Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Spellbound
Czesiu:
Ja grałem praktycznie we wszystko, co owe studio wydało(prócz Smoking Colts). Gry stoją na dobrym poziomie, ale do hitów im jeszcze daleko. Mają elementy rpg, za co je chwalę. Jednakże nie mają tego czegoś, co przyciąga. Mam nadzieję że Gothic IV okaże się lepszą grą, niż pozostałe ,,dzieci" spellbounda.
Robben:
Chicago 1930 i Desperados, to gry w które grałem od Spellbound. Powiem, że są one niezłe i fajnie mi się spędzało przy nich czas ale jeśli Gothic 4 będzie niezły, to ja będę bardzo niezadowolony >:(.
Gothic 4 ma być ZARÂĄBISTY! i najlepszy ze wszystkich części, a nie tylko niezły. Sczerze to mało mnie obchodzi, czy ci ludzie potrafią robić RPG, czy też nie. Skoro wzieli się za tę robotę, to niech ją wykonają perfekcyjnie, a nie, żeby spieprzyli sprawę i dali nam do ręki złom. Może jestem surowy >:( ale ja niechcę poprostu, żeby Gothic 4 był gorszy od ,,trójki'', która - mimo iż moim zdaniem była świetna - to trochę do ideału jej brakowało. Gothic 4 ma trzymać wyższy poziom niż ,,trójka'' ale jeśli będzie taka jak ona, nieobrażę się, bo Gothic 3 mi się bardzo podobał. Ale Spellbound, musi się wziąść ostro za robotę i postarać się zrobić ostatnią część sagi tak, by była ona najlepsza ze wszystkich :).
Eregrin:
--- Cytat: Roben w 11 Czerwiec 2008, 21:41:43 ---Chicago 1930 i Desperados, to gry w które grałem od Spellbound. Powiem, że są one niezłe i fajnie mi się spędzało przy nich czas ale jeśli Gothic 4 będzie niezły, to ja będę bardzo niezadowolony >:(.
Gothic 4 ma być ZARÂĄBISTY! i najlepszy ze wszystkich części, a nie tylko niezły. Sczerze to mało mnie obchodzi, czy ci ludzie potrafią robić RPG, czy też nie. Skoro wzieli się za tę robotę, to niech ją wykonają perfekcyjnie, a nie, żeby spieprzyli sprawę i dali nam do ręki złom. Może jestem surowy >:( ale ja niechcę poprostu, żeby Gothic 4 był gorszy od ,,trójki'', która - mimo iż moim zdaniem była świetna - to trochę do ideału jej brakowało. Gothic 4 ma trzymać wyższy poziom niż ,,trójka'' ale jeśli będzie taka jak ona, nieobrażę się, bo Gothic 3 mi się bardzo podobał. Ale Spellbound, musi się wziąść ostro za robotę i postarać się zrobić ostatnią część sagi tak, by była ona najlepsza ze wszystkich :).
--- Koniec cytatu ---
Wiesz no... skoro do premiery jeszcze 2 lata, to coś tam oni muszą robić... Po screenach sądze, że to bardzo ładne będzie :)
Kamilo246:
powinno im sie udac lub nie mozemy tak sobie myslec
Doman:
Ja jestem optymistą i szczerze mówią ciesze się, że PB tego nie kontynułuje, bo nie zapomnę im gothica 3 (wydałem 400, na sprzęt, żeby mi działał, a to takie gówno). Sądze, że ta firma poradzi sobie z tym i zrobi coś fajnego. Po screnach nic nie można stwierdzić, lecz martwią mnie trochę, gdyż są podobne do tych z gothic 3.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej