Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń Poprzednika 3

(1/26) > >>

DODO:
Druga edycja dobiegał końca, więc czas na trzecią. Nie będzie to sztywne ocenianie jak wcześniej teraz dodam kilka nowych podpunktów na które trzeba odpowiedzieć xD

<<<Nick>>>

Nick:
Sygnatura:
User:
Dlaczego go lubię:
Dlaczego go nie lubię:
Co się nam kojarzy z userem?:
Obrazek przedstawiający zachowanie danego usera na forum:
Stosunek do innych userów na forum:
Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił:

A więc do roboty ludziska i oceniać coraz to nowe rzesze userów.

Co do obrazka to proszę, by było one żartobliwe a nie odbierane na serio.

Maksous:
DODO

Nick: Kojarzy mi się z ptaszkiem dodo. Jeśli jednak nie na jego podstawie stworzyłeś nicka to muszę ci pogratulować za wyobraźnię. :) 10/10

Avatar: czyżby jakaś postać z anime?? Hmmm ponieważ anime bardzo lubię (min. Hellsing, Devil may cry) to postawie bardzo wysoką ocenę. A ponieważ Avatar jest kolorowy i ciekawy to mogę 10 postawić z czystym sumieniem. 10/10

Sygnaturka: Widzimy człowieka (zapewne Ben Kaja) ubranego jak ninja. Poza tym jest status Xfire który ma wiele osób. No cóż pomysł miałeś jedynie z tym obrazkiem i strzałką a Xfire to chyba ściągnięte, no ale nie chce rzucać pochopnych wniosków. 8/10

Dlaczego go lubię: Pilnuje forum i karze swą żelazną ręką każdego spamera (a raczej swym żelaznym kursorem), poza tym jest sympatyczny

Dlaczego go nie lubię: Nie mam powodów.......

Co się nam kojarzy z userem: kojarzy mi się z osobą miłą i taką która ma dobre serce.

Obrazek przedstawiający zachowanie danego usera na forum: dodo

Stosunek do innych userów na forum: Stara się utrzymać porządek na forum i jeśli spotka jakiegoś spamera to jest dla niego bezlitosny.

Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił: spotkałem go po moim powrocie na forum. Zaimponował mi wysokim poziomem wypowiedzi.

P.S Jestem pierwszy jejejeje.

Isentor:
Nick: Maksous
Avatar: Avek z galerii przedstawiający Vincenta z FF7 nic ciekawego...
Sygnatura: Jakiś tekst chyba zabawny ale nie dla mnie no i obrazek chyba do tego opisu też mnie jakoś nie rusza.
User: Nasz stary user, który jest chyba rekordzistą warnów nie ma nikogo drugiego na forum takiego jak Maksous. Kiedyś porządnie offtopował ostatnio zachowuje się jak na usera przystało. Mógłby tylko dokładniej czytać posty innych userów.
Dlaczego go lubię: Poprawił się za którymś banem z kolei.
Dlaczego go nie lubię: Czasem przy jego wypowiedziach wazelina leje się litrami. Nie raczył zrozumieć kilku punktów w tym temacie.
Co się nam kojarzy z userem?: Kapeć - taki stary wymiętolony kapeć, którego publicznie nie nosimy bo wstyd ale po cichutku bardzo chętnie zakładamy.
Obrazek przedstawiający zachowanie danego usera na forum:

Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił: W panelu wystawiania warnów. Porządnie zaszalał dosłownie zaśmiecając forum losowo wygenerowanymi zdaniami.

Rakbar Nasard:
Witam

Nick : IsentoR - bardzo oryginalny nick. Zmieniłeś Intor na IstentoR gratuluje pomysłu.

Avatar : avatar jest fajny, chyba przedstawia diabła  

Sygnatura : nie bardzo wiem co o tym napisać. Za razem wygląda głupio i fajnie  .

User - dobry admin, dobrze wykonuje swoją prace, wykonuje chyba wiekszość prac (jeżeli uraziłem kogoś tym lub napisałem nie prawdę bardzo przepraszam) . Ma sporo postów chyba najwięcej ze wszystkich. 10\10

Dlaczego go lubię : daje przykład innym userom jak nie spamować  

Dlaczego go nie lubię: za nic go nie lubię              

Co się nam kojarzy z userem? : Władza - nie wiem czemu

Obrazek przedstawiający zachowanie danego usera na forum : http://www.pinakoteka.zascianek.pl/Matejko...Batory_krol.jpg

Stosunek do innych userów na forum : neutralny hehe czasem dobry  

Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił : pierwszy raz go poznałem na GG......zaimponował mi swoją idealnością

Mam nadzieje że się nie obrazisz to tylko żarty.

Pozdrawiam wszystkich

Maksous:
Orc shaman

Nick: potworek które kroiłem na 10 lvl w gothicu :p. A na poważnie - wogóle nie wymyśliłeś nicka, po prostu go ściągnąłeś, więc i ocena nie będzie wysoka. 5/10

Avatar: nie no za sam wygląd dał bym 5 lat więzienia XD. No przynajmniej avek nie jest ściągnięty z galerii (tak jak mój :p). 8/10

Sygnatura: Ork i człowiek z warcrafta. Jako że jestem wielkim fanem tej gry wystawię ci dychę. 10/10

User: Widzę u niego jednego warna, ale i tak usuniętego. Poza tym za każdym razem jak widzę jego posty dostaje sraczki i dlatego rzadko jestem na forum. No ale tak to do niego nic nie mam.

Dlaczego go lubię: lubię kroić orków

Dlaczego go nie lubię: bo orkowie nie mają nic wartościowego w ekwipunku.

Co się nam kojarzy z userem?: Kojarzy mi się z orkiem

Obrazek przedstawiający zachowanie danego usera na forum: ork szaman

Stosunek do innych userów na forum: wydaje się być miły, pomaga wielu graczom

Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił : Spotkałem go w dziale pomocy. Zaimponował mi swoim entuzjazmem i chęcią pomocy innym użytkownikom.

Mam nadzieję ze się nie obrazisz. Ale ten temat wydaje mi się że jest założony aby się pośmiać i tyle.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej