Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń Poprzednika 3

<< < (26/26)

Elrond Ñoldor:
Rhobar II - No gdzieś już spotkałem, tylko nie wiem gdzie. Czyżby to był ten karzeł w czerwonym stroju obstawiony zgrają żądnych krwi paladynów? Taaa... Ale cóż, oryginalnością nie grzeszy, ale co ja będę mówił, wystarczy spojrzeć na mój  (chyba gdzieś to mówiłem) . Ale przynajmniej lepszy niż jakiś "....::::BEZI:::...." przynajmniej dobrze wygląda i nie trzeba kaleczyć języka.

Avek: Tego gostka już gdzieś widziałem, chyba w Neverwinterze, aczkolwiek mogę się mylić. Jest trochę niewyraźne, ale mimo to podoba mi się.

Sygna: Pfff... !!! A cóż o za herezje? Musimy od siebie wymagać? Tylko czego?! Taka owaka ta sygna, cóś z Wiedzmina, dwa userbany... i ten... ten... takstu o Karolu Wojtyle. Totalna klapa. Ludzie nie róbcie z siebie takich katolików...

User: No aktywny,,, nawet bardzo. Miał jedną wpadkę związaną z Marantem, stąd ta ujemna reputacja, ale myślę że przynajmniej stara się poprawić :P ... Ahh... i te 20% ostrzeżenia też za Marant :/

Dlaczego go lubię: W tym wypadku jest neutralny, wręcz obojętny.

Dlaczego go nie lubię?: A wiecie że nie ma drzew? :P (po prost go nie nie lubię ;])

Co mi się kojarzy z userem: to zafascynowanie wiedźminem (ciekawe czy czytałeś)

Obrazek

[img]http://www.wikings.pl/~archie/franhan/menel.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Stosunek do innych userów na forum: przyjazny, jak zakonnica ;]

Gdzie go spotkałem: przechadzałem się po ciemnej stronie słońca i wpadłem na niego.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej