Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Dragon Ball
Celeb:
Taaaa...Aż mnie wzrusza ,gdy myślę o dawnych czasach z DB.Miałem z...7 lat jak to odkryłem?Byłem w 1 klasie podstawówki ,atera idę do 2 gimnazjum [mam 13 lat].Teraz się gorzej ogląda bo wyłapuję błędy w filmie ,a dawniej to się oglądało chociażby o 7 :).Ale DB i DBZ jest extra nadal dla mnie ,ale DBGT jest już troszku gorsze.Dla mnie walki długie są minusem.Zara wam podam DOKŁADNIE ile walczono z Freezer'em.No i policzyłem.Sami policzcie ,a podpowiem wam ,że walka zaczęła się w odcinku 77 ,a zakończyła w 107....Jak oglądałem ściągnięte odcinki to już rzygałem tą walką.Songo i Freezer walczyli przez 20 odcinków i spokojnie mogę powiedzieć ,że by mogła trwać z 5 ,gdyby ciągle bez sensu nie gadali :/.....Lubię te walki ,ale jak przez 5 odcinków Songo robi to samo??Ale i tak uwielbiam to anime.
P.S.:Odcinki DB ,DBZ i DBGT zajmują mi 12,5GB na dysku ,choć mam:
125 DB
115 DBZ
7 DBGT[usunąłem z 10 by pomieścić Gothic:MT :/]
EDIT:Zapomniałbym napisać.Jest jeszcze stronka DOWNLOAD ANIME.Wpiszcie to w google i pierwsza z brzegu stronka chyba.Macie tam sporo odcinków DB i nie tylko na megauplouda.
Legolas:
Pamiętam tę bajkę zacząłem ją oglądać jak byłem w 3 klasie podstawówki. Oglądałem niestety z małymi przerwami. Zresztą i tak oglądałem u kolegi bo on miał RTL7 bo tam to wted leciało. Bardzo mi sie podobała walka Vegety z Komurczakiem jak Komurzczak był dopiero połknął tego androida z czarnymi włosami. Jak Komurczak obrywał. No ale potem sie wszystko zmieniło. W ogóle najbardziej z całego DBZ podobał mi sie Vegeta ta jego pewność siebie, arogancja. Szczególnie mi sie podobał jak był Majin Vegetą ostatnio oglądam wyrywkowo odcinki albo filmiki z DBZ głównie i troche DBGT tam mi sie jedynie podoba to że Songo i Vegeta osiągają SSJ4
Lees:
TO anime jest jak narkotyk,jak się wciągniesz to już nie wyjdziesz z tego.Powiem że oglądnąłem kazdy odcinek na kompie i w telewizji,powiem wiecej przerzywa u mnie DB drugą młodośc.CO do plusów to niezwykła fabuła,niezła kreska,muzyka.A minusu są dwa:
Cienka GT i brak dallszych części.
A jeszcze słowko do pana załozyciela tematu:
JA oglądnąłem pod rząd 40 odcinków
Tiw:
Ja też oglądałem przygody Songo i reszty. Pamiętam, że zawsze podziwiałem sposób młodego Songo w jaki jadł :] . Jest to świetna bajka z czasów gdy jeszcze bajki oglądałem. Chyba zaczne se ją ściągać.
Leviatan:
Ja również oglądałem kiedyś Dragon Ball na RTL7, jednak teraz nie mam satelity ..
Bardzo mi się te anime podobało, jest to jedyne jakie oglądam...Nie wiem czemu, ale ja praktycznie oglądałem aby pierwszą serię Dragon Ball
Dragon Ball Z i GT czy jakoś tak nie miały według mnie tego klimatu...
Plusy:
-Fabuła
-no...to co w przypadku gier nazywamy grywalnością
Minusy:
Tak jak już wspomniał IsentoR jakaś podróż trwając sppoooro odcinków (np. wchodzenie na nie pamiętam co to było, jakaś wieża, to przez 5 odcinków jak nic wchodził na nią.)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej