Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Spellbound
michapod:
Mioim zdaniem Gothic 4 będzie klęską , gdyż jego nowy dystrybutor nie ma żadnego doświadczenia z zaawansowanym programowaniem w 3D. A nie chciałbym aby Gothic 4 wyglądał jak Robin Hood z dwuwymiarowym tłem żenada. Oni nie mają żadnego doświadczenia w tym gatunku. A najgorsze jest to że mogą się pokuść o zrobienie Gothica 4 w konwencji hack'n'slash. Oj będzie słabiutko.
Enzo:
--- Cytuj ---Helldorado - ocena graczy 6,5/10
Desperados 2 - ocena graczy 8,5/10
Chicago 1930 - ocena graczy 6,5/10
Smoking Colts - ocena graczy 7,5/10
Airline Tycoon Deluxe - ocena graczy 8,5/10
Robin Hood - ocena graczy 8,5/10
--- Koniec cytatu ---
Nie znam za bardzo tego studia, ale grałem w dwie gry studia Spellbound
Airline Tycoon Deluxe i Desperados 2. Gry nie były złe, aczkolwiek zastanawiam się czy GIV będzie tak świetny i popularny w świecie RPG'ów jak trzy poprzednie części.
OS@M@:
Co do samego studia - wybór to imo już pierwsza porażka Gothica Cztery - Desperados, Chicago - to gry na jedno kopyto, ta pierwsza to pseudo Commandos tylko w innych realiach, druga na podobnej zasadzie udająca że chodzi o coś innego... generalnie same średniaki to były,a pozostałe tytuły niewiele mi mówią, ale to na pewno też nie były topowe tytuły... można być optymistą. Tylko takie podejście nie sprawiło, że Gothic III był lepszy mimo "duszenia" PB przez JoWood o czym wszyscy wiedzieli.
Maksous:
Ech.....
Po pierwsze:
Gothic III ma zepsuty silnik graficzny, dlatego rzadko na jakim komputerze chodzi.....
Po drugie:
Gothic był robiony od wiek wieków przez piranha bytes, jeśli Gothic IV będzie robiony przez inną firmę, to gra zatraci klimat....
Po trzecie
Z wymienionych "dzieł" Spellbounda nie znam żadnej, a znam się dosyć dobrze na grach (siedzę w tym po uszy ).
Wydaje mi się że Gothic IV Będzie totalną klapą, ale dajmy im szansę, może to będzie hit xD.
EDIT:
--- Cytuj ---Maksous powiecmy ze ja również siedze w grach, i nieznam żadnej gry tego tam she cośtam. ale również wiem że liczbę 4 rzymsko się pisze "IV" a nie "IIII".
--- Koniec cytatu ---
Canisie dzięki ci za poprawę . Sorry nie pomyślałem i walnąłem taki głupi błąd, zaraz to poprawie...
Canis:
Maksous powiecmy ze ja również siedze w grach, i nieznam żadnej gry tego tam she cośtam. ale również wiem że liczbę 4 rzymsko się pisze "IV" a nie "IIII". Według mnie z G4 niewyjdzie nic dobrego, żadnej z tych gier nieznam, a te oceny... we większości oceniane przez graczy którym się podobało, w mniejszej mieże którym nie, więc zapewne itak średnia ocen była by niższa, bo tak zazwyczaj bywa. Piranha Bytes czy jakoś, zrobiła dwie dobre części, trzecia powiedcmy szczerze, niewyszła zandato. Ale leprze niż G3 to ta kolejna odsłona niebędzie. Nieuczyni tego firma, która niezasłyneła niczym, znaczy, żaden tytuł niebył na tylke dobry abym choć tytuł usłyszał.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej