Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń Poprzednika 3
Szarleǰ:
Canis
Nick: od zawsze kojarzył mi się z jakimś grubym kocurem, w zasadzie nie wiem czemu. Kiedy Bela napisal ze to pies bardzo sie wkur*iłem, ale mniejsza o to. Ogólnie nie mam nic do tego nicku, oryginalny, na swój sposób, Jest spox.
Avatar: Szczerze mi się nie podoba, ten koleś kojarzy mi się z jakimś bardzo obleśnym żulem, na dodatek jakimś pedofilem, zbrodniarzem czy innym skur*ysynem :P. Nie wiem czy to Ty jesteś autorem tego dzieła, jednakże jest on strasznie przerażający. :P joke. Ogólnie to avatar spox, bez zbędnych pupereli, bez napisu i bardzo dobrze bo jakoś nie chce mi się wierzyć, żę to ty wykonałeś ten rysunek (jeśli to jest rysunek). W sumie to nie ma się do czego przyczepić ale to że mi się szczerze nie podoba to już nie był żart ;].
Sygnatura: Jakiś taki dziwny ub. Pisze sobie tam tak ładnie Canis, czcionka odpowiednia, jakiś bardzo dziwny obrazek, którego nie mogę zrozumieć. Ale jest spox ;].
User: Nie znam go zbytnio, ale raczej nie spami, jest przyjaźnie nastawiony, nie ma warnów (chyba?) i nic do niego mieć nie mogę. Nie podpadł mi w żaden sposób więc, raczej jest spox.
Dlaczego go lubię: Bo sie do mnie nie przypierdal* o byle gówno tak jak szanowny pan William i wydaje się być spoko ziomkiem ;].
Dlaczego go nie lubię: ---
Co mi się kojarzy z tym userem: koty xd
Obrazek dla Canisa: -patrz post Beli-
Stosunek do innych userów: Wydaje się być przyjaźnie nastawiony do wszystkich. Nie ma uprzedzeń do ateistów jak niektórzy na tym forum (oczywiście nikt nic nie ma do Isentora bo to admin, nie William? ;]), no przynajmniej tak mi się wydaje. Jest spoko.
Poznałem go na tawernie, bo gdzie indziej.
Canis:
Roter
Nick: Kojarzy się z pojęciami takimi jak rotacja i tym podobne, nielubie fizyki, ale brzmi to dość fajnie. więc oceną 8/10 by było.
Avatar: Dwa rysunkowe ziomy, jeden szturcha w oko drugiego, super, to jest genialne i smieszne, za to jest 10/10
Sygnaturka: Teletubiś i napis, to mi sie niepodoba. Dziwne takie, najgorsze jest tro że ma przekleństwo wsobie, niemniej jednak kolor dobrze dobrany i teletubić fajnie wyszedł, więc 4/10 będzie (za przekleństwo)
User: Może Ateista, tak wnioskuje z jego posta. Wystarczy nieco tolerancji, a nikt żadnych problemów miec niebędzie. zresztą każdy w swojej religi czegoś nielubi i zamienia czymś, więc całkowicie rozumiem. jako uzer mam wrażenie że jest miły, z jego posta wyżej, ale również z innych postów jakie jego widziałem.
Dlaczego go lubię: nieznam go zabardzo, ale z jego avka widać że chumorystyczny gość, a z takimi zawsze się dogadam
Dlaczego go nielubie: Niewiem czemu miał bym go nielubieć, niczego mi neizrobił.
Co mi sie kojarzy z userem: Pamietacie wszyscy stary film Maska. Jak to koleś założył maskę i miał zieloną głowę, kojarzy mi sie z nicku, i jest chumorystyczny myslę co avek i sygna sygnalizują. A Maska to zabawny koleś był.
Obrazek dla Rotera:
[img]http://www.film.org.pl/images2/carrey/maska.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Stosunek do innych userów: przyjazny, widac to po jego poście w stosunku do mnie. ale do innych również przyjazny. przynjamniej tak wynika z postów które dotąd widziałem.
P.S. Aby każdy wiedział. Uwielbiam psy, jakby była reinkarnacja chciał bym być psem. A Avek przedstawia głowę Nekromanty.
Boba Fett:
Canis
- Lekko zmieniony, gdyż uprzednio zaczynał się z małej litery (o ile dobrze pamiętam). Aczkolwiek user musiał dojść do wniosku, iż bardziej przystoi, jak nick jest z dużej. Ale przechodząc do samej opinii o tym pseudonimie. Nie mogę powiedzieć, że nie jest ciekawy i na swój sposób oryginalny. Tak samo jak to, że spotykam się z nim po raz pierwszy od początku mego bytowania na forach dyskusyjnych. Sama nazwa za bardzo nie wyraża tego, jaką jesteś osobą. A także niezbyt komponuje się z Twoim avatarem. W takim wypadku moja ocena to 7-/10.
- Jak widać, jest to szkic lica jakiegoś wojownika. Duża część przemawia za tym, bowiem jego lewy policzek przyozdabia niczego sobie blizna. Obrazek niczego sobie - szczególnie podobają mi się jego włosy, widać, że autor bardzo się postarał i byłbym rad obejrzeć pozostałą część pracy. Cienie także są dobrze zachowane, co czyni obrazek jeszcze ładniejszym. Tak jak przy nicku, zapodany przez Ciebie avatar nie za bardzo pasuje do wspomnianego pseudonimu oraz osoby, którą reprezentujesz w Marancie. Co innego może być z Twoją osobowością, ale w to już wnikać za bardzo nie będę. Ocena: 7+/10.
- Jednym słowem? Kaszanka, gdyż jej po prostu prawie że nie ma. Twój podpis to jedynie osamotniony marny userbarek z Twoim nickiem i jakąś twarzą w tle. Przykro mi, ale tutaj nie ma nad czym się rozpisywać, a jedynie wystawić niezbyt miłą dla oka ocenę: 2/10.
- Jako user Tawerny Gothic jest w miarę aktywny i niczego sobie. Do grona tychże użytkowników dołączył kilka miesięcy temu, a już w tym czasie zdołał napisać cztery setki postów. Widać, że zależy mu na tym forum i zamierza pociągnąć na nim jeszcze jakiś dłuższy okres czasu. No cóż, życzę mu powodzonia oraz mam nadzieję, że nie zejdzie na złą drogę. Ba, będę zadowolony, jeśli w jakiś bardzo znaczący sposób przyczyni się do rozwoju portalu.
Dodatkowo user od zarejestrowania nie otrzymał ani jednego od moderatora (ewentualnie admina) ostrzeżenia, co się oczywiście ceni. Ogółem rzecz biorąc, Canis to dobry user - taki, na których administracji bardzo zależy. W końcu to oni swoim bytowenim oraz wypowiedziami tworzą tak naprawdę to forum.
Inna sytuacja jest już w Marancie, gdyż tam ten użytkownik ostatnimi czasy znacząco mi podpadł. Dopiero po mocnych atutach (tj. argumentach), ten oto Pan uległ i jest już spokojny. Oby takim pozostał i więcej ,,nie wchodził mi w drogę". W zabawie także jest dosyć wartościowym userem, których takich nigdy za mało.
- W sumie nie ma takiej rzeczy, za którą mógłbym ją polubić. Nie miałem z nim zbytniej styczności - jedynie tą związaną z aferą w zabawie. Jako moderator (jak na razie były) mógłbym powiedzieć, że upodobałem go sobie, gdyż jest w miarę nienagannym użytkownikiem. Nic poza tym.
- Jak wyżej wspomniałem, za tę aferę w Marancie, którą musiałem wreszcie osobiście się zainteresować i zająć. Prócz tego nie ma już chyba takiej rzeczy bądź sytuacji, za którą mógłbym Pana Canisa nie lubić, alboż czuć wobec jego osoby jakieś inne złe intencje.
- Co mi się z nim kojarzy? W zasadzie nic. No, może to, że jest adeptem czarnej magii i łatwo to zapamiętać. Dlatego kojarzy mi się troszkę z niezbyt moralnym zachowaniem.
- [img]http://www.inf.sgsp.edu.pl/pub/MALUNKI/PINGWINY/szpieg.png\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
- Myśli o sobie, a zarazem w pewnym stopniu martwi się o byt innych. Dla swoich przyjaciół dobry i pomocny, ale niezbyt wierny - tak samo jak dla współpracowników. Większego kontaktu z nim, jak i z jego odnoszeniem się do innych ludzi, nie zauważyłem, gdyż za bardzo się temu nie przyglądałem (po prostu nie interesowałem się). Zaryzykuję stwierdzenie, że w lekkim stopniu egoista, ale to za bardzo nie wnika na to, iż jest to dobry kolega jak i user.
- Pewnie na TG, a dokładniej mówiąc zainteresowałem się nim tak bardziej, jak ,,zaistniał" w Marancie. Ale czy mi zainponował? Nie, raczej nie. Zwykły użytkownik, mający nadzieję na wybicie się. I szczerze mówiąc w pewnym stopniu udało mu się to. A czy zniechęcił? Cóż, tego też nie mogę o nim powiedzieć. Nigdy nie mam takiego podejścia do nowych w zabawie (jak i na forum). A do Canisa nie mam też takiego podejścia nawet po tej aferze. Szanuję jego osobę i niech tak pozostanie - chyba że ten user nie będzie sobie tego życzył.
With respect
Boba Fett
Canis:
<<Boba Fett>>
Na początek przed opisem chcę ci powiedziec kilka słów które wypowiedział od piątku martwy Nekromanta.
"Niema dobra ani zła jest tylko potęga i ludzie którzy są zbyt słabi by do niej dążyć." Niestety jest to fragment z filmu nie ksioażki gdyż tam brzmi nieco inaczej i gożej trafia w ucho...
No to wracając do opisu...
Nick: Boba Fett... pierwszt człon kojarzy mi się z warzywem, podobne do grochu ino większe i lekko inaczej wygląda... ale też w strąkach. moja babcia ma w ogródku i często jak jade do niej to musze to badziewie skubac. i Fett kojarzy mi się to z serkiem jakims niewiem z wyrobem mleczarskim rpzynjamniej. nick oryginalny aż do bólu że tak powiem i za to masz 10/10
Avatar: tutaj jest poprostu oheh (połączenie wow i lol). jakiś człeczyna w dziwnej zbroji i karabinkiem czy czym tam w łapie, to mi sie niepodoba szczerze mówiąc, więc te 6/10 będzie.
Sygnaturka: no dwa pożądne userbary, sygnaturka samotnych łowców, niekryję że nierpzepadam za ta gildią, bo mają niemiłą dla mnie pracę, moga mnie sprzątnąć, wiec niejest to miłe. Ale wygląda łądnie. no i artykuły itp. jest to dobra sygnaturka, kłucił bym się z rozmieszczeniem tego bym to inaczej poustawiał, ale 10-/10 jest.
User: Mam u niego dług, musze mu oddać w marancie bo jeszcze mnie zabije zato . ale niemartw sie nie długo oddam. Wydaje się być miły i sympatyczny. Redaktorem był a mekhem świń na to miejsce napewno nieprzyjmują/nieprzyjmowali. Głównie znam go z buzliwych czasów na marancie jak to sie dowiedziałem o tym ze jest na mnie zlecenie ile co i jak. Wtedy zainteresowałem się jego działaniami. Prawda afera była ale sądze że lepiej było by gdybym wtedy nzdechł niż ich wydał, przezto deaagor został wydalony z zakonu świtu a sądze że było to niefair... ale ok niewazne już. Ogólnie spoko koleś, dobrze dowodzi swą organizacją. Gadają nieco o równości ale niewiem jak to ejst. chciałem sie raz przekonać ale nieprzyjento mnie i wiem dlaczego :D bo zlecenie było . ale oczym ja tu sie rozwodze... dobry user, aktywny, tyle starczy.
Dlaczego go lubię: zato ze bierze udział w marancie
Dlaczego go nie lubię: Zato że zmuszony byłem do wydania znajomych.
Co mis ie kojarzy z userem: "... słupem soli, na którzym zycie jest niemożliwe..."
Obrazek dla Boby:
A jesli chcesz to ci wyśle ten obrazek:
[img]http://images27.fotosik.pl/38/2e776048774d7abb.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Z poważaniem Canis.
Dark Prince:
Canis
Nick: Nie wiem dlaczego, ale kojaży mi się z karmądla psów. Może, dlatego, że miał kiedyś na avku jakiegoś doga...
Avatar: Koleś przypomina i to bardzo Geralta z Rivii. Długie białe włosy i pocharatana twarz, do tego nieludzkie wejżenie i coś ala szczękośćisk. Wipisz wymaluj pierwszy lepszy wiedźmak.
Sygnatura: Mag z laską (kosturem, jak kto woli). Szalenie efektowna nie jest, ba jest wręcze okropna. Brzydka, bura i ponura. Nie powiem, mag nawet nieźle wygląda, ale reszta jest godna pozałowania. I ten koszmarny napis 'ÂŚwiątynia Beliara', hmm, ludzie szaleją na punkcie Marantu.
User: Jak każdy inny. Ma sporo postów, ale nie sposub spotkać go na jakim kolwiek forum, na które zaglądam, więc jest aktywny w grze forumawej Marantem zwanej. Pare jego postów jednak widziałem i nie były one ani dziecinne, ale ani poważne i z nutką 'chómorkó'. Warnów nie miał, więc nie wchodził w drogę Isentorowi i jego poplecznikom, a;bp po prostu ich olał.
Dlaczego go lubię: Eeee, yyyyyy
Dlaczego go nie lubię:Eeee, yyyyyy
Co się nam kojarzy z userem?: Karma dla psów (no co?)
Obrazek przedstawiający zachowanie danego usera na foum:
[img]http://foteka.pl/full/06fe74f91d84903e787ea7eeb1f0800f.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Stosunek do innych userów na forum: Nie znam, gdyż wiem o nim tyle co pies myszy nałapał.
Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił: Spotkałem go w temacie o nowej planecie. Nie powiem, żeby mi jakoś specjalnie zainponował czy mnie zniechecieł do siebie. Ot zwykły user jakich wiele.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej