Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń Poprzednika 3
Anmarius:
Najmocniej przepraszam, ale chciałbym coś powiedzieć... Jak oceniłem poprzednika, w tym przypadku Altair'a, to po dodaniu odpowiedzi byłem pierwszy. Ok, spoko... Ale potem pojawił się pod moim postem post Beli, a Bela, zamiast go edytować, czekał, aż ktoś go oceni. A zasady chyba są jasne, że jeżeli ktoś tamtego uprzedzi, to tamten ma obowiązek go zedytować ? Ale tutaj to zrobiono inaczej, może to lenistwo, albo nie wiem, co, ale ja po prostu chcę wiedzieć, dlaczego zostałem zignorowany... Czyżby przez mój wiek ?
Altair:
Travis... już mam serdecznie dość twoich fochów i kompleksów. Na każdym kroku podkreślasz, jaki jesteś głupi i przepraszasz za wszystko - rozumiem to, coś w stylu psychicznego masochizmu, rozumiem też, że czujesz się gorszy przez swój wiek. No ale popadasz już w paranoiczny kompleks mniejszości, o wszystko masz pretensję i dostałeś jakiejś manii, że wszyscy traktują cię gorzej, bo jesteś młodszy. Weź idź napij się melisy, porzadnie się wyśpij i zastanów się nad swoim postępowaniem. Aha, no i takie rzeczy załatwia się na PW, chyba, że napisałbyś jeszcze ocenę kogoś...
A co do oceny:
Khaleb
Nick - był chyba w Gothic 2 taki najemnik na farmie Onara. Stał chyba niedaleko Lee i sprzedawał różne śmieci tak? No cóż, nick jak nick, dość oryginalny (wzięty z gry jak mój :)), w każdym razie innego Khaleba nie widziałem. Dwusylabowy, czyli łatwy do zapamiętania.
Avatar - bardzo ładny wybuch przedstawiający słynnego "fuckersa". Avatar jest oczywiście humorystyczny, co jest dużym plusem. Nie ma tu super extra hiper ultra giga bajerów, ot prosty obrazek. I właśnie dlatego mi się podoba :).
Sygnatura - grafika najwyżej średnio mi się podoba. Wykonanie dość prostackie, jednak nie powiem, że jest do kitu. Po prostu, prosta sygnatura... Co do userbara, to bardzo mi się podoba. Podkreślasz nim własne poglądy i umiesz wyrażać własne zdanie, co jest dużym plusem. Ten tekst z Respevem... nie wiem jak go rozumieć, więc pozostawię go bez komentarza.
User - 525 postów... redaktor. Tak dużo postów, a ja tak rzadko je widzę/czytam. Nie wiem dlaczego. No i z tego powodu ciężko mi cię ocenić, ale 0% warna mówi samo za siebie. Widziałem jednak kilka twoich postów, ale nie można oceniać książki po okładce :].
Dlaczego nie lubię? -
Dlaczego lubię? - bo jest w redakcji :p
Z czym mi się kojarzy - nie wiem czemu, ale kojarzy mi się z Falloutem...
Obrazek:
[img]http://friends.bbb.ch/fuechi/fallout/fallout301.gif\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Stosunek do innych - nie mam zielonego pojęcia, ale uważam, że raczej jest miły dla normalnych ludzi...
Gdzie go spotkałem - to chyba jasne, że na Tawernie... no i niczym mi nie zaimponował, ani nie zniechęcił.
Trivet:
Altair
Nick - wątpliwości nie mam, że został zaczerpnięty z gry Assasin Creed, która niedługo będzie dostępna. Nie jest to jednak ważne. Dobrze komponuje sie na forum, jest charakterystyczny no i nie przypominam sobie bym spotkał w internecie kogoś z podobnym nickiem.
Avatar - jak zwykle avatar Altaira czymś się wyróżnia. Misio na niebieskim, śnieżącym ekranie, który sprawia wrażenie przepotężnego...no tego to chyba jeszcze nie widziałem. Ciężko się nie zachwycić, bo całość jest naprawdę bardzo dobrą robotą i jeśli z tym avatarem startował by na obecnie dobiegający końca konkurs na avki to sądzę, że by go bezapelacyjnie wygrał.
Sygnatura - podobnie jak Roter wstrzelił się w ostatnio gorący na forum temat, czyli masturbacje. Okienko windowsowe może stylistycznie do najpiękniejszych nie należy, ale spełnia swoje zadanie idealnie. Udana satyra, która wyróżnia się na tle innych sygnatur.
User - 223 posty wydają się być już pokaźnym dorobkiem. Tym bardziej, że w wielu przypadkach pochodzą z tych rozleglejszych tematów. Z tego co pamiętam był redaktorem przez pewien okres, ale chyba mu się znudziło. Posty nie zawszę na temat, ale zawszę z sensem.
Dlaczego nie lubię? - Ma być szczerze - będzie. Impulsywność i zadziorność. Z pewnością było w naszych stosunkach kilka sytuacji w których zachował się inaczej niż oczekiwałem. Czasem piszę bez przemyślenia.
Dlaczego lubię? - bo pomimo tak długiego okresu naszej znajomości w internecie wciąż mogę go nazwać przyjacielem, wciąż mogę z nim pogadać i się pośmiać. Różnie to bywało, ale zwykle było wesoło i mam szczerą nadzieje, że tak wciąż pozostanie. Poza tym robi świetne sygnatury i avatary.
Obrazek:
Stosunek do innych - raczej nieprzewidywalny, choć często bezpardonowy.
Gdzie go spotkałem - stare czasy...i znów musi paść ta śmiszna nazwa - Gothic Net.
Szarleǰ:
Trivet:
Nick: Nigdy go jeszcze nie spotkałem, interesujący i oryginalny, na dodatek taki klimatyczny... mm, podoba mi się :].
Avatar: Avatar mi siętak szczerze nie podoba. Nie lubie anime czy mangi, ale czcionka dobrana bardzo dobrze. Fajnie, bo pasuje do koloru forum i ogólnie, gdyby nie to że podobają mi się teraz bardziej śmieszne avatary niż te zwykłe, to mógłbym powiedzieć że jest idealny (napis troche niewyraźny)
Sygnatura: ten sig od Altaira z tego co kajrze. Fajnie wykonany, ale jak wyżej, to już nie to ;]. Userbary niektóre nie za ciekawe ale całość nawet ładnie sięprezentuje.
User: Moderator i to dobry. Tak samo dobry kupel, i tego się trzeba trzymać, ma podobny gust muzyczny do mojego, zawsze się z nim można pośmiać, chociaż takszczerze powiedziawszy to ostatnipo nie mogę go złapać na gg. Poza tym jest aktywny ;].
Dlaczego lubię?: Za wszystko, za styl bycia, za inteligencje, za to że lubi heinekeny, za to że jest pedałem... nie wróć... tego nie może tutaj być, skreślić, wyrzucić. Jest przyjazny, miły i cierpliwy.
Daleczego nie lubię: -
Obrazek: http://krainanwn.terramail.pl/obraz/postacie/krasnolud.gif
Z czym się kojarzy: Z małym obleśnym, Trivetowy krasnoludem :D. Niestety nie znalazłem tego starego, dobrego i sławnego, więc dałem takie cuś.
Stosunek do innych: jak macie wyżej,miły i przyjazny.
Gdzie go spotkałem: tym razem napisze: na tym, jak to określił Trivet, śmisznym GN ;].
Grison:
Roter
Nick: Wydaje mi sie orginalny gdyz nie spotkałem sie z podobnym kiedykolwiek wcześniej. Sam w sobie nawet fajny.
Avatar: No... ten avek powienien dostać oscara. Animacja poprostu bezbłędna. Naprawde fajny i śmieszny. Bez wątpienia jeden z najbardziej fikuśnych w tej chwili na TG.
Sygnatura: Tutaj po raz kolejny próbka humoru tegoż usera. Najpierw zamazany obrazek informujący czym grozi głaskanie bajcura, a potem animacja emotek, która strasznie przypomina mi pracę wykonywaną przez Codename 47. Naprawde wielkie brawa za poczucie humoru.
User: Nie znam Rotera co musi sie niedługo zmienić ale widzę iż jest konkretnym gościem lubiącym się pośmiać. Nie spami, nie pisze bzdur i wypowiada się mądrze (choć czasami z ewidentnym przymrużeniem oka).
Za co nie lubię: Jeszcze za nic :P
Za co go lubię: Bo wydaje się zadziorną cholerą, a do tego mamy podobny gust muzyczny.
Obrazek: [img]http://img410.imageshack.us/img410/5918/58226hx1.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Z czym mi sie kojaży: Z gościem wstającym rano z łóżka aby komuś dopiec na forum choć to tylko schizofremiczny wymysł mego ego...xD
Stosunek do innych: Wydaje się neutralny choć potrafi być naprawde niemiły gdy coś lub ktoś go wkurzy.
Gdzie go spotkałem: LOL. Tak jak wszystkich... na forum.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej