Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń Poprzednika 3
Kozłow:
Elrath
Nick
Elrath... To mi brzmi jak imię jakiegoś elfa i podobne jest nieco do "Elrond". W sumie to nie mam nic do elfów, wręcz przeciwnie są rasą fajną (krasnoludy oczywiście bardziej mnie fascynują). Ten nick można jeszcze w pewien sposób rozpracować ;]. "El" to znany przedrostek w Hiszpanii, tak jak "a" w Anglii (np "a cat"). A resztę nicku czyli "rath" możne czytać jako "rat", czyli "szczur". Czyli w Hiszpańsko-Angielskim rozpracowaniu tego nicku wychodzi nam El Rath, czyli "Szczur". ;] Nie wiem czy upodabniasz się do tego zwierzęcia, czy co, ale moja analiza tego nicku jest chyba niecodzienna ;]
Jakiś pieśniarz ;] Nie znam lola, więc nie będę tu się długo wypowiadał...
Sygnatura
Obrazek jakiejś strasznej, ale to strasznej postaci. O Matko i córko jak się przeraziłem.. Chwileczkę, muszę wziąć Deprym (D'). To chyba jakiegoś zespołu promocja... Ale zespołu nie znam i chyba nie mam zamiaru poznać, bo nie czuję klimatów typu "Lordi"....
User
Elrath jest userem od święta. Wpada rzadko na ten nasz padół. Jest (bez urazy) spostrzegawczy jak żółw...
ÂŻeby się go doprosić o umieszczenie obrazka w konkursie tzreba ło ho ho ile czasu... Ma 123 posty, więc niejaki jubileusz. Najwięcej spośród tej liczby ma w dziale "Konkursy". Chociaż prędzej czy później ludzie tam się udzielający będą mieli "Najbardziej aktywny w Konkursy", gdyż posty się tam pisze krótkie, a pytań jest dużo. And kolejne Good Children Isentor. Ani jednego warna nie ma ani nie miał.
Dlaczego go lubię / nie lubię?
Bo jest trochę opóźniony w reakcji (dlatego go nie lubię)
Z czym mi się kojarzy
Z Marią Kaczyńską, która znalazała na plazy bursztynek i śpiewa "Bursztynek, Bursztynek, znalazłam go na plaży"
Obrazek
[img]http://grupotoledo.com/fotos/1237.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Wpisałem "Elrath" w google.
Stosunek do innych
Miły, ale opóźniony....
Gdzie go spotkałem bla bla bla itd..
Będzie ogromnym zaskoczeniem i nowością w tym punkcie, jeśli powiem, że spotkałem go na TG. A tamto dlaej to niczym.
Dark:
Kozłow
Nick
Hmm, szczerze mówiąc nie mam pojęcia co on oznacza, nie mniej ciekawy 8/10
Władimir Iljicz Uljanow Lenin, tak to jest to, ale mogła by być ciekawsza aranżacja ;] 8/10
Sygnatura
9/10
User
Jak widać lubiany, złoty INNOS 2006 itp. nie mniej nie znam go zbyt dobrze 9/10
Dlaczego go lubię / nie lubię?
Nie wiem
Z czym mi się kojarzy
Z komunizmem...
Obrazek
[img]http://www.cracow.tourism.pl/images/k2r3a.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Stosunek do innych
Dobry, widzę, że znawca sagi gothic
Gdzie go spotkałem bla bla bla itd..
TG ?? ;]
Devristus Morii:
Dark
Nick: W języku angielskim oznacza " ciemność ". Jest to zbyt błyskotliwy nick , ale na tym forum jest orginalny , ponieważ nie widziałem takiego samego.
Avatar: Przedstawia oko. W Avatarze większą rolę odkrywa światłocień.
Sygnatura Fajna . Z lewej strony widać płytę oraz rękę , można się domyślać , że ktoś tam miksuje. Natomiast z prawej zobaczyć możemy kobietę , co ona robi możemy się tylko domyślać
UserJeden z grupy modderów. Nie jest zbyt aktywny , ale ma te 195 postów. Jest miły oraz fajnie się z nim rozmawia prze gg . Przestrzega regulaminu co się składa na brak ostrzeżeń
Dlaczego go lubię/ nie lubię
Jest fajny , a po za tym moim uczniem
Z czym mi się kojarzy:
Z ciemnością i lochami >> Sam nie wiem czemu
Obrazek:
http://www.dansemacabre.pl/Site/recenzje/dark21.jpg
Stosunek do innych userów:
Miły i przyjacielski. Nie mogę więcej o nim powiedzieć , gdyż nie znam go zbyt dobrze
Szarleǰ:
Devristus
Nick: eh... poprzedni był o niebo lepszy, ten jest równie beznadziejny jak... no nie mam pojęcia co moze byc tak beznadziejnego jak ten nick, w kazdym razie Alclusus Morii był lepszy, ciekawszy itp.
Avatar: Taki śmiszny troche. Ogólnie to ciekawy, ale wole avatary wykonane samodzielnie.
Sygnatura: Nie podoba mi się za bardzo. Ten render jest taki jakby troche niewyrazny, napis brzydki i niepasujący do tła (przynajmniej dla mnie). Nie wiem co jeszcze powiedzieć... brzydki po prostu.
User: Z tego co wiem jest bardzo aktywny, miły i w ogóle spox. nie mam do niego nic, bardzo mozliwe ze dlatego ze go nie znam :D.
Dlaczego go lubię a czemu nie: Nie znam go, ale chyba nie ma warnów ;].
Z czym się kojarzy: Z chouj wie czym.
Obrazek: http://www.themonsterengine.com/images/art...rs/kimberly.jpg
Stosunek do innych userów: Miły, chyba, a poza tym to go nie znam.
Elrond Ñoldor:
Nick:
Roter... taki krótki... składający się z dwóch sylab... nic szczególnego. Ale co ja będę mówił o szczególności, wystarczy spojrzeć na mój. Nick taki sobie, po prostu prostota, nic więcej... nawet na niego nie patrze.
Avek:
Za pierwszym razem wybuchnąłem śmiechem, ale jak się dłużej na to "cóś" patrzy to trochę wkurza, dziabie go i dziabie... powinien mu oddać ;]
Sygna:
Nie znam żadnego tytułu z powyższej listy... Jest to lista czego słuchasz? Tak mi się wydaje... Ale może być ;]
User:
Bez warnowy, posiadający własne zdanie. Powiem tylko to...
DGL:
A skąd mam wiedzieć, powiem lepiej, jak mam go lubić jak go nie znam?
DGNL:
Bo powiesili Sadama i na gwiazdkę stroi się choinkę a nie dęba ;] <joke>
Z czym mi się kojarzy?:
Z kojarzem...
Obrazek:
[img]http://crn.pl/crn/kanapa/foto/062roter1.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Stosunek do innych userów:
Zaskakujący... wystarczy spojrzeć na jego posty w tym temacie
Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił:
Odmawiam udzielenia zaznań... W TG...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej