Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń Poprzednika 3
Boba Fett:
Sebol
- Jak dla mnie Twój nick to nic specjalnego. Od początku mojego bytowania na forach internetowych często miałem przyjemność i nieprzyjemność spotykać się z podobnymi pseudonimami (np. Seba, itd., itp.). Aczkolwiek końcówka ,,l" w pewien znaczący sposób wyróżnia go z grona pozostałych Sebastianów. Nie wiem, czy tak też masz na imię. Jeśli tak, to Twoj nick jest jego zgrabnym ujęciem. Jeżeli nie, to, niestety, ale nie wiem, do czego może on nawiązywać.
Tak jak mówiłem Canisowi w mojej poprzedniej ocenie, jego, jak i Twój forumowy pseudonim nie za bardzo się mają do avatara (a o sygnaturze to lepiej nawet nie mówić), a więc dla mnie to minus. Ocena: 6+/10
- Z tym jest już o niebo lepiej. Przedstawia on postać z Prince of Persia z ładnym dodatkiem, którym jest na dole Twój nick. Muszę przyznać, że praca jest zrobiona na bardzo wysokim poziomie przy użyciu jakiegoś dobrego programu (śmiałbym nawet stwierdzić, że w Photoshopie).
Twój avatar jest na pewno jednym z najlepszych (o ile nie najlepszym) atutów Twojego profilu i jak na razie radziłbym Ci go nie zmieniać i przyzwyczaić się do niego. Ocena: 10/10.
- Tutaj za to za bardzo się nie wybijasz ponad przeciętność. Zwykła tabelka pokazująca czego słuchasz - kilka osób ma podobną. Nikt za bardzo nie zwraca na to uwagi, a w dodatku szybko się to nudzi. Przykro mi, ale tutaj mi nie zaimponowałeś i muszę postawić ocenę, na jaką, przynajmniej według mnie, Twoja saygnaturka zasługuje. Ocena: 4-/10.
- Z tym użytkownikiem największość styczność mam w Marancie. W zasadzie to tam go troszkę lepiej poznałem, szczególnie, iż zdecydował się dołączyć do mojej organizacji. Mogę powiedzieć, że jego wypowiedzi nie są złe, wręcz w miarę dobre. Widać, że user stara się konsekwentnie przestrzegać regulaminu i nawet nie daje najmniejszych powodów do otrzymania przez moderatora/admina ostrzeżenia. Byłbym rad, gdyby Sebol pozostał na tym forum i jeszcze długo zaszczycał Nas swoimi wypowiedziami - o ile nie będą gorsze od tych, które jak na razie Nam tu pokazujesz. Jesteś dość aktywnym użytkownikiem, a na takich forum zawsze zależy.
- Jest konsekwentny, co bardzo cenię. Dołączając do Gildii Samotnych ÂŁowców ani razu się na Nim nie zawiodłem. Jak dla mnie jest to user ,,wyborny", którego stracić byłoby dla mnie szkodą.
Lubię go też za to, że od czasu do czasu możemy w normalnej atmosferze porozmawiać sobie na GyGy, jeśli nadaży się ku temu okazja.
- Jak na razie nie ma takich powodów. Oczywiście mam także nadzieję, że takowe nigdy się nie znajdą.
- Co mi się z nim kojarzy? Szczególnie jeden user z G.Up, z którym też utrzymywałem kontakt (bodajże miał nick Seba =P). Tak poza tym kojarzę go sobie jako: to ten z dwójki aktywnych, ktorzy akurat dołączyli do mojej frakcji w zabawie w tym samym czasie.
- [img]http://www.wszpwn.com.pl/wszpwn/_gAllery/16/96/1696.gif\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
- Szczerze, to za bardzo nie wiem, jak to się ma na forum. W mojej organizacji jest to osoba dosyć kulturalna i tolerancyjna, którą mam w poważaniu. Nie wszczyna kłótni i troszczy się o dobro reszty.
- Gdy złożył podanie do Gildii Samotnych ÂŁowców. ;) Od razu się Nim zainteresowałem i począłem pytać dokoła o szczegóły jego przeszłości oraz sytuacji w zabawie.
With respect
Boba Fett
Kozłow:
Boba Fett
Nick
Od razu na wstepie zaznaczę, że nieco ci własnej inwencji zabrakło przy wpisywaniu swego logina. Jest to bowiem postać z Gwiezdnych Wojen, syn Jango Fett'a - ÂŁowcy Nagród ;]. Oczywiście fascynacja pana Boby serią "Star Wars" przeniosła się na Marant, gdyż tam załozył on Gildię "Samotnych ÂŁowców", inaczej zwanych "ÂŁowcami Nagród". Nick nie jest oryginalny. Postaci z filmów jest dużo na tym naszym forumowym padole. Chcoaiz weźmy pod uwagę drugi aspekt oryginalnośći. Jest oryginalny pod względem, że nie ma np nicku "Boba Fett 142536".
Albo Jest to Boba Fett (jak możemy wnioskować z nicku), albo Jango Fett. Nigdy się tego nie dowiemy, gdyż Boba Fett nosił pancerz swego ojca. tak czy owak pozycja postaci na avku jest dobra (pozycja bojowa). Cóż moge się tylko przyczepić do tego, iż troche marniawa jakość tego obrazka.
Sygnatura
Jakies tam userbary, ale nie będe opisywał koljnych pojawiających sie na nich pozycji, gdyż jest to zbędne ;] Potem jest jedna grafika, w której pan Boba Fett zachęca do przystąpienia do gildii Samotnych łowców, gdyż jest to link to miejsca rekrutacji. Obrazek jest bodajże autorstwa Anacondy, ale pewien nie jestem.
Poniżej standard czyli promocja artykułów i opowiadań...
User
Były pan moderator. Na tym stanowisku dobrze się sprawował, ale coś mu nie podpasiło i odzeszedł wśród gwizdów i krzyków, ze jest taki a owaki.. (stara sprawa nie ma co rozdrapywać zasklpeionych ran, aczkolwiek zaznaczę, że w pewnej petycji byłem po jego stronie. [moja skromnosć jest przeogromna]) Pokaźna ilość postów z wyższej, mądrzejszej półki. Najbardziej aktywny na Marancie, ale przywództwo w organizacji do czegoś zobowiązuje. Wzorowy user ;]
Dlaczego go lubię?
Nie wiem... Spoko gościujest i tyle. A no może za to, ze tak jak ja interesuje się pewnymi działami historii ;)
Dlaczego go nie lubię?
Nie mam powodów.
Co mi się kojarzy z userem?
Giwezdne Wojny, Bób (taka roślina :P)
Obrazek
[img]http://www.amazinggiftfactory.co.uk/shop/images/clipart/bob01.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Stosunek do innych userów na forum
Seksualny (joke xD) Przyjazny, umie skarcić (bycie na modzie robi swoje).
Gdzie go spotkalem i czym mi zaimponował /mnie zniechęcił
Spotkałem na Tg przy okazji chyba kupywania trucizny na Marancie... A moze i wczesniej. Nie pamiętam. Ważne, ze na TG. Z zaimponowań i zniechęceń to chyba niczym ;]
With commnism greeting
Kozłow
Elrond Ñoldor:
Nick: Wielu ludziom wydaje się że tan nick to dobicie gwoździa do trumny w afiszowaniu się naszego kolegi w jego poglądzie politycznym jakim jest komunizm. Ale tu muszę masz zaskoczyć bo wiem skąd jest ten nick, otóż "Kozłow" postanowił zagrać sobie w grę Call of Duty 2 , a tam w epizodach chodzimy rosyjskim żołnierzem o nazwisku Kozłow... ot taka ciekawostka.
Avek: Włodzimierz Lenin (ros. Владимир Ленин), właściwie Władimir Iljicz Uljanow (ros. Владимир Ильич Ульянов) ;], nie mogłem się powstrzymać. Czyli krótko wówią jest to Lenin z profilu. Avek fajny, nawet bardzo, jeden z najlepszych na TG, aaa lepiej wygląda w skórce black ;]
Avek: ÂŁadna graficzka i teza życiowa naszego kolegi. Grafika przedstawiająca rosyjskich chłopów i żołnierzy, głowa gostka co jest w Avku i komunistyczna gwiazda z tymi jakże charakterystycznymi symbolami. I na sam koniec napis, który jest prawdą...
User: User który chce przegonić IsentoR'a w ilości postów na swoim kącie ;] <joke> , tak naprawdę jeden z najlepszych userów na TG, więcej nie trzeba pisać bo wiadomo jakim on jest userem...
DGL? - bo jest wpożo kolegą ;] i ma fajny pogląd polityczny, za który niektórzy by go zachlastali...
DGNL? - bo zabił Lenina w celu przejęcia władzy w Rosji ;]
Co mi się kojarzy z userem? - topienie świńskiego tłuszczu i wydzielający się z tym zapach ;]
Fotona:
[img]http://www.ucscfootball.com/lol.JPG\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
SDIUNF- Pfffffff... w postach nikogo nie wyzywał ;] nie wie jak jest przez GG xD
GGSICMZ/MZ - Spotkałem go jak przechodził koło mojego domu (xD) , po prostu męczyłem go żeby ocenił moje opowiadanie, i wymieniliśmy się numerami GG, rozmawialiśmy i rozmawiamy...
The End
Altair:
Elrond
Nick - raczej taki banalny. To chyba imię takiego "ważniejszego" Elfa z Władcy Pierścieni tak? To imię mi się podoba, na nick pasuje, jednak wolę samodzielnie utworzone nicki...
Avek: chyba ta sama postać co w sygnaturze? Jak w większości przypadków - bardzo mhhrroczny. Ale podoba mi się.
Sygnatura - znowu mhhrrroczno . Tak czy inaczej - bardzo ładne oczy, ogólnie cała twarz ładnie się prezentuje w avatarze, jak i w sigu. A twą kuźnię prawdopodobnie odwiedzę ;).
User: nie spamuje. Sądząc po postach jest opanowany no i inteligentny. Rzadko szuka zwady (a może nigdy?). Prawie 600 postów - imponująca liczba. Ogólnie nie ma mu czego zarzucić.
Dlaczego lubię/nie lubię - nie znam za bardzo...
Co mi się z nim kojarzy? LOTR :p
Fotka:
[img]http://quadium.net/random/trippage/elrond.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Stosunek do innych - no sprawia wrażenie miłego. Już o wszystkim wyżej wspominałem
Spotkałem go na TG, niczym mi nie zaimponował :P. Raczej miałem wrażenie, że jest miły i sympatyczny.
Hillel:
Altair.
Nick - niestety nie mam zielonego pojęcia, skąd pochodzi. Nie jestem na czasie z grami komputerowi, więc jeśli to bohater jednej z nich, proszę o wybaczenie.
Wiem jedynie, że spotkałem się z nim pierwszy raz, a to się chyba liczy najbardziej.
Avatar - Szczerze mówiąc... nic specjalnego. Nie przepadam zbytnio za takimi klimatami, zbyt dużo bajerów. Widać jednak, że jest własnoręcznej roboty. Plus.
Sygnatura - Tutaj jest zdecydowanie lepiej. Tylko szkoda, że nie pasuje do avatara. Chociaż to tylko moja, całkowicie subiektywna opinia, więc nie zwracaj na nią w ogóle uwagi.
User - jestem tutaj za krótko, żeby oceniać takie rzeczy. Wydaje się być w porządku, pisze fajne posty i widać, że zdążył się już tutaj zaaklimatyzować. Może być przykładem dla wielu innych userów, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z forum.
Dlaczego lubię/nie lubię - głupi punkt... Powiedzmy, że znam go zbyt słabo, żeby cokolwiek tutaj napisać. :D
Co mi się z nim kojarzy?
[img]http://adonai.pl/humor/zdjecia/graph/chomik.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Stosunek do innych - hmmm, również ciężko mi cokolwiek napisać. Jestem tutaj od niedawna, on chyba też. Stosunek chyba jest normalny, nie widzę żadnych dewiacji.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej