Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Dragon Ball
Casano:
Co do tego anime, jest to moim zdaniem najgorsza rzecz jaka mogła się ukazać w Polsce. Nie przemawia do mnie pod każdym względem. Tego typu anime, poprostu mnie nie wciąga.
Ciern:
Kiedyś oglądałem to regularnie ale to było jakieś 4 lata temu, wiem że wtedy mi się podobało i wiem że teraz z największą chęcią zaczął bym znowu oglądać, tyko że nie wiem skąd ściągnąć.... :(
Sir_William:
--- Cytuj ----Za długie walki(kiedy jest walka z tym samym gościem przez 40 odcinków to staje się nudne)
--- Koniec cytatu ---
Myślisz tutaj pewnie o tych odcinkach walk z Komórczkiem? Ale! Jak jeszcze DB, DBZ, DBGT i trochę Dragon Ball AT leciało na RTL7 to chodziłem do mojego sąsiada oglądać razem z bratem, bo satelity nie miliśmy puźniej jak wracaliśmy to już tylko wrzeszczeliśmy KA-ME-CHA-ME-A! na całą ulice fajne czasy. Wiadomo gdzie można pobrać wszystkie serie DB? ÂŚciągałem z BearShare jednak tylko anglojęzyczne. Chyba się przeżuce na Włoskie Cartoon Network bo tam podobno to non-stop leci DB
mejdej:
Dragon Ball... najlepsze anime jakie oglądałem. Obejrzałem wszystkie odcinki nie jeden raz. Ta anime ma wiele plusów jak dla mnie, przedewszystkim walki. Coś pięknego. Akira poświęcił swoje całe życia dla tworzenia anime, a DB uważam za jego najlepsze dzieło. Jednak DB GT to już nie to samo, ponieważ powstał on pod nikłym nadzorem Akiry Toriyamy, który był współtwórcą designu postaci i SSJ4.
--- Cytuj ----Za długie walki(kiedy jest walka z tym samym gościem przez 40 odcinków to staje się nudne)
--- Koniec cytatu ---
Ja nie widzę w tym nic złego. Nie podobałyby mi się walki trwające przez 5 odcinków. Przez te 40 odcinków akcja potrafi się doskonale rozwinąć i przynieś coś ciekawego...
Gandi:
Ja osobiscie mam wszystkie odcinki DB :) 13 plyt DVD (z filmami) ;] i z doswiadczenia (pare dni temu skonczylem cala setie po raz enty) wiem ze ten serial animowany jest najlepszym programem jaki ten swiat wymyslil :) (2 miejsce saga Gothic ;P) Kiedys myslalem jakby DB wygladalo bez Vegety... doszlem do wniosku ze nie wygladaloby :) wiele bajek jakie w swoim zyciu ogladalem (np jeszcze Shaman King jest "zlych chlopczykow" ktorzy potem sa dobzi (prawda ze te postacie maja w sobie jakis urok ? :P) Wpiszcie se w Googlach Dragon Ball i na ktorejs polskiej stronie mozna sciagnac all odcinki tylko ostrzegam 60 GB to sciagniecia to nuuudna sprawa :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej