Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Spellbound

<< < (6/19) > >>

r4d00:
Ja myślę, że Spellbound jest firmą z ciekawymi pomysłami i z małym budżetem (ale JoWood raczej to zmieni) ;). Bardzo fajnie "przerobili" Commandosów w Desperados i Robin Hooda. Dobrze rozwinęli pomysły studia Pyro. Jednak uważam, iż jest to firma ze zbyt małym doświadczeniem, aby podjąć się tworzenia tak wielkiego cRPG. Przecież w ich dorobku nie ma żadnego rasowego "erpega"!!! Wydawca Gothica powinien oddać takie dzieło w ręce kogoś bardziej doświadczonego. Ale jeśli Spellbound zaskoczy świat czymś niesamowitym, to dopiero będzie niespodzianka ;)...

P.S. Dopiero co wróciłem znad morza xD

Pzd.

Meterosexual:
Trzeba dać im szanse może akurat sie postarają
oni "chyba" też wiedzą że to dla nich wielka szansa
ale faktycznie mają mało doświadczenia i mniej kasy niż np. Ubisoft
zresztą zobaczymy co ma być to będzie

Kirgo32:
Ta firma nie powinna robić Gothic 4.Z gier, które zrobili znam tylko Robin Hooda.Ich gry nie są zbyt znane a i firma nie ma tyle funduszy i doświadczenia co PB.Napewno sie postarają w robieniu jednej z najlepszych gier wszechczasów, może Im to nie wyjść,przecież w ich dorobku nie ma żadnego dobrego cRPG.Chociaż fabuła powinna im wyjść dobrze, bo przecież nic nie kosztuje, no może prawie nic.

Poczekamy, zobaczymy.

r4d00:

--- Cytat: Respev ---Jednak myślę ,że gra straci klimat...

Bo co? Bo się zmieni grafika i autorzy? ÂŻałosne.

--- Koniec cytatu ---

Człowieku, weź się trochę ogarnij!  Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie na tym forum i nikt nie ma prawa tego poglądu oceniać, ponieważ jest to tylko i wyłącznie opinia danej osoby! A ty udajesz nie wiadomo jakiego ważniaka i oceniasz każdego jakbyś zjadł wszystkie rozumy. I nie rzucaj hasłami typu "żałosne" (>>oh, jaki to ja mądry i najlepszy jestem<<), bo przez to ty się stajesz żałosny.

Ja też myślę, że Gothic nie będzie już taki jak "jedynka" czy "dwójka" (w "trójkę" nie grałem), dlatego że Piranie znały swoją serię najlepiej i to one tworzyły klimat tego świata. Nowym autorom ciężko będzie się w nie wczuć.   ------------> I co?... teraz, gdy wyraziłem swoją opinię, stałem się żałosny??? Słów brakuje....

Pzd.

Gal Anonim:
Grałem w Airline Tycoon, gra nawet fajna, ale nie wróży raczejtej firmie sukcesu w tworzeniu nowego Gothica. Jak dla mnie to oni nie mają do tego żadnych kwalifikacji, JoWood popełniło duży błąd zrywając z Piranha Bytes.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej