Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Dragon Ball
Didson:
Nie ma Dragon Ball AF!!!!!!
Jestem redaktorem paru stron o DB i wiem coś o tym.
Dragon Ball AF nie ma i nie bedzie.
A teraz dlacego tego nie zrobią.
DBAF miałby mieć ponoć 650 odcinków-->DB,DBZ,DBGT razem wziete miały 508 a robiono je kupe czasu
Fani mieli by tworzyć DBAF-->Tylko najpierw by mysieli wykupić licence na nazwe "Dragon Ball' której cena wynosi miliardy dolarów.
ÂŚrednio jeden odcinek tworzy się 3 dni, wiec raczej fanom by sie nie chciało tego robić.
Dlatego to istny kit, i nie mówcie mi ze ma był bo nigdy tego nie bedzie!!!!!!
Isentor:
--- Cytat: Didson ---Nie ma Dragon Ball AF!!!!!!
DBAF miałby mieć ponoć 650 odcinków-->DB,DBZ,DBGT razem wziete miały 508 a robiono je kupe czasu
Fani mieli by tworzyć DBAF-->Tylko najpierw by mysieli wykupić licence na nazwe "Dragon Ball' której cena wynosi miliardy dolarów.
ÂŚrednio jeden odcinek tworzy się 3 dni, wiec raczej fanom by sie nie chciało tego robić.
--- Koniec cytatu ---
Nigdy nie mów nigdy, za kilka lat gdy grafika filmów animowanych ulegnie porządnemu rozwinięciu stworzenie nowego odcinka zajmie do 8h. A to wszystko w 1 programie na kompie. :P
A tak po za tym to golądałem wszystkie odcinki DB, DB "Z" i DB "GT". Oczywiście wszystko na kompie. W telewizji czasami nie dało się wszystkich oglądnać. Lubie tą sage za fajną fabułę, lecz jak już wspominaliście irytowało mnie troche np. lot lub bieg bohatera do jakiegoś celu który trwał z 5-10 odcinków + walki trwające 40 odcinków. :P Postacią która najbardziej zaciekawiła mą osobę był Vegeta. Według mnie najbardziej barwna postać i za razem najciekawsza.
Deft:
Kiedyś ubóstwiałem to anime. ÂŚciągałem mugeny, filmiki, tapety itp. Lecz to było za czasów gdy leciał w telewizji. Teraz gdy nie leci to już mnie to nie interesuje lecz chciałbym żeby leciał znów w telewizji, powspominał bym sobie moje dzieciństwo.
A tak nawiasem to myślałem że kilka odcinków AF powstało
Insiderth:
JA oglądałem to na kanale RTL7 ale nie elciao to chyba o 7:00 tylko 15:00 albo 16:00. Dokładnie nie pamiętam troszke dawono to było . Ale kiedyś to się oglądało wszystkie odcinki a jak się jakiś opóściło to wstawało się bardzo raniutko żeby powtórke obejżeć.
Piotro USSJ:
Jak zauważyłem co raz więcej się o nim mówi, i słusznie , bo DB (DB, DBZ, DBGT) zasługuje na powrót na ekrany naszych telewizorów. Muszę się przyznać, że też jestem wielkim fanem DB. Mój komp pęka w szwach od
DB. Mimo iż nie mam na kopie wszystkich odcinków to mam ich dość sporo i ściągam następne. A o DB przypomniałem sobie kiedy miałem wypożyczyć lekturę w bibliotece a zobaczyłem komiksy DBZ
Jakby ktoś chciał to tu jest adres strony skąd ściągam odcinki. Aaa. Moją ulubioną postacią z DB był Future Trunks a zwłaszcza na poziomie USSJ (co widać w avatarze )
--- Cytuj ---Nie ma Dragon Ball AF!!!!!!
--- Koniec cytatu ---
Nawet gdyby powstało DB AF to i tak bym nie oglądał, bo miały być tam takie gnoty jak: Pan SSJ, Raditz SSJ i SSJ3, Nappa SSJ, poziom SSJ5, ale to i tak wymysł fanów
Pozdro
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej