Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Spellbound
Sanitr:
Roobin Hood to bardzo fajna i dobrze wykonana gra! Bardzo mi się podoba. Myśle że dostanę fundusze od JooWood. I że zrobią z Gothic 4 hiciora!! Mam nadzieje że będzie podobny do gothhic 1,2 i NK . Firma napewno wpuści w świat gothica świerzy powiew. Mam nadzieje że jakieś ciekawe nowości nas zaskoczą w gothicu! Myśle że firma sobie dobrze poradzi! Wymagania pewnie będą dość spore ale mam wielką nadzieje że nie za duże i że uda im się lepiej zrobić silnik graficzny niż kura lecąca 30 metrów po uderzeniu w nią mieczem XD
Pozdro
Sanitr
Dante:
Kurde dziwne że nikt nie pokusił się o wykupienie serii Gothic od JoWood. Bo jak widać JołDrewna same nie umią sobie poradzić. A co do gier robionych przez ów firme. Mało rozbudowane , i ogólnie do dupy jakoś ani desperados ani Robin Hood nie przypadło mi tak bardzo do gustu.Ale czułbym się pewniejszy gdyby gre miał Ubisoft,Blizzard lub Bethesda tyle ode mnie.
LinkLess:
Co prawda to prawda. Spellbound nie jest wielkim i sławnym studiem, ale każdemu trzeba dać szansę. Skoro JoWood tak zdecydował musimy podporządkować się temu i czekać na czwóreczkę, a tym którzy nie chcą nawet słyszeć o G4 pozostają inne gry (Gothic 4 za nimi płakać nie będzie ). Poza tym Spellbound będzie pracował pod czujnym okiem JoWood. Musimy być cierpliwi i czekać.
Bethesda?! Nigdy w życiu! Dante wypluj te słowa, jeszcze by nam się z tego "Gothivion" zrobił! ! ! Zaraz by chcieli wprowadzać swój "nietypowy" interfejs, którego w Morrowindzie nie zniosłem, a w Oblivionie przebolałem. Następnie skupili by się na misjach pobocznych mydląc nam nimi oczy (jak to w Oblivionie zrobili) zrzucając wątek główny na drugi plan. Poza tym granie w Gothic'a FPP jakoś mi się nie widzi.
MrCzarnymen:
--- Cytat: Zhai ---Desperados 2 - grałem i miałem koszmary.Zdecydowanie lepiej by było, aby Gothic trafił pod skrzydło Electronic Arts albo Ubi-Softu
--- Koniec cytatu ---
EA lub UBI Soft?? Chyba ci do reszty odbiło, nigdy jeszcze ani EA ani U Soft nie zrobiło porządnego CRPG wolę Spellbound od EA które zresztą kontynuuje swoje tandetne serie MoH lub NfS, do tego wszystkie gry EA są niesamowicie podobne do siebie, nie czuje sie przy nich klimatu jednym słowem bez jaj a Ubi-Soft... też nie zrobili żadnego RPG-a aczkolwiek zagrywałem się w Splinter Cella i z niepokojem na Assasins Creed ale co następna odsłona Splintera tym gorsza. To na tyle...
Kaziu15:
Panowie skoro JoWood zaufali im to chyba coś znaczy, poza tym z tego co wyczytałem z wywiadu to nawet poważnie podeszli do pracy.
A najbardziej mi się spodobali za to-http://www.gothicz.net/index.php?document=best
Poza tym sam fakt że prowadzą ankiety by dowiedzieć się czego graczom brakuje jest już godne pochwały..
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej