Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Dragon Ball

(1/8) > >>

Didson:
Więc chciałem załorzyć taki temat, poniewarz jestem wielkim fanem tego wspaniałego anime.
Oglądałem wszystkie serie po 5 razy, mam wszystkie odcinki na kompie oraz filmy kinowe.
Teraz dam + i - tego anime

Plusy
-Fabuła
-Przemiany
-Niekiedy powalający humor
-Umie przyciągnać widza(raz oglądnełem 23 odciniki pod rząd)

Plusów jest dużo wiecej, niestety brakło by mi siły w rękach do napisania wszystkich

Minusy
-Za długie walki(kiedy jest walka z tym samym gościem przez 40 odcinków to staje się nudne)

Ogólna ocena 8,5/10

Zapraszam do dyskusji i pozdrawiam.

Kristo:
Ach, kiedy to było, gdy się przychodziło do domu, siadało przed telewizorem i oglądało się tą przerażającą bajkę. Ach to były czasy Ogólnie rzecz biorąc kolejna bajka, która robiła wodę z mózgu, a którą uwielbiałem. Wszystko do GT widziałem chyba 3 razy( ile razy leciała to na ówczesnym RTL 7? ). Mogę powiedzieć tylko, że cięzko było się od tego oderwać, chociaż teraz… to tylko wspomnienia.

Minusem nie można nazwać tego, że walki były długie. To właśnie był ich plus i po to się siedziało żeby obejrzeć jak obijają sobie buźki.
Minusem za to było nie wydanie 4 serii w Polsce i cenzura :P.

Oceny nie wystawiam ponieważ czuje za duży sentyment do tego serialu i ocena była by nie obiektywna :P

PS. Kto widział Bulmę nagą pod prysznicem gdy podglądał ją Yamsha( czy jak mu tam :P )?

Terranik:
ja widziałem  ;D

pamientam jak to wstawalem o 7.00 rano zeby obejrzeć DB ahh to były czasy ^^ podobnie jak wszyscy obejrzałem tą serie z 3 razy :) i dotego tak mnie to wciągneło ze wtedy zaczołem jeszcze kupowac mangi tego ;D

Seth:
Tak samo jak ja 7.00 na nogach aby tylko DB oglądnąć i udawało sie cało serie (DB,DBZ,DBGT) oglądnołem 3 razy all odcinki w rtl7

Kristo:
Hobgoblin to nie wszystko widziałeś z tego co pamiętam była również seria AF(?) czy coś takiego. Wydarzenia działy się w przyszłości i był niezły mix tego :P . Właśnie sobie przypomniałem że mam Mugena 2005 ^^ chyba sobie popykam w niego. Znacie jakieć gry na PSX lub inną konsole w świecie DB?  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej