Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Spellbound
BioSOFT:
Spellbound ma poważny problem. Doświadczenia w grach RPG nie ma praktycznie żadnego, a poprzeczka jest ustawiona bardzo wysoko. Pozostaje czekać na pierwsze informacje i screeny. Wtedy można oceniać czy mają szansę.
Asassyn:
Powiem tak jest bardzo prawdopodobne że to rozwalą gothica 4 i będzie bida bo będzie lipna grafika i scenariusze :D
Ale może stanie sie cud .
Kto wie ???
Respev:
--- Cytuj ---by! A ty udajesz nie wiadomo jakiego ważniaka i oceniasz każdego jakbyś zjadł wszystkie rozumy
--- Koniec cytatu ---
Ty, zamiast rzucać dziecinnymi argumentami, przeczytaj to co napisałem. Gdzie ja kogoś oceniam? Napisałem, że żałosne jest uważać, że gra nie będzie nic warta tylko dlatego, że zmieni się autor.
--- Cytuj ---Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie na tym forum i nikt nie ma prawa tego poglądu oceniać
--- Koniec cytatu ---
A gdzie tak jest napisane w konstytucji? To tak jakby Kozłow powiedział, że komunizm jest najza*ebitszą ideologią na świecie, a ja bym powiedział, że to nie prawda i że nie ma racji. Może pójde za to do więzienia? n/c.
--- Cytuj ---Spellbound ma poważny problem. Doświadczenia w grach RPG nie ma praktycznie żadnego
--- Koniec cytatu ---
Poraz setny raz zadaję wam to pytanie - jakie do licha Piranha Bytes miała doswiadczenie, w chwili, gdy tworzyła Gothic 1?
--- Cytuj ---. Nowym autorom ciężko będzie się w nie wczuć. ------------> I co?... teraz, gdy wyraziłem swoją opinię, stałem się żałosny??? Słów brakuje....
--- Koniec cytatu ---
Jak można się wczuć w klimat? Matko, przecież oni muszą przejść wszystkie części gry, by wiedzieli jak to wszystko wygląda, więc o co chodzi? A z tym "gdy wyraziłem swoją opinię, stałem się żałosny" - odpowiedź brzmi tak, bo nawet nie potrafisz zintepretować moich słów ;D
Paddy:
szkoda to jest beznadziejna firma............ pirania by to zrobiła 100 a raczej 10000000000000000000 razy lepiej a szkoda bo to świetna seria................ ale i tak to przejdę jakieś 7 razy i będę czekał na cud że ktoś zrobi remake!!!!!!!!
Asch:
--- Cytuj ---Poraz setny raz zadaję wam to pytanie - jakie do licha Piranha Bytes miała doswiadczenie, w chwili, gdy tworzyła Gothic 1?
--- Koniec cytatu ---
Dla przykładu, kto zajmie się lepiej dzieckiem? Kobieta, która rodzi x raz z rzędu czy świeżo upieczona mama? Ja im daje szanse i czekam bo tylko to można zrobić. A co do Paddy`ego. Normalnie brak słów.
--- Cytuj --- szkoda to jest beznadziejna firma............ pirania by to zrobiła 100 a raczej 10000000000000000000 razy lepiej a szkoda bo to świetna seria
--- Koniec cytatu ---
Ta, lepiej narzekać, nabić kilka postów, a skąd wiesz, że będzie beznadziejna? Czytałeś recenzje? Masz tą gre na twardym?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej