Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń Poprzednika 3
Hakuś:
No to czas na mnie :)
Nick: Lees... hmm całkiem niezłe, choc ciekawe i chyba coś ukrywające w sobie :)
Avatar: Vegeta, w sumie, nie oglądałem dużo DB, a Vegeta nie był moim ulubionym :)
Sygnatura: UB'ek, a reszta to nic takiego :)
User: Osobiście go nie znam, nigdy nie rozmawialiśmy, ale widac że stara się chłopak :)
Dlaczego go lubię: bo jest na forum :)
Dlaczego go nie lubię: bo go nie znam :D
Co się nam kojarzy z userem?: lees... hmm leecher? :D
Obrazek przedstawiający zachowanie danego usera na forum: nie wiem xD
Stosunek do innych userów na forum: tego też nie wiem :)
Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił: na TG widziałem gdzieś jego posta, który był napisany dośc sensownie :)
Anmarius:
Hakner:
Nick: Hakner... Szczerze mówiąc nigdy nie miałem styczności z takowym, dlatego też uważam to za plus. Moim skromnym zdaniem... Jakoś kojarzy mi się za Anime... nie wiem, dlaczego. Ogólnie, całokształt jest udany, a poza łatwo go zapamiętać, jak i również wymienić. 10/10
Avatar: O ile się nie mylę, jest to postać z jakiegoś anime... Przypomina mi maga... Co tu więcej mówić ? 9/10
Sygnatura: Obrazek z Xfire... Przynajmniej wiem, w co gra ;) Drugie... hakner Templariusz, dowódca wodnego kręgu... W sumie daje rade, ale mogłeś się bardziej wysilić ;) 5/10
User: Kiedyś spamował, etc. ale poprawił się znacznie. Teraz, codziennie wchodząc na forum, widzę zawsze znacznik ostrzeżeń na zero. Tak trzymaj ! Ponadto, pisze zroumiałe posty oraz udziela się na forum. Czego więcej chcieć ?
Dlaczego go lubię: Ponieważ jest miły, przyjacielski oraz ma duże poczucie humoru. Ogólnie, spoko człek...
Dlaczego go nie lubię: Bo nie daje swoich for na FBL co sekundę xD
Co się nam kojarzy z userem ?: Nie wiem... Hakuś xD
Obrazek przedstawiający zachowanie danego usera na forum:
[img]http://img104.imageshack.us/img104/3913/5903560915263iw5.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
(XD)
Stosunek do innych userów na forum:
Jeśli potrzeba, to pomoże... nie obraża :]
Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił:
Hmm, raz zauważyłem jego post w Marancie i zobaczyłem, że dość sensownie pisze.
Rotten:
Nick:Travis... bardzoi łatwy do zapamiętania... kojarzy sięz koszykówką i moimy tygodniami spędzonymi przed NBA 2004 :P 8/10
Avatar:ukochany Kobe... pamietam jak godzinami spędzałem czas przed kompem zachwycając się jakie wstady potrafi ten koleś :P 10/10
Sygnatura:z tym bardzo by musiał siępoprawić :p 4/10
User: pisze dość zwięzłe posty.. podoba mi siętaki styl pisania...
Dlaczego go lubię: ogromny szacun ;)
Dlaczego go nie lubię: a nie ma czegoś takiego
Co się nam kojarzy z userem?: koszykówka :P
Obrazek przedstawiający zachowanie danego usera na forum: a nei mam jestem zbyt krótko żeby prześledzić całą jego działalnośc żeby mi się coś skojarzyło
Stosunek do innych userów na forum: chyba pozytywyny :P
Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił: chyba gdzieś w wielkiej i rozległej krainie 'dyskusji' :P
Kozłow:
Rotten
Nick
Bardzo mi się kojarzy z panem Roter'em. Hmmm dziwnie przychodzi mi na myśl nazwa jakiegoś batona, gdy widzę ten nick... Baton "Rotten" - najwięcej orzechów! Dobra starczy tych moich skojarzeń :P
Aha no i ciekawostka. Wpisałem "Rotten" w google w szukanie stron i mi wyskoczyło coś takiego:
--- Cytuj ---www.rotten.com - Paranormal
Dużo obleśnych zdjęć.
--- Koniec cytatu ---
Hmmmm.... ;]
Z początku myślałem, że to Witch King z trylogii "Władca Pierścieni", ale po dokłądnym przyjrzeniu się tej rysunkowej postaci doszedłem do wniosku, ze to jakiś wojownik ubrany w kolczastą zbroję i trzymający topór (chociaż bardziej mi to podchodzi pod halabardę) w dłoni.Hmmraczej fajny jest ten ludzik.
Sygnatura
Profil z X Fire... Jedynym skomentowaniem może być tutaj onomatopeja - "Pfffffffffff....."
User
W tydzień wyprodukował 40 postów. Czy to jest jakieś osiągnięcie? Hmmm nie wiem. Nie wierzę, że jest rok starszy ode mnie... Prawdę mówiąc jego temat "Bractwo" był na poziomie 10 latka, którego pierwszą grą na kupionym mu pierwszym komputerze nie był "Tymoteusz" albo "1000 zagadek Matematyki od sowy Heli i Jeża Kleofasa", tylko "Gothic"... Spójrzmy na jego zainteresowania. O i co my tu mamy... Muzyka.. gitara... i... Bezimienny? Lol. (Homoseksualista czy co?)
Dlaczego go lubię?
Neutralny jestem w stosunku do niego.
Dlaczego go nie lubię?
Neutralny jestem w stosunku do niego.
Co się nam kojarzy z userem?
Człowiek, który pierwszy raz zagrał w Gothica, zobaczył ÂŚcierwojada i wpisał kill, z przerażeniem na twarzy.
Obrazek przedstawiający zachowanie danego usera na forum
[img]http://forum.opcg.net/templates/subSilver/images/ranks/maly_gracz.gif\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Stosunek do innych userów
Eee...
Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił
W temacie "Bractwo" i zniechęcił mnie swoją głupotą.
Z komunistycznym pozdrowieniem
T. Kozłow
Anmarius:
Kozłow:
Nick: Kojarzy mi się z jakimś... Komuchem xD Ogólnie, jak czytam tą "ksywę" , to myślę, że po drugiej stronie znajduje się Kozioł, Koziołek XD Tak naprawdę, to nick śmieszny, humorzasty i łatwo go zapamiętać :D Ponadto, jest świetnie dobrany do zachowania oraz jego charakteru. 10/10
Avatar: Gdy na początku go zobaczyłem, bardzo mi się spodobał. Przedstawiał jakiegoś nie wiem kogo, ale mi się spodobał xD Ten super wyraz twarzy... :D 10/10
Sygnatura: Znowu jakiś tam komunistyczny obrazek... Tak naprawdę, to niech sobie go ma, bo lubi, ale mi się nie podoba... Po prostu nie toleruję komunizmu... Sorry, koziołku, ale :] 5/10
User: Na TG, bo ja wiem... nie aż tak bardzo długo, a już ma na liczniku 900 postów, nie ma ani jednego warna, może tamtego w historii, ale to przeszłość. Każdy jego post jest rozległy, rozbudowany i mądrze wypowiedziany, a co najważniejsze, brak błędów... Czyli spoko koleś.
Dlaczego go lubię: Jest humorzasty, miły, przyjacielski, można z nim pogadać, pośmiać się... Jeszcze mi podał link to takich dwóch filmików, że umarłem ze śmiechu XD
Co się nam kojarzy z userem ?: Kojarzy mi się to, że przed komputerem siedzi Lenin, a nad nim stoi cała rosyjska armia, a on wydaje rozkazy xD
Obrazek przedstawiający zachowanie danego usera na forum:
[img]http://img400.imageshack.us/img400/3443/kozlovivanyx5.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Stosunek do innych userów
Zarąbisty XD
Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił
Zaimponował mi tym, jak się bronił dzielnie w temacie o Komuniźmie.
Z poważaniem
Mały Gówniarz XD
[/center]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej