Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Spellbound
Valdar:
--- Cytat: Zhai ---Desperados 2 - grałem i miałem koszmary.Zdecydowanie lepiej by było, aby Gothic trafił pod skrzydło Electronic Arts albo Ubi-Softu
Trochę się martwię, ale w sumie wyjdzie w praniu jak to tak naprawdę wpłynie na Gothica
--- Koniec cytatu ---
Podzielam twoje zdanie ;) ale szczerze mówiąc wolałbym by Ubi-soft kontynuował prace PB. Ale cóż, mam tylko skrytą nadzieje że nie zrobią z G4 coś ala tego Robin Hooda ( a grałem ;) ), bo nie pasowało by mi to.
koleus123:
Ta firma niestety nie robi często dobrych gier, więc obawiam się o to jak Gothic 4 będzie wyglądał. Miejmy jednak nadzieje że Spellbound stworzy tak dobrego gothica 4, że nam szczeny opadną .
Onar:
A ta firma bedzie robiła gothica 3? tak? Hmm dużo o tej firmie nie wiem. Chyba taka wielka to ona nie jest. Ale może dzięki niej bedą jakies nowości w gothic 4 (albo przeciwnie) i mam nadzieje ze gra nie bedzie tak zbugowana jak gothic 3.
Vigo:
No więc: nieznam tej firmy, no ale nieosądzajmy jej po kilku grach. Zmiana może wyjść na dobre przynajmniej tak było w Heroes V. Ja osobiście mam nadzieje, że Gothic 4 wyjdzie i to w dobrym stylu. To by poprawiło reputację Spellbound, i to w znacznym stylu. Co prawda niegrałem w żadną z ich grę, no ale powturzę to nieosądzajmy firmy po kilku grach.
Adanos7:
--- Cytuj ---Zmiana może wyjść na dobre przynajmniej tak było w Heroes V.
--- Koniec cytatu ---
Tak, tyle że Heroes V robiło Nival Interactive, które zna się na strategiach, a Gothica 4 ma robić też firma znająca się na strategiach, a nie na cRPG-ach. No, chyba że planują zrobić grę podobną do Spellforce'a (osobiście wolę, żeby rozgrywka w Gothicu się nie zmieniła, a Spellforca lubię). W jedyną grę jaką grałem studia Spellbound był Robin Hood, który się mi podobał. Mam nadzieję, że Gothic 4 będzie dobrym cRPG-iem, pozbawionym błędów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej