Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Spellbound

<< < (2/19) > >>

Khaleb:
Może i słyszałem o tych grach, ale to nie napawa mnie optymizmem. Osobiście grałem tylko w Airline Tycoon Deluxe i może ta gra mnie trochę wciągnęła, ale szybko o niej zapomniałem. Z resztą, zobaczymy co pokaże przyszłość.

Tidus:
Desperados 2 - grałem i miałem koszmary.Zdecydowanie lepiej by było, aby Gothic trafił pod skrzydło Electronic Arts albo Ubi-Softu
Trochę się martwię, ale w sumie wyjdzie w praniu jak to tak naprawdę wpłynie na Gothica

Scati23S:
Grałem w Robin Hooda i nawet podobał mi się.A o gothicu 4 dopiero teraz się dowiedzałem super tylko żeby wymagania sprzętowe nie były zbyt duże bo ledwo chodzi mi Gothic 3

.:KERTH:.:
scati jeśli teraz gothic 3 ci się zawiesza, to na przełomie 2008-2009, gothic 4 NA PEWNO będzie ci się zawieszał. wymagania, i jakości gier z każdym rokiem idą w góre. a co do tej firmy, to myśle że mało znana. jedyny tytuł ich w jaki grałem to "robin hood". gra nie zbyt mi się spodobała... więc myśle że gothic 4 będzie jedną wielką lipą... choć może wreszcie kobiety nie będą dyskryminowane  

PZDR.:KERTH:.

_Snopek_:
Dokładnie nie znam tego studia i na swej drodze nie spotkałem się jeszcze z żadnym ich tytułem jednak myślę że przy odpowiednim wkładzie pracy może im się udać stworzyć całkiem porządny tytuł jakim jest Gothic 4.
Jak większość z fanów Gothica będę spoglądał z zaciekawieniem na efekty ich pracy i miejmy nadzieje że zostaniemy zaskoczeni pozytywnie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej