Słyszałem tylko jedną opinie (na temat SpeelBound'u)
--- Cytuj ---TO WIELKIE GĂ***
--- Koniec cytatu ---
Osobiście się z tym zgadzam,żadna ich gra nie wypaliła,wolałbym żeby gothica 4 robili Ubisoft,albo EA games
Dlaczego Piranha Bytes już nie robi Gothica IV ?coś się stało ? ktoś umarł ?bo jak skończyłem grę (gothic3)to było że ktoś zmarł czy coś takiego ?A jeżeli zmarł ,to dlaczego PB nie może kontynuować gothica [/u]
--- Kod: ---
--- Koniec kodu ---
Xarak Bunt:
Ehhh... PB wydało zabugowaną grę, która u kumpla, który ma 3 GB ramu, GeForca 8800GTS, Win XP, nie chciała się uruchomić nawet... . Oprócz tego to PB powiedziało, że koniec. Z resztą co wy macie do Spellbound'a? Mała firma, owszem nie mają doświadczenia (jako firma) w RPG- ach, ale pojedyńczy ludzie pracowali już nad różnymi rpg- ami, jak to pisali niektózy na forum.
Smierć tu nie ma nic do rzeczy Akasemisie. Po za tym Robin Hood to bardzo dobra gra...
Airline Tycoon Delux też nienajgorsze...
Edit:
Ehm... wpadka... czytałem naturalnie aktualności wtedy... Ale o dodatku to nie słyszałem...
Sorki, mój błąd spowodowany niewiedzą lekką. Feralny tekst usunę lepiej...
Respev:
--- Cytuj ---Ehhh... Jak mnie irytują ci wszyscy ludzie, któzy uważają, że to Jowood odebrał PB prawa do Gothica
--- Koniec cytatu ---
A niby jak było? Czytałeś u nas aktualności w tamtym okresie? To JoWooD zerwało umowę z Piranhą Bytes. Nadal wiesz swoje? To powiedz mi, dlaczego Piranha Bytes przy zdrowych zmysłach, kiedy już 7 miesięcy tworzyła dodatek do Gothic 3, zerwałaby umowę i nie dokończyła projektu?
arts1991:
News is Gothic 4 : Genesis
The graphics of the game and the music are expected to come close to the ones Gothic 3 had and be up to date and competitive on the market when released.
Characters, story and dialogues will be Gothic 2 oriented.
Jochen Hamma says that dividing the story into chapters might be the best solution, for example for changing graphical elements in the gameworld. Use of chapters again is therefore most likely.
Gothic 4: Genesis will not be a prequel [a sequel to a film, play, or piece of fiction whose events precede those portrayed in the original work] to Gothic 1.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej