Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń Poprzednika 3
Crisis:
Roter
Nick: Dobry, podoba mi się. Na pewno lepszy niż poprzedni, którego wolę nie mówić, bo właściciel się denerwuje jak słyszy go. Jednak co do nicku, oryginalny na pewno, przynajmniej w takiej formie, ponieważ widziałem jego inne przemiany na różnych forach Rooter, Rotr, Ruter itd. Kojarzy mi się z avkiem tej osoby. :P
Avatar: Jeden z najlepszych na forum. ÂŚmiechowy jak to niektórzy ocenili. Jest ciekawy bardzo ciekawy. Można na niego patrzeć przez długi czas i człowiek się nieźle ubawi jeśli ten avek go śmieszy. Jest inny niż pozostałe na forum, jest oryginalny. Bardzo mi się podoba.
Sygnatura: Jest dobra. Render ładny, ładne wykonanie, dobry napis. Ogólnie nie ma się do czego doczepić. Chyba, że powiem iż nudzą mi się już grafiki z tym człekiem. Ale mimo to - dobra sygnatura.
User: Można powiedzieć o nim wiele, jak uzna kogoś za przyjaciela to jest naprawdę to spoko koleś, ale jak uzna Cię za wroga to masz facet pecha, bo Roter nie spocznie póki nie utoniesz. :P Nie wychyla się zbytnio, pisze poprawnie. Ogólnie jest to fajny koleś, ale każdy ma swoje wady. Jest on trochę zbyt kłótliwy jak to widzę - ale co z tego? XD
Za co go lubię: Jest to ciekawa osoba i skomplikowana. Ma poczucie humoru i jest ogólnie śmieszny. Umie swoje zdanie poprzeć odpowiednimi argumentami.
Za co go nie lubię: Czasem przesadza...
Z czym mi się kojarzy: Dawne czasy... - niektórzy wiedzą o co chodzi. Poza tym z jego avkiem. :P
Obrazek: http://weblog.koewi.net/blitz.jpg
Stosunek do innych userów: Obojętny
Antelius:
Khaleb
Nick: Nawet spoko, łatwy do zapamiętania, aczkolwiek chyba go skadś znam (chyba był taki islamski wojownik) xD 8/10
Avatar: Jeden z najlepszych na forum :D. W sumie jak go pierwszy raz zobaczyłem zastanawiałem się o co w nim chodzi :D(musiałem się przyjrzeć) Skąd ty go wziąłeś? 10/10
Sygnaturka: Ten ziomuś (tak rycerz nie kaczor) bardzo fajnie wkomponowany w tło. Dobrze dobrane kolory, napis jak to napis i wogóle mi się podoba. A userbar to absolutnie wymiata (mam te same poglądy) 10/10
User: Kiedyś bardziej aktywny, dziś trochę mniej ;). Bardzo fajny i pomocny. Jako jedyny jako tako pomagał mi z początków w królewskich łucznikach.
Dlaczego go lubię: Pomógł mi kiedy zaczynałem w Marantu (nie znacznie ale pomógł)
Dlaczego go nie lubię: Nie mam powodów
Z czym mi się kojarzy: Z bombą jądrową xD tak jakoś od avatarka.
obrazek
Stosunek do innych: Pomocny, nie wdaje się w konflikty.
Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi zaimponował:
Spotkałem go na TG a zaimponował mi oddaniem dla łuczników (swego czasu)
Tidus:
Antelius z niczym mi się nie kojarzy, ale nie jest z gatunku " jestem wesoły Roman" mam więc dość obojętne uczucia związane z tym nickiem
neutral
Avatar dziewczynka w dziwnym tle - nie podoba mi się.
negative
Sygna - tu nic nie powiem
User - Trochę czepialski poza tym 20% to jeszcze nie grzech ale co najmniej występek
neurtal
Za co go lubię : ---
Za co nie lubię : ---
Skojarzenia z nim :
tutaj
Stosunek do innych : jak dla mnie mało pomocny ale za to neutralny wobec wszystkich
Poraz pierwszy miałem kontakt z nim w moim domu w ornbos... to spotkanie nie było miłe, napisał tam posta całkowicie bez sensu za to ma też warna... zniechęca mnie więc niejasnością jego postów
Antelius:
Zhai
Nick: Beznadziejny nick ^^ kojarzy mi się z marihuaną i kupą xD. Krótki i dziwny, chyba go robiłeś na ślepo wstukując kilka klawiszy.
Avatar: Beznadziejny ^^ Chyba wpisałeś w google coś i ci wyskoczył taki nie? xD
Sygna: No to już lepsze ^^ fakt jest ten ziomuś z avka, ale tło bardzo fajne, napis też się dobrze komponuje. A jeszcze ten schemat no women - no problem Wymiata ^^
User: Nie miałem z nim nigdy kontaktu (to była tylko uwaga), ale wnioskuje że jest trochę zakręcony bo zmyśla strasznie (może zmęczenie, a może dziecko neo[ kiedy ja dostałem warna, ciebie nie było na tym forum xD, a poza tym nigdy z tobą nie gadałem xD ] )
Za co go lubię? - Brak
Za co go nie lubię? - Brak
Obrazek
Stosunek do innych: Tak samo jak on o mnie napisał ^^ mało pomocny(no ja niestety jestem bardzo pomocny dla nowych na marancie), a wobec wszystkich tez neutralny (patrz jacy jesteśmy podobni^^)
Gdzie go pierwszy raz spotkałem i czym mi zaimponował/zniechęcił: W tym temacie, zaimponował mi xD wyobraźnią ^^
P.S Tylko raz mi tu powiedziano że niejasno pisze i za to miałem warna, a że źle odmieniłem jeden wyraz to już niezrozumiałe. Specjalnie dla ciebie go edytowałem.
Lees:
Antelius
Nick:Z czym mi sie kojarzy?Proszę o ciszę, muszę się skupić,a już wiem:Czy to Greckie czy jakieś imię?Jeśli tak to oryginalne,choć trochę ciężko się je wymawia
Avatar:Co to jest,do cholery,z mangi,anime,jakieś bajki,kto to może być-nie mam pojęcia.Nick niezły,masz na nim swój nick,te włosy czy to co trochę zasłaniają twarz,ale ogólnie wporzo.
Sygnatura:Jezu,zmiłuj się nad nami grzesznikami bo zgrzeszyliśmy...
User:Ogólnie mu się nie przyglądam,w Marancie jest aktywny,widuję go często,pisze składne,długie posty,Dzieckiem Neo to on nie jest.Myślę że będzie z niego gość,który czasem pożyczy kasę mi w Marancie:D
Za co go lubię:Nie narzuca się mi...
Za co go nie lubię:....
[img]http://www.oiseaux.net/oiseaux/passeriformes/images/moqueur.des.savanes.bkma.1p.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Stosunek do innych:Miły,uprzejmy,spokojny,przyjacielski,koleżeński, a teraz na poważnie.. no nie wiem większość z tych cech pewnie do niego pasuje ale kto to może wiedzieć.
Gdzie go po raz pierwszy spotkałem:Chyba w Marancie choć nie jestem pewien,tyle ludu tu już poznałem:d
Czym mi zaimponował: Tym że udało mu się zlikwidować warna,więcej nic,no może że się tak długo na TG trzyma:P/
Pozdrawiam
Lees
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej