Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń Poprzednika 3
LinkLess:
Hillel
Nick- Na pewno jesteś fanem rocku i zespołu Red Hot Chili Peppers.
Awatar- Hillel pierwszy gitarzysta tego zespołu, więc podejrzewam, że to twój idol, a więc posiadasz wszystkie jego płyty (przypuszczenie). Jednak jak dla mnie trochę nie na czasie (kolory)
Sygnaturka- Cytat z filmu "Killer", Rybę grał tam Jerzy Shtur, więc wnioskuję, że lubisz dobre polskie komedie z jego udziałem.
User- Jesteś tu od niedawna, a już starasz się o posadę modera. Pogratulować charyzmy, odwagi i wiary w siebie.
Dlaczego go lubię/nie lubię- Na razie nie mogę jednoznacznie tego określić, ale idziesz w dobrym kierunku i nie odpychasz ludzi od siebie, gdyz twoje posty są w miarę rzeczowe i na temat.
Z czym mi się kojarzy:
[img]http://kononowicz.org/krzysztof/wp-content/uploads/2006/11/kononowicz_wramie11.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Podobnie jak ten pan wyżej kandyduje na wysokie stanowisko, ale nikt go nie zna. Oby tylko nie zrobił takiego wrażenia.
PS: Jeżeli cokolwiek cię uraziło to nie miej mi tego za złe. Nie chciałem cię obrazić, a jest to w celu humorystycznym.
Tiw:
Nick- Imię i trzy 6 niejest to oryginalny, i nie podoba mi się. Na dodatek imie z małej litery. 3/10
Avatar- Nie estetycznie wykonany, niewyraźny napis Gothic 3 i tło. Nie jestem pewien ale chyba przedsawia Gorna. 2/10
Sygnaturka- Cytat z Gothica i kilka userbarów, brak własnej twórczości, ale przynajmniej estetycznie. 7/10
User- Stara się pomagć innym. Jest tu któcej odemnie, a ma więcej postów na dzień Fuck x]
Dlaczego go lubię/nie lubię- Nie mam powodów
Z czym mi się kojarzy:
[img]http://www.zs3ostrowiec.neostrada.pl/zrzuty/infor.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Jak już mówiłem, a właściwie pisałem ma więcej postów na dzień niż ja, a jest tutaj krócej.
Stosunek do innych userów na forum- sprawia wrażenie miłego , choć mogę się mylić bo nie znam go za bardzo.
Gdzie go spotkalem i czym mi zaimponował /mnie zniechęcił- Spotkałem go na tym forum, ale nie pamiętam gdzie. Niczym minie nie zniechęcił ani szczególnie zaimponował.
P.S Wiem, wiem mój nick też nie jest specjalnie oryginalny
PP.S Informacja dla towarzysza Kozłowa- sygnaturka wykonana własnoręcznie.
Kozłow:
Don Corleone
Nick
Jakże oryginalny i wykorzystujący inwencję własną jego nosiciela ;] Z "Ojca Chrzestnego". Znaczy mniej więcej "Przywódca Rodziny Corleone" - tak ja to pojąłem. Właściwie to Corleone to miejscowosć rodzinna fikcyjnej postaci z avataru.
Marlon Brando w świetnej kreacji aktorskiej "Vita Corleone". Fil "Ojciec chrzestny" jest filmem świetnym (cała trylogia, chociaż uważam najbardziej sobie część 1). Tak czy siak Avatar fajny ;]
Sygnatura
"Capo di tutti Capi" co znaczy "Szef szefów". Znaczek filmu, czyli ręka pociągająca za sznurki. Wszystko ładnie się komponuje wraz z postacią po prawej stronie. Jeżeli własnego autorstwa, to pogratulować ;]
User
Coraz więcej się udziela. Na forum jest od niedawana, ale widać, że stara się starać się (xD). Najwięcej postów ma w dziale "konkursy" i chyba widziałem, że się udzielił raz czy dwa w moich konkursach :] Good children Isentor. ;] Bezwarnian forum ;p
Dlaczego go lubię i nie lubię
Nie znam gościa ;]
Z czym mi się kojarzy?
Mafia, Włochy...
Obrazek
[img]http://www.emergentchaos.com/images/06-june/don-corleone.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Stosunek do innych userów
Miły... raczej ;]
Gdzie go spotkałem i czym mnie zniechęcił/mi zaimponował?
Spotkałem na TG, a dalej nic ;]
Antelius:
Kozłow
Nick
Cóż podobno pochodzi od jakiegoś nazwiska. Mi się kojarzy z nazwiskiem mojego kolegi "Kozłowski". W sumie to nick niespotykany dlatego mi się podoba.
Avatar przedstawiając komunistyczną świ. ten no znaczy komunistycznego przywódcę Lenina(chyba xD ). Bez obrazy ale jestem wrogiem komunizmu(tak mnie wychowano), więc nie przypadł mi do gustu twój avatar.
Sygnaturka
Sygnaturka przedstawiająca jakiś ziomali(komuniści zapewne) którzy coś tam krzyczą. Wszystko utrzymane w czerwieni, a jeszcze te znaki komunistyczne. Piękna kompozycja, ale nienawidzę komunizmu :D (choć samo wykonanie ciekawe). Gdybyś dodał troche bieli u góry, wstawił zdjęcie ludzi protestujących przed stocznią gdańską z Wałęsą na czele bardziej by mi się podobało.
User
Bardzo aktywny, pomocny z niesamowitymi pomysłami. Byłby idealnym userem gdyby nie poglądy komunistyczne.
Dlaczego go lubię
Pomocny, można się pośmiać(choć gadaliśmy tylko na marancie) wogóle jest spoko ;)
Dlaczego go nie lubię
Poglądy komunistyczne.
Obrazek
[img]http://img167.imageshack.us/img167/2772/leninkr1.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Stosunek do innych
Pomocny i miły, mimo że wpaja te komunistyczne głupoty.
Gdzie go spotkałem i czym mnie zniechęcił/mi zaimponował?
Spotkałem go na naszym forum. Zaimponował mi swą postawą, nie daje sobie wybić z głowy swych idei wielki plus. Zniechęcił mnie tym samym czym zaimponował(poglądy komunistyczne).
P.S Kozłow wiedz że wielce szanuje twoje poglądy i podziwiam cię za stałość w nich.
Szarleǰ:
Antelius
Nick: Jakiś taki dziwny. Z niczym mi się nie kojarzy. Ale jak dla mnie trochę za bardzo pokręcony i w ogóle. Nie podobają mi się takie długie nicki więc jak dla mnie jest brzydki, beznadziejny etc.
Avatar: wątpię ze user sam go wykonał a to juz mowi samo za siebie. i do tego mi się nie podoba ;]. Nie te klimaty i w ogóle.
Sygnatura: lubię zwierzęta, szczególnie psy, ale koty też ujdą, szczególnie jeśli są takie milusie :). Hamburgery też lubie.
User: jest dosc aktywny. Ma co prawda jednego warna, ale przeciez to nic w porownaniu z niektorymi userami ktorzy maja ich po 3,4. Myślę ze nie stara sie jakos spamowac wiec jest spox.
Dlaczego go lubię a czemu nie: chyba dlatego nie ma zbyt dużo warnow i chyba nie spamuje, przynajmniej ja nie widzialem. do nie-lubienie nie mam powodów.
Obrazek:
[img]http://www.kemira.com/NR/rdonlyres/8ED9214A-D53C-4C45-8888-AB6CB4540D32/0/02ClaesDSCN0603.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Stosunek do innych: chyba miły, spokojny i w ogóle taki przytulisty.
Gdzie go spotkałem: bardzo głupi punkt...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej