Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Dragon Ball

<< < (8/8)

PLShayloPL:

--- Cytat: Kirgo32 w 23 Styczeń 2009, 18:28:19 ---Oglądnąłem każdy odcinek (łącznie z kinowymi) kilka razy.

--- Koniec cytatu ---

Ej a mógłbyś podać mi działającego linka do wszystkich specjalnych odcinków ?? ÂŁącznie z tym nowym DB - yo son goku and his friends gdyż na dbnao.pl są ale są już nie aktywne a na torrenty.org to opis po japońsku i połapać się nie mogę który jest który.

--- Cytat: Kirgo32 w 23 Styczeń 2009, 18:28:19 ---
PS 2: Czytałem, że być może AT będzie kontynuować serię DB. Ponoć mają stworzyć nowe Dragon Ball GT, które tym razem będzie tylko ICH dziełem, a nie jak znane GT, które tworzyła inna firma....być może...

--- Koniec cytatu ---

A to nie miał być Dragon Ball AF ?? Jak pisałem 2 posty wcześniej. Zrezygnował z AF jak chcesz wiedzieć czemu to przeczytaj mój post (2 posty wcześniej licząc do tego)

Chyba że chodzi ci o jeszcze inną serię którą pracuję AT ale o takim czymś nic nie wiem, mógłbyś podać linka do info? Bo jak fakt to super że pracują nad nowym :D.

Kirgo32:
http://wwwstatic.megavideo.com/mv_player.swf?image=http://img3.megavideo.com/0/d/e6e65b76344f5b333a13721d66f6e9.jpg&v=ZMSFWXTP - Tu masz link do nowego odcinka z polskimi napisami. Niestety linka do wszystkich odcinków kinowych nie mam....kilka ściągnąłem a resztę oglądałem u kuzyna, więc chyba Ci nie pomogę.

http://torrenty.org/torrent/297528 - Info o planowanej nowej serii DB znalazłem na Torrentach. Przeczytaj w opisie filmu. W prawdzie dokładne ono nie jest, ale wysuwa przypuszczenie o nowej serii GT.

PLShayloPL:
Doczytując się z torrentów to jeśli ten nowy team TEOI to oznacza że oni planują bądź robią już pracę nad nową sagą Dragon Ball GT tyle że z zupełnie inną historią to tak jakby wciśnięte nowe wątki pomiędzy DBZ a dotychczasowym DBGT, typu nowe postacie jtak jak na nowym filmie kinowym bądź co bądź nowe umiętności i nowi wrogowie jak to zawsze jest :p (zapewne 3 gdyż w Z było 3 bosów tak jak i w GT).

Cóż jeśli to prawda to będę very heppy :D (i moja stara (że tak się wyrażę) też :D) tylko że nazwa mogła być inna a nie jak znów DBGT gdyż w ramach poszukiwania tych odc. (po ich wydaniu) były by o wiele trudniejsze bo brało by się jako stare :/.

Mam tylko też nadzieję że Polski Państwo zakupi tą nową serie jeśli wyjdzie, tylko że mogli by przetłumaczyć na Dubbing może gdyż chciałbym się przekonać jak to by wyglądało w całości po PL a nie z lektorem :/.

PS: Ostatnio napisałem do TVN SIEDEM wiadomość na ich e-mail z prośbą o ponowne odtworzenie całej serii DB i przed wczoraj odpisali że w najbliższym czasie nie planują odtworzenie DB i że moja prośba została doręczona do programowego działu :p.

Jeśli dobrze zrozumiałem napisali tam że w najbliższym czasie nie planują jego odtworzenia co może oznaczać iż po paru mięsiacach może po roku może ponownie zawitać do TV  :p.

Napisałem też wiadomość do dosyć popularnego (oglądane też przeze mnie) kanału telewizyjnego "JETIX" gdyż nadawają tam anime więc DB im też nie zaszkodzi ale dotychczas nikt nie odpisują :p.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej