Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Dragon Ball
Ret Sam:
Dragon Ball... Songo... Jakie to były podniecające bajki (:bigrin:). Zawsze ok. 15.00 siadałem przed telewizorem i oglądałem... Nie było dnia abym coś przegapił. Ale nie słyszałem że o 7.00 też był.. Bajka według mnie jest świetna. Może była... Nie wiem, oglądałem ją ostatni raz 4 lata temu, może mniej. Czy teraz mi sie podoba? Trudno powiedzieć. Jest strasznie wciągająca. Jak już ktoś wcześniej wspomniał, za dużo w niej bitew. Jeśli już dochodzi do starć, trwają one bardzo, ale to bardzo długo. Później było Songo... Nie było zmian. Dalej oglądałem namiętnie... ÂŚmieszne było jak głównemu bohaterowi trzeba było uciąć ogon, żeby mógł być człowiekiem, innaczej przemieniał się w wielką, brązową małpę . Poprostu cool. Bajkę oceniam na 9/10 - albowiem mogło być lepiej.
Pzdr.
Kozłow:
Ehh.. te czasy, kiedy się przychodziło ze szkoły , włączało RTL 7 i oglądało Dla mnie Dragon Ball jest jedynym dobrym anime, a najlepszą serią był Dragon Ball Z. Potem przeradzało się to w coraz gorsze anime i w końcu zlikwidowali RTL 7 i dali tvn 7
Plusy dragon balla
+ fabuła
+ techniki
+ walki
+ potworki
+ rasy
+ humor ekstra
+ zółwi pustelnik
Minusy
- dlaczego nie kręcą dalszych odcinków?
oktoffel:
Ja powiem tyle, że kilka lat temu - bo ja wiem, z 6, jak to było modne, nie pamiętam - to wszyscy kumple to oglądali. Ja sam zerknąłem na kilka odcinków i stwierdziłem, że to jest kicz. Dziecinada, jakich mało. W ogóle nigdy nie lubiłem bajek w tym stylu. Wszyscy na punkcie tego szaleli, nie było innych rozmów jak tylko o tym, a żeby kogo o 15 wyciągnąc na boisko to już szok ... Nikogo nie obrażając to to były moim zdaniem same pierdoły
ÂŚlimaczek:
Sam komiks mi się podobał, dosyć śmieszny (ale przeczytałem na razie tylko pierwszych 15 tomów). Co do serialu - nie podoba mi się, nudny, i w ogóle nie śmieszny, nie mówiąc już o tym że większość odcinków zajmują bezsensowne walki. Nie wiem co się takiego w tym ludziom podoba, no ale cóż, nie będę w to ingerował.
Chabacik:
To anime jest świetne kocham normalnie to. (nawet przed gothicem !!!)
To były czasy jak się namiętnie oglądało z kolegami i czekało na z utęsknieniem na następny odcinek następny, nawet teraz każdy odcinek oglądam po 50 razy, niesamowite anime
Pozdrawiam Chabacik
P.S. Szukam zagorzałych fanów do pomocy w rozwoju stronki, link www.dbenergy.yoyo.pl
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej