Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń Poprzednika 3

<< < (15/26) > >>

Dragosani:
Elrond

Nick:
Nick zaczerpnięty z "Władcy Pierścieni". Mimo tego, iż jet "zgapiony" podoba mi się. Może dlatego że lubie
postać Elronda Pół Elfa? W każdym razie nick jest fajny i pasuje do użytkownika.

Avatar taki jakiś... dziwny. Co prawda ładnie się prezentował na skórce Black, ale teraz, gdy jej nie ma to niezbyt pasuje. Jeśli się nie mylę przedstawia jakąś dziewczynę. Dziwę się jedynie, czemu user który jest facetem na avka dziewczyny...

Sygnaturka:
Duże powiększenie avatara. A przynajmniej oczy w/w dziewczyny. Cóż mogę powiedzieć.. ładne te oczy  (Metztli mnie zabije)/

User:
Nie ma, ani nie miał warnów. Ma swoje zdanie. Nie znam go zbyt dobrze, by rozpisywać się w tym punkcie. Ale z tego co widzę, jest całkiem normalnym człowiekiem.

Dlaczego go lubie:
Ujmę to tak, nie wchodzi mi w drogę, więc go lubię.

Dlaczego go nie lubie:
Bo odszedł z Armii    (żart)

Z czym mi się kojarzy?:
Z władcą elfów z "Władcy Pierścieni".

Obrazek:

http://jeff.hume.ca/images/post_images/elrond.jpg

Stosunek do innych userów:
Powiem tyle, nie wchodzi mi w drogę. Innym chyba też...

Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił:
"Poznałem" go na TG. Na razie niczym mi nie zaimponował.

Metztli:
Dragosani

Nick: Kojaży mi sie ze smokiem no i z wampirem, niewiem do końca czemu... Pozatym jest oryginalny i taki...pasuje do tego usera^^

Avatar: Musze przyznać że ten avek mi sie strasznie podoba... Stonowane kolory, a to tego spokój i tajemniczość emanujące z tego obrazka...

Sygnaturka: Hm... Mogę tylko powiedzieć że strasznie podobają mi sie te wiersze, szczególnie `Być przy niej` i nie pytajcie czemu  

User: No teraz warnów nie ma, ale kiedyś miał... Ale liczy sie to co jest teraz, a nie to co było... Jest aktywny, jego posty sensowne. Zawsze ma jakieś zdanie i musi wtracić swoje trzy grosze  

Dlaczego go lubię: Sama nie wiem, ma coś, coś co mnie przyciąga... Pozatym ma wspaniały charakter, można z nim gadać godzinami na niemalże każdy temat. Ma wiele zalet o które nie każdy może poznać  

Dlaczego go nie lubie: Nie mam żadnych powodów...Aż dziwne

Z czym mi sie kojaży: Z jakąś złą i mroczną postacią...Ale tak nie dokońca np. z Von Krolockiem z mojego ulubionego spektaklu^^

Obrazek: http://www.metalheart.pl/foto/ozz.00965.jpg - dziwne że ja coś takiego pokazałam^^

Stosunke do innych userów: No cóż, dla niektórych potrafi być niemiły i chłodny, ale nie dla mnie ;) ale tak naprawdę to jest bardzo sympatyczny i potrafi pomóc^^

Gdzie go spotkałam po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/: Tym że wogóle sie do mnie odezwał ;) a pozatym swoim charakterem i podejściem do wszystkiego ;*

Dragosani:
Metztli
[/b]
Nick: Z tego co wiem, jest to imię azteckiej bogini nocy. Co tu dużo pisać, moj.. ehm.. nasza Metztli właśnie taka jest. Idealnie to do niej pasuje.
Avatar: Avatarjest świetny. Mroczny, tajemniczy i piękny.

Sygnaturka: Nie jest tego wiele. Ale te dwa userbary w zupełności wystarczą. Dowiadujemy sie z nich że, panna Metztli lubi glany i Wampiry.

User: Nie ma i nie miała warnów. Poza tym jej posty są rozbudowane i sensowne. Jednym słowem jest "grzeczną" userką...

Dlaczego ją lubię: Co tu dużo pisać. Moze takim małym przysłowiem. "Miłość jest ślepa"

Z czym mi sie kojarzy: Kojarzy mi się z małą, złośliwą wampirzycą. A także ze świetną kochanką... nie pytajcie dlaczego  

Obrazek:
[img]http://picsrv.fora.pl/images/avatars/w/wirtualnebractwosith/171313760946b354ddea96e.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Stosunek do innych userów: Jeśli kogoś polub potrafi byc naprawdę miła. A jeśli nie polubi.. cóż tego z własnego doświadczenia nie wiem.

Gdzie ją spotkałam po raz pierwszy i czym mi zaimponowała: Poznałem ją na TG. Do dziś pamiętam nasze pierwsze PW... Zaimponowała mi swoimi zainteresowaniami. Takimi jak moje...

Xoulus:
Nick: z całą pewnością należy do tych bardziej orginalnych i wyszukanych nicków. Nie wiem, czy pochodzi od Ciebie, a może i nie, zresztą nie obchodzi mnie to, dopóki mi się podoba.

Avatar: taki wapmirzy, nie przepadam za wampirami, ale nie jest zły, lecz jest zbyt spokojny, chyba nie w pełni oddaje właściciela.

User: z tego co widać miał niegdyś warny za spam i zaśmiecanie forum krótkimi wypowiedziami, ale teraz jak widać... Zmienił się, pisze dobrze i zrozumiale. Oby tak dalej. Lecz mimo, że przyszłość i teraźniejszość jest naważniejsza, to nie wolno zapominać o tym, co było...

Za co go lubię: nie rozmawiałem z nim, więc raczej nie było okazji do zawarcia znajomości, a co z tym idzie jakiegoś ,,polubienia".

Za co go nie lubię: nigdy mi nie zaszkodził, nie prowadziłem z nim żadnych kłótni. Nie ma więc powodu, do jakiejś wrogości.

Z czym mi się kojarzy: noc, krew, nienawiść.

Obrazek:
[!--ImageUrlBegin--][a href=\"http://img118.imageshack.us/img118/7659/371pxvampyrillartlibrejtq9.png\" target=\"_new\"][!--ImageUrlEBegin--][img width=\"100\" class=\"attach\" src=\"http://img118.imageshack.us/img118/7659/371pxvampyrillartlibrejtq9.png\" border=\'0\' alt=\"IPB Image\" /][!--ImageUrlEnd--][/a][!--ImageUrlEEnd--]

Stosunek do innych userów: w większości chłodny i odpychający, choć wiem, że nie dla wszystkich.  

Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił: kolejny, którego spotkałem na TG, raczej mi nie zaimponował niczym, lecz nie czuję do niego jakiejś odrazy.

Szarleǰ:
Nick: Tak okropnie popi.erdolony, ze sie plakac chce. Nie podoba mi sie, zdecydowanie za dlugi, za brzydki i za nudny.

Avatar: No tu jest już lepiej, ładny render, tło troche niewyraźne ale kij. Bardzo ładna czcionka i lekki pattern. Ogólnie mi się podoba, na pewno Xoulus wykonał go sam i za to jako taki respekt ;]. Ale. Kolory avatara nie za bardzo pasują do koloru forum, choc to nie jest zbyt wazne ;].

Sygnatura: Nie wiem jak to za bardzo ocenic. Render nawet ładny, ale nie pasuje zbyt do tła. czcionka jako tako dobrze dobrana. Nie ma do czego się przyczepić ;].

User: No niedawno został modem (wolałbym kogo innego na tym stanowisku, ale trudno, zdarza sie). Niezbyt go lubie i jestem nastawiony do niego dosc negatywnie. Slowem mam go w dupie.

Za co go lubię:

Za co go nie lubię: Bo tak, podchodzi mi pod emo, tak samo jak te wszystkie madmackowe teletubisiówy.

Z czym mi sie kojarzy: ... n/c

Obrazek: http://www.photoshopz.yoyo.pl/images/blysk.jpg
(tak z google bo z niczym szczegolnym mi sie nie kojarzy).

Stosunek do innych userów: Udaje inteligenta.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej