Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń Poprzednika 3

<< < (19/26) > >>

Izrael:
Kapitan Greg

Nick:Hmm... niezbyt orginalny, pochodzi z Nocy Kruka, ale i tak lepszy niż "Greg13597982", czy coś podobnego. 5/10

Avatar: Jakiś rycerz chyba z zbroi, wokoło niebieska mgła i podpis Greg. Niby mało ale bardzo fajny avatar. 10/10

Sygnatura: Sygnatura autorstwa Altaira z hiperłączem do rekrutacji do ÂŁowców. 5/10

User:Spoko gościu dobrze sie z nim gada na gg. Jak się o coś pyta to wytłumaczy. Tylko wysyła trochę dużo emotek na gg.

Za co go nie lubię?:Jak narazie za nic.

Za co go lubię?:Zawsze można z nim pożartować czy nawet pogadać.

Obrazek:[img]http://images26.fotosik.pl/69/ef75a74b97166a1f.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Z czym mi się kojarzy?:Z gościem, który wyłącza gg, żeby wszyscy myśleli, że ma kompa wyłączonego.

Stosunek do innych userów na forum:Fajny user, zawsze pomoże i nie odrzuci.  

Gdzie go spotkałem?:A gdzie go mogłem spotkać? Na forum.

Khaleb:
Izrael

Nick: Trzeba mieć sporą wyobraźnię żeby dać sobie na nick nazwę państwa Izrael. Nie wiem skąd wziął się na to pomysł, ale jest całkiem ciekawy, mimo, że jest to dość dziwne.

Avatar: Nic szczególnego, może chciałeś wyrazić tym obrazkiem swoje emocje, lub po prostu Ci się on spodobał. Nie wiem i nie wnikam, ale mi do gustu nie przypadł, mogłeś się bardziej postarać przy jego doborze.

Sygnatura: Eh... Tak szczerze, to mało mnie interesuje jakiej muzyki słuchasz i nie wiem jaki jest sens w dodawaniu listy utworów, jako swoją sygnaturę. Jakaś dziwna moda nastała   . Co do drugiego, a raczej pierwszego w kolejności obrazka, to jakże dobrze wszystkim znana reklama Samotnych ÂŁowców. Ale cóż, czasem nie trzeba mieć ciekawej sygny żeby sie wyróżniać.

User: Pierwszy raz go widzę, może dlatego, że nie było mnie długi okres czasu na forum. Wiele nie mogę o nim powiedzieć, ale jak na razie nie sprawia złego wrażenia. Tak trzymać.

Za co go lubię: Za to, że jest na forum i się na nim udziela.

Za co go nie lubię: Nie wiem, aktualnie nie mogę powiedzieć, że go nie lubię.

Obrazek: [img]http://www.piotbula.republika.pl/fotos/izrael/izr28.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Z czym się kojarzy: Z żydkiem, ale tylko dlatego, ze ma taki nick.

Stosunek do innych: Nie wiem.

Gdzie go spotkałem: Na Tawernie.

Izrael:
Khaleb

Nick:Gdy go po raz pierwszy usłyszałem skojarzył mi się z Khaledem. Teraz jak tak myślę nad tym nickiem doszedłem do wniosku, że zmieniłeś ostatnia literę aby było bardziej oryginalnie.

Avatar:Ogień z wulkanu, który ułożył się w dłoń z wystawionym środkowym palcem(przynajmniej mi się tak zdaje). Niby nic takiego, ale wyróżnia sie wśród innych.

Sygnatura:Rycerz, obok niego napis Khaleb, a z tyłu wieża i jeszcze ledwo widoczny miecz. Bardzo mi się podoba. Widać, że chłopak ma wyobraźnię.

User:Widziałem go kilka razy na forum, nie pokazuje się zbyt często na forum, o czym sam powiedział. Miał jednego warna, ale się poprawił. Stara sie być pomocny.

Za co go lubię:Jeszcze nie miałem okazji go poznać.

Za co go nie lubię:Też nie mogę nic tutaj powiedzieć.

Obrazek:[img]http://images13.fotosik.pl/55/49a96dd2bd6aa28d.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Z czym mi się kojarzy:Z Khaledem z G2.

Stosunek do innych:Stara się być pomocny.

Gdzie go spotkałem:Na Tawernie.

Grison:
Nick: Najpierw był nick bohater gothica. Niby orginalny ale lekko irytujący :P. Teraz zmieniłeś na Izrael... hmmm... nie wiem co powiedzieć. Z nickiem takim nigdy się nie spotkałem. No bo rzadko kto ma nazwę państwa w nicku :P. Nawet mi się podoba :P.

Avatar: Jakiś komputerek. Szczeże mówiać avek nie za bardzo mi sie podoba. Poprzedni był lepszy gdzyż parodiował naszych kochanych polityków. Radzę szybką zmianę avku na inny.

Sygnatura: "Rekalma" łowców autorstwa Anacondy. Bardzo dobrze, że nosisz sygne ze swojej/naszej gildii. Pod spotem jakiś rycerz. Zapewne z jakiejś gry... Zdaje mi sie, że widziałem gdzieś taki render :P

User: Izrael to takie dobre dziecko TG. Nie wypowiada sie za często ale gdy juz to zrobi to jego wypowiedzi stoją na przyzwoitym poziomie. Bardzo pomocny. Nie żebym prosił go o pomoc ale w marancie jest bardzo uczynny i rwie sie do pracy za co duży plus :)

Za co go lubię: Tak ja wyżej do tego nawet spoko sie z nim rozmawia na gg.

Za co go nie lubię: Wolałbym aby czasami zagadał o czymś innym niż o tym ile mam napisanych zadań :P

Obrazek: http://img208.imageshack.us/img208/852/imagesdv8.jpg

Z czym mi sie kojaży: Z Aushwitz.

Stosunek do innych: Otwarty stara sie być pomocny i dosyć miły.

Gdzie to spotkałem: Na forum, a dokładniej w Marancie kiedy przyłączył sie do gildii łowćów.

Elrond Ñoldor:
Nick:

Ten nick jest taki w sobie dobry. Nie za długi, nie za krótki, taki w sam raz. Wydaje mi się jednak że został z czegoś ściągnięty i dostawiłeś albo przemieniłeś jedną literkę.

Postać jakiegoś obcego. Wprawdzie grafika nie stio na najwyższym poziomie to i tak podoba mi się ten avek. taki lekko mroczny, czyli to co lubię...

Sygnatura:

Pffff.... nędzna, ot co. Jakiś kolo z czegoś tam trzymający potrójne ostrze, podobne spotkałem w którejś z trzech części Blade'a ... totalna kicha, reszty nie będę opisywał bo mnie coś w żołądku się przewraca jak nadal spoglądam na ta sygnę.

User:

Ot tak normalny user jakich setki na tym forum. Z moich doświadczeń furomowych mogę powiedzieć tylko że jest aktywny na Marancie. Aha i najważniejsze, ma już ponad 100 postów i nie dostał żadnego ostrzeżenia...

Z czym mi się kojarzy:

Z niczym, tak po prostu z normalnym userem.

Za co go lubię:

n/c

Za co go nie lubię:

n/c

Obrazek:

[img]http://nemerle.org/~eldevarth/gfx/me3.png\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Stosunek do innych userów:

...raczej koleżeński...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej