Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń Poprzednika 3

<< < (13/26) > >>

Antelius:
Roter

Nick
Jak dla mnie beznadziejny. Zero inwencji twórczej, mało ciekawy :P (jak Kuba bogu tak bóg kubie ;])

Ten avatarek mnie rozbraja! Zabójcze, jeden koleś dźga palcem drugiego w oko. Oryginalne i zabawne. Jak to zobaczyłem pierwszy raz, myślałem że się ze śmiechu zesikam :D.

Sygnaturka
Lista jakiś piosenek(dokładnie nie wiem jak to działa). Mało mnie obchodzi czego słuchasz, więc coś takiego nie robi na mnie wrażenia :P.

User
Aktywny, wytykający błędy innych(chyba ma kompleks wyższości ;] ). Przebywa na forum bardzo długo i nawet warna się nie dorobił. Pełen podziw ;)

Dlaczego go lubię
Ma niesamowitego avatara, wkurza ludzi :D. A dokładniej to go nie znam.

Dlaczego go nie lubię
Brak

Obrazek

[img]http://img73.imageshack.us/img73/9996/hahabl0.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Stosunek do innych
Drażniący i zaczepialski xD, ale także miły i otwarty(aż zbytnio :P )

Gdzie go spotkałem
Na TG

Crisis:
Antelius

Nick: Dziwny jest... przynajmniej. Ogólnie jego nick łatwo wchodzi do pamięci, ale za to łatwo się przy nim pomylić wymawiając go lub pisząc o nim. Nie podoba mi się, wydaje się taki wymyślony na szybko, zero inwencji twórczej. Poza tym 5 lat temu spotkałem się z takim nickiem już parę razy, ale czy to ty byłeś to wątpię.

Avatar: Słaby, zero napisów ani niczego. Ogólnie taki zwykły obrazek znaleziony w internecie i wklejony od razu na TG. Możliwe nawet, że jest z galerii Tawerny. Jak dla mnie również słabo. Nie kręcą mnie takie proste. :P

Sygnatura: Genialna, wprost czaderska jest.  A tak na serio to co mam oceniać? Pustkę?

User: Nie wyróżnia się z tłumu niczym nadzwyczajnym. Postów trochę ma i są one jako takiej treści. Stara się nie spamować. Ma jednego warna na koncie, ale to nie znaczy, że jest lamerem, spamerem itd. Ogólnie wydaje się dobrym userem i sądzę, że jak tak dalej pójdzie to jego warn zniknie.

Dlaczego go lubię: Bo jest z miasta w którym mieszkam. :D Czętochowa rulez. :D

Dlaczego go nie lubię: Nie mam powodów

Obrazek: http://wizard.ae.krakow.pl/~raus3w/reportaze_html/p3.JPG

Stosunek do inny: Przyjacielski, pomocy, miły i jak to Roter powiedział: "przytulisty".

Gdzie spotkałem, czym mi zaimponował/zniechęcił: Spotkałem go na TG. Co do dalszej części to niczym mi nie zaimponował. Ogólnie taki spokojny jest.

Grison:
Crisis

Nick: Crisis to bardzo interesujący i niebanalny moim zdaniem Nick. Pochodzi od imienia Krzysztof co nie Krzysiu? :D Po angielsku oznacza dosłownie „kryzys” co bardzo mnie zastanawia… :D 9/10

Avatar: Nosisz go juz zapewne od początku TG czy nie? A przynajmniej odkąd ja jestem na Forum gdyż jeszcze nie widziałem żadnej zmiany ;p. Rozumiem iż jesteś przywiązany do niego ale radziłbym zmianę. Motyw gościa w masce przeciwgazowej czy w czym to tam jest chyba z gry Killzone chociaż nie jestem pewien. Avek raczej mi się ni podoba dlatego Krzysztofie ocena taka jaka jest ;p. 5/10

Sygnatura: No… tutaj pewnie chciałeś aby ktoś cię ocenił ;p. Nowa sygnaturka prezentuje się naprawdę fajne. Widać, że robił ją ktoś kto się na tym zna. Szkoda jedyne iż przyznałeś się, że to nei ty ;p. 10/10

User: Crisis to bardzo dobry user. Ostatnio startuje na moda. I oczywiście nie napiszę tutaj, że liczę na bezgraniczną protekcję i nadludzką stronniczość z jego strony w stosunku do mnie ^^. Crisis… postów dużo, nie ma ostrzeżeń. Ogólnie grzeczny i sympatyczny lecz nie do końca poukładany człek ;p. Chociaż te jego wariacje na komunikatorze i od czasu do czasu w miejscu spotkań łowców da się przeżyć :D.

Dlaczego go lubię: Lubię go ponieważ to fajny kolega. Dobrze rozmawia się z nim na komunikatorze, a do tego w marancie to bliski współpracownik :D o ile tak to można nazwać ;p.

Dlaczego go nie lubię: Nie mam większych powodów żeby życzyć mu śmierci w męczarniach…xD

Co się nam kojarzy z userem?: 21 letni człowiek z umysłem 15 lataka ;p.

Obrazek przedstawiający zachowanie danego usera na forum:

[img]http://img352.imageshack.us/img352/3212/180pxwarcraftorkfl5.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Stosunek do innych userów na forum: Crisis jest miły i uczynny. Raczej jest skory do pomocy innym userom co mnie bardzo cieszy ;p.  

Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił: Oczywiście na forum spotkałem go po raz pierwszy… gdzie konkretnie i w jakim temacie to już nie pamiętam ale zachęcił mnie stosunkową mądrością i długością postów, które pisał ;p.

Bela:
Crisis

Nick - Crisis spolszczone do Kryzys - Kryzys, brat Ramzesa, Ramzes umarł a kryzys żyje do dziś i ma się świetnie :D Nick spoczko, fajowski szacuneczek bo ja bym sobei takiego nie wymyślił - poprostu nie przyszło by mi to do głowy :)

Avatar - Jakieś coś z napisem Crisis Site Defender. Nie oglądam tego typu filmów ani nie gram w gry, w których głównym bohaterem jest to coś na avku. Całość jest średnia, nie podoba mi się "facjata" tego kolesia.

Sygnatura - fantasy też mnie nie kręci :P manga tym bardziej (no chyba że to jedno i to samo) ale tu jest lepiej, jakiś kolo ma wyczepiste pasemka i leci do góry. Napis ładny "Crisis destiny awaits" Całość w fajnej kolorystyce - ogólnie bydzie po wsi lotać :D

User - dobry chłop - mimo swojego wieku chce mu się w to wszystko bawić, jest WiCe u łowców, postów ma jak jasny gwint no i w całej historii tylko jeden warn - który się z resztą nie liczy - pomocny, wesoły - zwykle siedzi na niewidoku, bo go ludzie gnębią, ale teraz widzę samotność go przypiliła bo ma opis "niech ktoś napisze xD"

Dlaczego go lubię - ma 21 lat (chyba) a nie traktuje młodszych z góry, jak to się niektórym zdarzało, wesoły, po rozmowie nie wyczai że on taki stary już :)

Dlaczego go nie lubię - pozwolę sobie pominąć ten podpunkt

Obrzek:

[img]http://img108.imageshack.us/img108/1452/kryzys4sk.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Stosunek do innych - nie wiem jak do innych ale dla mnie jest spoko - jak co mogę mu piwo postawić

Gdzie go spotkałem - głupi nieco ten podpunkt, bo prawie wszyscy się spotkali właśnie tu, są tylko wyjątki znające się z G-up lub innej strony.

/jak wrócę to opiszę Grega, który mnie ubiegł, tymczasem lecę do fryzjera/

Lucas Paladin:
Crisis

Nick: Jeśli mam być szczery... ciekawy. Tak zastanawiam się skąd go wziąłeś. Może uznałeś, że Poszukiwacz było zbyt "n00bowskie"? Może wybrałeś ten nick kiedy Gothic Net przeżywało kryzys i postanowiłeś do niego nie dopuścić, obronić stronę, żeby się nie rozpadła. Nie wiem, ale nick przyznam ciekawy :)

Avatar: Pewnie jakaś postać z gry :) Nie znam i mało można o nim powiedzieć, jednak pod względem graficznym stoi on na średnim poziomie, gdyż typografia dużo psuje. Jednak zdecydowanie pasuje do Twojego nicku.

Sygnatura: Tutaj jest nieźle. ÂŁadne tło, dobrze dobrany render/stock plus kilka efektów, które robią z tego całkiem niezłą sygnaturę. Tylko znowu odrzuca mnie napis, po prostu lepiej dobieraj czcionki, a jakoś sygnatury pójdzie w górę :)

User: Cóż, znam go dosyć długo, już z forum Gothic Net. Moja osoba pamięta go jako miłego, fajnego usera, z którym można było spokojnie pogadać nie tylko o sprawach forumowych. Widziałem, co myśli o nim kilka innych osób. Może i to, co mówili było albo jest prawdą, jednak ja do Crisisa nic nie mam i nadal uważam go za takiego, jakim go poznałem.

Dlaczego go lubię: Ano, jak już napisałem wyżej. Miły, przyjacielski, osoba z która można pogadać i która pomoże kiedy trzeba.

Dlaczego go nie lubię: Nie miałem jeszcze okazji, znaleźć w nim czegoś, co nie lubię. Krótko mówiąc, spoko z niego gościu xD

Z czym mi się kojarzy: Głównie po nicku z kryzysem, rozpadem.

Obrazek: [img]http://edukacja.strefa.pl/szydlow/szydlow_strona/ruiny_kosciola.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Stosunek do innych: Szczerze to nawet nie patrzyłem, jak się zachowuje wobec innych. Ale sądząc po opiniach, które widziałem, musiał być niezbyt miły, ale chyba teraz się zmienił. Stara się być przyjacielski, miły, pomocny, po prostu w porządku.

Gdzie spotkałem, czym mi zaimponował/zniechęcił: Spotkałem go na Gothic Net. Czym mi zaimponował? Przede wszystkim postawą. Starał się trzymać porządek na forum, miejscami nawet "żelazną ręką", ale zawsze mu to wychodziło. Po prostu obrał cel i do niego dążył. Czym mnie zniechęcił? Prawdę mówiąc zniechęciły mnie opinie na jego temat, ale cóż, nie każdy jest idealny.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej