Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń Poprzednika 3

<< < (10/26) > >>

Xoulus:
Nick: podobnie jak DODO, uważam, że jest jak model sprzętu AGD, komórki, lub jeszcze czegoś innego. Żadko widzi się podobne nicki. Raczej mi się podoba, jest trochę chaotyczny, i chyba, to jest w nim dobre.
Avatar: jest dla mnie niezrozumiały, kilka białych linii na czarnym tle... Z pewnością można wykąbinować coś więcej, niż taki banalny obrazek. Mam nadzieję, że pokażesz, coś bardziej interesującego.

Sygnatura: opuszczam punkt z przyczyn oczywistych.

User: Do tego momentu uważałem, że jest jednym z tych idących w dobrą stronę, pożądnych userów, piszących z ładem i składem. Ale po tych editach nad moją oceną, raczej zmienię zdanie na nieco gorsze. Chyba lepiej nie kłócić się z adminem, dobrze Ci radzę.

Dlaczego go lubię: ...

Dlaczego go nie lubię: brak danych.

Co się nam kojarzy z userem?: telefon, lodówka, pralka. Wszystko, co związane, z dziwnym ciągiem znaków.

Obrazek przedstawiający zachowanie danego usera na forum:
[img]http://www.krytyka.org/download/zdjecia/thumb_579a4e7a95548f8ac727a6e8bd692968.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Stosunek do innych userów na forum: hm..., raczej wszystkiego po trochu, niby miły uprzejmy, ale pojawiają się również oznaki chamstwa.

Gdzie go spotkałem po raz pierwszy: TG, oczywiście, nie zaimponował mi niczym.

r4d00:
Avatar: jest dla mnie niezrozumiały, kilka białych linii na czarnym tle... Z pewnością można wykąbinować coś więcej, niż taki banalny obrazek. Mam nadzieję, że pokażesz, coś bardziej interesującego.

To nie jest banalny obrazek, tylko logo ZIP Składu.

User: Do tego momentu uważałem, że jest jednym z tych idących w dobrą stronę, porządnych userów, piszących z ładem i składem. Ale po tych editach nad moją oceną, raczej zmienię zdanie na nieco gorsze. Chyba lepiej nie kłócić się z adminem, dobrze Ci radzę.

Ja tylko bronię mojego zdania. Czy ktoś jest adminem czy "nie-adminem" nie ma znaczenia.

Stosunek do innych userów na forum[/b]: hm..., raczej wszystkiego po trochu, niby miły uprzejmy, ale pojawiają się również oznaki chamstwa.

Gdzie Ty widzisz oznaki chamstwa??? Chyba nie znasz znaczenia tego słowa albo Ci się coś pomyliło. Z Isentorem prowadzę normalną wymianę zdań dot. naszych poglądów na zaistniałą sytuację i nie ma w moich wypowiedziach żadnego chamstwa. Nie wiem o co tobie chodzi (już bardziej Isentor zachował sie po "chamsku", nazywając mnie głupcem).

Ale obrazek dobry ( chociaż nie lubię Leppera ;/ )   .

Sir_William:
Nick: r4d00 na początku nick ten kojarzył mi się z obecnym tutaj rdr., ale widząc co robi jego posiadacz chcę przeprosić stąd RideRa. Nick mało oryginalny, acz bardzo pasuje do przedstawianej tutaj osobowości. Chaotyczny i niezrozumiały. Nick i jego właściciel. Ocena: 7 (za trafienie we własną osobowość poprzez nick)

Avatar: Jak dla mnie przedstawia on ścieżki z dymu, które nachodzą na siebie tworząc kilka liter "Z". Nic specjalnego. Na pewno posiadacz tej grafiki nie skonstruował jej samemu, a jedynie bezczelnie skopiował odnośnik i wkleił w odpowiednie plole w Panelu Kontrolnym. Jeżeli jednak jest to Twoja praca niestety nie podoba mi się. Ocena: 4

Sygnatura: Brak. Zapewne po ostatniej "normalnej rozmowie" z IsentoRem w podpisie znalazłyby się hasła ProReinmarowski dot. zniszczenia TG. Jak ja kocham takie osoby  

Użytkownik: Na początku wydawał mi się użytkownikiem bez duszy, przesłania. Jednak teraz spoglądając na jego ostatnie posty ogarnia mnie archaiczny śmiech i zaduma, jak można być tak zamkniętym na swoje zdanie, chociaż jest ono błędne i r4d00 widzi to, chociaż nieustannie prze na ślepo przed siebie bez żadnej przyszłości.

Dlaczego go lubię?: Myślę, że ten wiersz jest tutaj jak najbardziej zbędny.

Dlaczego go nie lubię?: Za błąd uważam wdanie się w dyskusję IsentoRa i ciągnięcie jej na oczach Radiosłuchaczy. Rozbroiła mnie chęć pokazania swojej wyższości nad starszym i mądrzejszym, ale wychodziło to w taki sposób, jak pijanemu kierowcy bezwypadkowe przemieszczenie się z pkt. A do pkt. B.
 Podsumowując - nie lubię bo: jest zadufany w sobie, nie pozwoli pokazać sobie błędu, nie potrafi się do niego przyznać i ta nieodłączna chęć przypodobania się reszcie użytkowników poprzez stawianie się administracji. Założę się, gdyby to był konflikt ze zwykłym szarym użytkownikiem "X" nie byłoby tyle rabanu.
 Aha - nie lubię go za Reinmarowską postawę.

Co mi się kojarzy z userem?: Niezmordowany buntownik, który i tak polegnie...

Obrazek prezentujący zachowanie danego usera:
 Mam nadzieję, że Sebol nie będzie miał mi za złe, iż skorzystam z jego obrazka eks „wajs” premiera. Pasuje on to użytkownika r4d00 tak, że trudno opisać to słowami. Buntowniczy, sztucznie mądry i zabiegający o względy chłopów...

Dark Prince:
Nick: Odnoszę trochę wrażenie, że masz kolmpeksy, w końcu mianowałeś sie rycerzem. William to mocne imię i pasuje do rycerza. Odnoszę wrażenie, że oglądałeś 'Obłędnego Rycarza', którego bohaterem był właśnie sir William.
Avatar: Klatka z filmu Final Fantasy. Swoją drogą dość popularnego na  tym forum filmu, gdyżspop osób ma/miało (vide stary avek Isentor'a) avka zrobionego z klatki FF. Nie jest zbyt efektowny, choć na skórce Black prezentował się o wiele okazalej. Widzimy profil bohatera filmu. Koleś po części przypomina wiedźmina, gdyż też ma łeb wilka, tylko, że coś ala kołatka, a nie medalion.
Sygnatura: Banner naszej wspaniałej strony. Nie jest pełen modnych ostatnio, właszcza wśród młodzieży wodotrysków, ale nie jest czarno biały. Taki zwykły, dobrze zeobiony banner.
User: Należy do redakcji Tawerny, więc należą mu się brawa, za wstapienie do tej elity. Ma sporo postów z czego większość jest z Działu Wypraw (86 postów / 9% z aktywnych postów użytkownika) i pisze średnio 4 posty na dzień. Przekroczył magiczną barierę 1k postów (dokładnie 1,076), choć do papy Isentora mu daleko.
Dlaczego go lubię: Nie gadałem  nim, nie sprzeczałem się, nie staliśmy po jednej stronie barykady podczas jednej z wielu dyskusji, nie łoiliśmy grzanego wina pod sklepem, więc nie znam go zbyt dobrze, wrecz wcale. Po treści jego postów, które nie znajduja się w Marancie dochodzę do wniosku, że jest to człek rozumny i stoi twardo na ziemi. Ma jaja na karku i łeb ze stali, czy jakoś tak.
Dlaczego go nie lubię: ---------
Co się nam kojarzy z userem?: ÂŚredniowieczne epickie boje o dziewice i smród (w końcu w średniowieczy ludzie się nie byli, przez co śmierdzieli)
[img]http://foteka.pl/full/a9831b324c4325a96be69d1284fecf47.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Stosunek do innych userów na forum:
Nie znam jego stosunku do innych, ale wydaję się, że jest dość miłym rycerzykiem.
Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił:Spotkałem go na stronie WoG PL. Zaimponował mi tym, że należał do redakcji.
I to by było na tyle, moje dzieciaczki.....

Xoulus:
Nick: brzmi,  jakby pochodził rodem z PoP, ale po przeczytaniu pewnego posta, wiem, że wymyślił go sam. Niby jest bardzo prosty, a jednak... Ma w sobię, to coś, co podoba mi się w nim.  

Avatar: uduszę tego, kto jeszcze raz powie, że jest, to ,, jakaś gwiazdka". Może ma jeszcze dopisać pod tym 666? Wtedy już wszyscy będą wiedzieli, co to jest. Czyli avek, Satan edition. Po prostu jest zajedwabisty.

Sygnatura: opisuję, w co user lubi grać. W ani jedną z tych gier nie miałem okazji zagrać, więc raczej nie ocenię. Aż mnie korci, żeby podkraść Ci tą sygnę z ,,System of a Down", bardzo lubię ten zespół.

User: prezentuje raczej wysoki poziom wypowiedzi, choć nie mogę powiedzieć, że jest zbytnio miły, przyjazny ( widać, po wielu postach ). Ma jednego warna za obrazę moderatora i ignorowanie upomnień, co już raczej o nim zbyt dobrze nie świadczy.

Dlaczego go lubię: hm..., lubi S.O.A.D, co mu się chwali. Ale również, nie miałem okazji ( przyjemności    ) z nim porozmawiać. Nie wszedł mi w drogę, więc nie mam powodów, aby go potępiać, nielubieć.

Dlaczego go nie lubię: ...

Co się nam kojarzy z userem?: SOAD, mrok, czarna msza.

[img]http://czarneslonce.blox.pl/resource/mrok.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Stosunek do innych userów na forum: raczej nie pał przyjaźną, dobrocią, do pierwszego lepszego usera. Po warnie mogę powiedzieć, że raczej nie przepada za upomnieniami.

Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił: jak zwykle.. Zauważyłem go na TG. Nie zniechęcił mnie niczym. Zaimponował... Też raczej niczym szczególnie mi nie zaimponował.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej