Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Dragon Ball

<< < (4/8) > >>

Wrath:
Dragon Ball jedyne anime które oglądałem z wielką przyjemnością i odlądnoł bym go jeszcze raz i jeszcze raz pierwszy raz widziałem go na RTL7 oglądałem każdy odcinek każdą serie itp.
Chodź nie lubię anime  to jednak Dragon Ball mnie do siebie przyciągło na długi czas chodź przez DB straciłem dużo czasu który mogłem przeznaczyć na coś bardziej wartościowego to nie żałuje i jeżeli ktoś inny tego nie ogłądał a lubi szybką akcje i walki to polecam.
Na zakończenie powiem KA-ME-CHA-ME-A!  

Crisis:
A ja powiem, co innego i powiem, że Dragon Ball mi się nie podobał :P  Dlaczego pewnie się teraz pytacie, co? Jest to spowodowane kilkoma czynnikami, ale główne z nich to takie, że ta bajka nie jest taką bajką, na jakich się wychowałem :P Dragon Ball "ogłupia" tak samo jak takie bajki typu "X-Meni", "Spiderman" czy choćby "Król Szamanów". Są to bajki jednego typu i powinny być pokazywane dla starszej części dzieci, a teraz takie bajki oglądają dzieci w wieku 5 czy nawet 7 lat, a wtedy będą oglądać takie bajki zamiast uczyć się czy poczytać sobie lub posłuchać dobrej książki. Nie lubię także Dragon Ball'a za jego monotonnie... cały czas to samo... Potwór chcący podbić świat, a Son Goku i spółka go zabiją i tak w kółko i co w tym ciekawego?   Nie lubię tego typu rzeczy gdzie bajki dla dzieci emanują wręcz przemocą... Poczytajcie sobie książki zamiast oglądać bzdury... Jak ja będę miał dziecko to ZABRONIÊ mu oglądać takich bajek. Będę mu puszczał bajki typu "Noody" , "Zaczarowany Ołówek" czy "Krecik" to są prawdziwe bajki i nic ich nie pobije    

Pozdrawiam

Robin_666:
DB był super xD pamiętam jak w 3 czy innej klasie na urodziny kolega dał mi wszystkie swoje karty DB xDDDD, albo jeden mi powiedział, że jak próbował zrobić kame-hame-ha to my się w rękach takie niebieskie pojawiło xDD, zawsze sie przez DB musiałem biegiem do szkoły zasuwać, jaka była moja rozpacz kiedy przestali nadawać

Reynevan:
Tak, Db to było coś. Pamiętam jak zawsze po szkole biełem szybko do domu by zdążyć na kolejny odcinek. Mogłem godzinami oglądać coraz to nowe odcinki. Ostatnio zacząłem nawet wracać myślami do tego typu kreskówek  . Jednak po dłuższym czasie takie bajki stają się niestety monotonne z powody stałego schematu. A mianowicie herosi - zagrożenia ludzkości - bitwa o losy ziemi - wygrana, ale to i tak nie zmienia faktu, że takie bajki są cool.

A imie jego 44:
niech muwia/mówią ze ta bajka ogłupia ale ja pamietam jak miło był przyjsć ze szkoly i jedząc zupe ekscytowac sie kolejnymi potyczkami songa i spułki/spółki kogo najbardziej lubiliscie ja Krilana tyko szkoda ze puzniej/później go odsuneli od głównego wontku/wątku a poztym to jest najlepsze anime na swiecie dobro i tak wygrywalo ale za to po jakich perypetiach ta bajka zaskiwala zwrotami akcji troche jak gothic kazda osobe ktora widzial choc troche dragona balla chcila wicej ja obejrzalem 3 serie 3 razy ale chce wiecej choc jusz/już nie jestem dzieckiem

Post prawie że nieczytelny. - [Boba Fett]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej