Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Spellbound
Respev:
--- Cytuj ---Nic, zmodyfikował tak Aurorę, że nie można poznać, że jest to właśnie ten silnik
--- Koniec cytatu ---
Można - brak możliwości wykonywania skoków podczas eksplorowania świata.
--- Cytuj ---Ale przyznam się- screeny mnie zdziwily, ale NEGATYWNIE! Dlaczego? Bo ściągnęli wszystko od Fable'a!
--- Koniec cytatu ---
Jakie screeny? Przecież nikt jeszcze takowych nie opublikował.
--- Cytuj ---Po pierwsze z tego powodu że PB chciała zakończyć serie Gothica na 3 częsci a JoWood te ******** chcieli dorobić sie kasy i kolejnej odslony Gothica PB nie wyrazilo zgody nie wiadomo jakim cudem JoWood odebrał im prawa do marki
--- Koniec cytatu ---
To dlaczego Piranha Bytes tworzyła jeszcze dodatek do Gothic 3, skoro nie chciała już na tym zarabiać? Jakby to powiedział pewien człowiek o pseudonimie Arkhan - "owned ^^".
Bard Hunter:
Grałem w Robina i mi się podobał ale nie chciałbym żeby Gothic tak wyglądał.
GGothic to jest gra RPG z widokiem TTrzeciej Osoby a nie z lotu ptaka...
Gothic 4 powinien opierac się na silniku Gothic 1 lub 2 bo wtedy by na mojego PC weszedł.:P
Respev:
--- Cytuj ---Grałem w Robina i mi się podobał ale nie chciałbym żeby Gothic tak wyglądał.
GGothic to jest gra RPG z widokiem TTrzeciej Osoby a nie z lotu ptaka...
--- Koniec cytatu ---
ÂŻe co proszę? A co ma gra Robin Hood do Gothica, bo nie rozumiem?! Jakby Spellbound kiedyś zrobiło grę o piłce nożnej, to byś napisał, że nie chciałbyś, żeby postacie w Gothicu grały w piłkę? Przecież Gothic to cRPG, a Robin Hood to RTS. Jak ty sobie wyobrażasz RTS z widokiem z trzeciej osoby?
Nakiel:
Jak dla mnie to Gohic bez PB to już nie Gothic. Z tego co widzę to SB nie ma zbyt przełomowych gier, większość z nich to STRATEGIE, wątpię żeby mogli zrobić porządną grę cRPG. Najlepiej by było gdyby PB odzyskała prawa do Gothica, wtedy i SB i PB będą zadowoleni.
Respev:
--- Cytuj ---wtedy i SB i PB będą zadowoleni.
--- Koniec cytatu ---
A dlaczego Spellboud miałoby być wtedy zadowolone?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej