Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń Poprzednika 3

<< < (9/26) > >>

Altair:
Dark Prince

Nick - Mroczny Książę... hm... troszkę taki banalny i sztampowy   .

Avatar - bez napisu... prosta "gwiazdka". Jakoś nie za bardzo mi się podoba.

Sygnatura - tego Ninje chyba wszyscy znamy   . Tak na marginesie nie słucham za bardzo "Systemu", ale słyszałem kilka kawałków i bardzo mi się podoba. Fable - wspaniała gra... WoW również, tylko szkoda, że tak duża jest umieralność z jej powodu   .

User - u... obraza moderatora? Usuwanie dopisków? Nagrzeszyłeś synu   . 250+ postów to w sumie nie jest magiczna suma, jednak jest to dość dużo. Jest często zauważanym userem i bardzo uczestniczy w życiu forum.

Dlaczego lubię? - Jak ja, zawsze mieszasz się w kłopoty   (przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie).

Ten punkt nazwałbym raczej największą wadą :P, co nie zmienia faktu, że nie mam nic do Dark Prince - No cóż... nie znam dość dobrze, ale sprawiasz wrażenie (z tego co widziałem) troszeczkę zuchwałego i często myślisz, że twoje zdanie liczy się najbardziej. Jeśli się mylę - szczerze przepraszam.

Co mi się kojarzy z Dark Prince? - no nie wiem... nic mi na myśl nie przychodzi (ew. patrz pkt. wyżej).

Obrazek dla Księcia:

[img]http://www.german-business-etiquette.com/img/23-meeting-with-your-boss.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Stosunek do innych - cóż, czasami zachowuje się tak, jakby jego zdanie było ważniejsze od czyjegoś (takie odnoszę wrażenie).

Po raz pierwszy spotkałem go tutaj, na Tawernie :). Miałem mieszane wrazenia.

EDIT:

Eeeno, r4d00 co to ma być... mnie teraz już nikt nie oceni :(

r4d00:
Ja bardzo chętnie "ocenię" nie poprzednika, ale Dark Prince'a xD.

Nick: oryginalny inaczej, ale ma chyba podkreślać naturę i charakter tegoż "osobnika". W sumie całkiem nieźle się łączy z avatarem xD.

Avatar: pentagram w avatarze nie jest chyba dobrym pomysłem, ponieważ można na jego podstawie wyciągnąć na temat użytkownika pochopne (prawdziwe?) wnioski. Jeśli miałbym oceniać avatar dałbym 0.

Sygnatura: Z pierwszego rysunku widzę, iż user jest miłośnikiem Marka Lenca (też przepadam za Klarą i innymi wymysłami tego twórcy), za co ma u mnie duży plus xD. Co do drugiego widać, że maniak WoW, za co duży minus xD. A co do trzeciego, o gustach się nie dyskutuje, więc nic na ten temat nie mówię. Ogólnie sygnaturka do bani i mało efektowna xD.

User: z tego co widziałem w dyskusji dot. pomysłu zakazania gier ( brałem udział  ), to całkiem inteligentny typek ( choć błędy ortograficzne od czasu do czasu się zdarzają ) , dobrze argumentował swoje racje i stał ze mną po jednej stronie muru ( przeciwko Respevowi - chociaż nic do niego nie mam ). Ogólnie chyba normalny i spoko ziomek  . (Ale ten pentagram... )

Dlaczego go lubię: nawet chłopaka nie znam...

Dlaczego go nie lubię: bo tak!!! xD A na poważnie - jak wyżej.

Obrazek:
 Czyżby pod osłoną groźnego diablo kryło się coś takiego... xD

Stosunek do innych userów: z tego co widzę, to broni zaciekle swoich racji i nie daje sobie w kaszę dmuchać, często tocząc batalię na słowa z innym użytkownikiem (vide Respev xD).

Gdzie go spotkałem/czym mi zaimponował itd.: jak już pisałem nie znam gościa xD.

No to by było na tyle.... Czyżby teraz przyszedł czas na mnie??   Pozdrawiam.

DODO:
r4d00

Nick: Nikt nie może zaprzeczyć, że jest oryginalny, jednakże jakoś do mnie nie trafia. Twój nick kojarzy mi się z modelem pralki xD. Być może masz małą wyobraźnię jeśli chodzi o wymyślanie nicków więc wolałeś stworzyć coś innowacyjnego. Powiem szczerze, że mi się nie za bardzo podoba, jednakże nie odstrasza mnie.

Avatar: Jeśli mam być szczery to nie mam pojęcia co on przedstawia. Biała zygzakowata smuga na czarnym tle. Nie spotkałem się z tym na żadnym forum (lub mam sklerozę) co muszę zaliczyć do plusów Twego profilu. Mam jedynie nadzieję, że w przyszłości będziesz miał trochę... lepszy avatar.

Sygnatura: Brak.

User: Pisze stosunkowo długie i dobre posty. Wystrzega się błędów ortograficznych za co ma u mnie ogromnego plusa. Czasem porywczy przez co zbyt pochopnie wyraża swe zdanie na dany temat. Ma sporo postów i żadnego ostrzeżenia (oby tak dalej!). Cóż mogę napisać. Jak widzę jego post to już wiem, że nie muszę go sprawdzać, ponieważ jest napisany poprawnie i na temat.

Dlaczego go lubię: Za poprawne pisanie na forum, oryginalność oraz oczywiście za to, że jest userem Tawerny Gothic.

Dlaczego go nie lubię: Loading...

Co się nam kojarzy z userem?: Jak już napisałem w avatarze kojarzy mi się z pralką, która wiruje w kółko co jest czasem głupie. A jeśli chodzi i jego zachowanie to odnoszę wrażenie, że jest typem człowieka aktywnego i nie lubiącego sprzeciwu.

Obrazek przedstawiający zachowanie danego usera na forum:
[img]http://www.waysoftheworld.net/main_artwork/wordpress_sketches/2005_08_05_carth.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Pewny siebie, inteligentny choć czasem porywczy. Zupełnie jak Carth Onasi z gry KotOR.

Stosunek do innych userów na forum: Miły i kulturalny. Zawsze pomorze człowiekowi w potrzecie jeśli zna odpowiedź na dany problem.

Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił: Po raz pierwszy spotkałem go na tym forum. Zaimponował mi tym, że wśród stada ********* jako jeden z nielicznych potrafi się wysłowić jak normalny człowiek.

Altair:
Ej, no co to ma być!? Jakim prawem usuwasz mojego posta, skoro nie łamał regulaminu? Widzę takie PW:

--- Cytuj ---Witam

No dobra, w sumie to nie w porządku, że oceniłeś Dark Prince, a nie mnie, ale w końcu chcę być oceniony :p.

Masz pecha ras.gif Twój post poszedł do kosza bo był mniej rozbudowany od mojego xD.

Pozdrawiam
DODO

--- Koniec cytatu ---

No sorry, jakby ten post łamał jakoś regulamin, to ok. Ale nadużywasz władzy i to widać na kilometr. Nie masz większych praw ode mnie, więc nie wiem dlaczego twój post miał być ważniejszy? Bardziej rozbudowany? I co z tego? A mój był mniej. Co to do jasnej cholery ma do rzeczy? Napisałem pierwszy, to sorry, masz pecha, spóźniłeś się. A to, że jesteś modem nie czyni cię kimś ważniejszym, masz przez to jedynie zielony nick i tam usuwać tematy możesz czy dawać warny. Mimo to ocenię cię, ponieważ w przeciwieństwie do ciebie wiem o co chodzi w tej zabawie (mimo, że ty założyłeś temat).

DODO

Nick - pisany dużymi literami... kojarzy mi się z pokemonami. Bardzo prymitywny i mało inwencyjny.

Avatar - nie wiem jaką postać przedstawia, w każdym razie widać, że za dużo mangi się naoglądałeś  . Bardzo uboga grafika no i jak nick - dość prymitywna.

Sygnatura - jedyna rzecz, która mi się podoba to ten filmik. Grasz w Mrocznego Mesjasza ileś tam i Gothica III - no cóż, fajne gry... Obrazek trochę mi nie przypadł do gustu.

User - patrz - początek posta. Ale to bardziej moderator. Wielki Protektor Ortografii, kocha robić z postów wypracowania. Styl jego pisania stoi na bardzo niskim poziomie. Sprawiają wrażenie, jakby autor chodził do piątej klasy podst.

Dlaczego lubię? - -

Dlaczego nie lubię - patrz "jako user" & początek posta.

Heh, moja siostrzenica która ma 11 miesięcy mówi "łała, łeła... doda dodo" etc. Więc kojarzysz mi się z małym dzieckiem no albo jak na początku wspomniałem - z pokemonami.

Obrazek:

[img]http://www.trickfilmwelt.de/pokemon_serie.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Stosunek do innych - jak mówiłem, nadużywasz władzy, świadomość, że jesteś modem źle podziałała ci na komórki mózgowe, co poskutkowało manią wyższości.

Tutaj go spotkałem no i sprawiał mylne wrażenie niedorozwiniętego (powiedziałem mylne, więc się nie obraź).

r4d00:
DODO:

Nick: DODO kojarzy mi się z jakimś ptakiem prehistorycznym (bodajże tak się nazywał) i z gumą do żucia (nie pytajcie... xD). Nick oryginalny i przypadł mi do gustu. Chociaż tak mi pasuje dla dziesięciolatka  

Avatar: Coś "mangopodobnego"?. Nienawidzę mangi i anime. Mam uczulenie na wszelkie azjatyckie twory w stylu "Czarodziejki z Księżyca" itp. Nie potrafię wytłumaczyć czemu tak mam.... ale tak jest. Ale avatar  oryginalny w sumie....

Sygnatura: Wnioskując z obrazków tam zamieszczonych, powiem, że jest to z zamiłowania gracz (sporo tych godzin) i lubi się naśmiewać z debilnych gnojków, którzy mają siano zamiast mózgu...ja też się lubię naśmiewać z takich dzieci  . Chociaż irytuje mnie już patrzenie na te "dzieci neo"...

User: Nie znam Go, ale chyba lubi być ważny i rozkazywać innym  . A tak na poważnie... szanuje mnie (poprzedni post  ) to i ja szanuję Jego. Jak przeglądałem pewien temat (foty userów), to miał w ręku piwo.... jesteś mi bratem! . Chyba spoko koleś, z którym można normalnie pogadać, i który ma poukładane pod sufitem xD.

Kojarzy mi się z...: Gumą do żucia i ptakiem prehistorycznym :D

Lubię/ Nie lubię: Szanuję Go i tyle... a tak w ogóle to nie znam....

Obrazek:
[img]http://gfx.filmweb.pl/po/41/60/104160/7087033.2.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Za dużo mangi xD

Stosunek do userów: "to ja jestem tu prawem...". Krytykuje ortografię - tak jak ja, więc spoko! xD.

Spotkałem go...: nigdzie, nie znam gościa w ogóle, na forum.

Pzd.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej