Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń Poprzednika 3
Elrond Ñoldor:
Lees
Nick: Nie promieniuje oryginalnością, zwykłe dostawienie jednej literki "s" , ale cóż każdy ma swojego ulubionego bohatera, postać, gwiazdę sportu i próbuje się z nią utożsamiać, dlatego nie powiem że nick jest wk*********, jest po prostu wpożo. Ale co ja będę gadał o oryginalności, wystarczy spojrzeć na mój nick xD
Avek: Postać z bajki "Dragon Ball" czy jakoś tak, nawet nie wiem kogo przedstawia, bo ów bajki nie oglądałem, po prostu nie miałem tego kanału xD. Wracając do avka, jest nawet fajny, na pewno lepszy od poprzedniego i dobrze wygląda w skórce "light" xD
Sygnatura: Pffffff....stosik Userbanów (czy jakoś tak ;] ) Ale w przeciwieństwie do mojego kolegi któremu się nie chciało opisywać każdego z osobna, ja wykonam ów czynność xD :
1. Ten jest z filmu Gladiator, którego oglądałem bardzo dawno, a moja pamięć jest krótka więc pamiętam że fajnie oglądało mi się go na TVP 1 xD
2. Cóż powiedzieć, każdy nasz furomowicz mógłby takiego sobie wrzucić na sygne...
3. n/c
4. Po raz kolejny pokazany że rajcuje cię ta bajka xD
5. Oooo teraz chyba wiem kogo masz w Avku.
6. Tiaaa Harry, chyba z pierwszej części. W tym miejscu mógłbym opowiadać godzinami jak to zje*** taką fajną książkę poprzez ekranizację :/ , tak, jestem fanem, ale nie filmu tylko książki. Ogólnie ten usercośtam jest trochę mało kolorowy.
7. n/c... ja wolę Manchester United
8. I na ostatku gierką w która sam mnie wciągnołeś, ale musze powiedziec że jest to strata czasu ;], nie obraź się...
Ufff... już skończyłem
User: Wpożo user, mój pierwszy kolega z Tawerny... Nie ma ni jednego ostrzeżenia... ale miał, ale kto z nas nie "grzeszył". Z tego co ja widzę to piszę treściwe posty, może krótkie ale treściwe. I zauważyłem jedno - nie stawia "spacji" po znakach interpunkcyjnych xD
Dlaczego go lubię: Wystarczy przeczytać w podpunkcie "user" (oprócz ostatniego zdania ;]
Dlaczego go nie lubię: Po prosi Giertycha żeby nie odchodził z ministerstwa ;]
Z czym mi się kojarzy: Z ziemniakami, ot taki ziemniak furomowy ;]
ÂŁobrazek:
[img]http://forum.przyroda.org/files/thumbs/t_grzyb_nie_wiadomo2_191.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Stosunek do innych userów: Taka Matka Teresa z Kalkuty, a tak na prawdę to chyba w porządku.
Gdzie go poznałem: Z tym wiąże się historia. Otóż siedziałem sobie na dachu mojego domu ze strzelbą i tak sobie przelatywał na srebrnych skrzydełkach to pomyślałem że ustrzelę sobie taki okaz. Po paru dniach w niewoli okazało się że jest jednym z furomowiczów Tawerny więc postanowiłem go wypuścić.
<joke> a tak na prawdę to na TG
Canis:
Elrond
Nick: Elrond - to chyba jakiś elf z Władcy pierścieni, pewny niejestem, ale elfie imie. Fajny nick, może niejest bardzo oryginalny czy coś. Ale fajnie brzmi. 7/10
Avatar: Kobieta z ciemoczarnymi włoasmi. Mroczne, oczy ładnego koloru ... pięknie. Tak to wygląda. 10/10
Sygnatura: Wydaje mi sie że ta sama osoba co na avku. Podobne przynjaniej oczy oraz włosy. 9,5/10
User: Nieznam go zabardzo, ale raczej wporzo koleś.
Dlaczego go lubię: --- ZA MAÂŁO INFORMACJI
Dlaczego go nie lubię: --- ZAMAÂŁO INFORMACJI
Co się nam kojarzy z userem?: taki zabetonbowany człowiek - żadko go widzę, a jak widzę, to często w tym samym temacie (niewiem czemu ale tak jakoś żadko go widzę...
Obrazek przedstawiający zachowanie danego usera na forum:
[img]http://www.atlas-roslin.com/quercus-robur3_m.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Stosunek do innych userów na forum: Olewa wszystko, jedynie uważa żeby siebie nieolać. A tak serio to normalny, pomoże jak trzeba, ale natrentów też wygoni.
Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił: W Marancie go poraz pierwszy zobaczyłem. widziałem ze pisze dość sensowne posty i tyle.
Bela:
Canis
Nick - Canis lupus familiaris - pies domowy, generalnie nick fajnie brzmi i wygląda, ale nadanie sobie nicku "pies" trochę jest dla mnie, że tak powiem, kuriozalne xD No ale będę oceniał jego brzmienie i wygląd, a nie znaczenie, więc może być całkiem spoko.
Avatar - no to tu powiało świeżością, Canis zmienił avka, szkic jakiegoś bohatera gry/filmu/pieron wie czego.. Paskudna szrama na policzku, pewnie zaciął się przy goleniu xD no ale szkic spoko, lubię rysować więc do gustu mi przypadł - nie to co jakiś ziom w kapturze, albo zielonoryjny piesowaty stwór - zmiana avka trafiona w dziesiątkę.
Sygnatura - bardzo skromna, co się chwali, bo można zauważyć lekki wyścig szczurów pt.: "To JA mam najbardziej tandetną i największą sygne na forum!" - no ale mimo wszystko jakiś zielono-zgnity pasek z napisem "Canis" do wybitnych nie należy - to mi się nie podoba (buuuuuuuu )
User - nie wiem czemu na początku mojego bytowania na forum nawet mi imponowałeś, sam nie wiem czym ale imponowałeś - dużo cię było we wszystkich tematach, zwłaszcza z poradami i problemami. Posty byłyby nawet na poziomie, gdyby nie przerażająca mnie miejscami ortografia, słownik generalnie nie gryzie :P No ale ortografia nie wpływa za bardzo na przydatność usera na forum, więc pominę.. User generalnie był dobry, chociaż teraz obserwuję spadek ilości linijek przypadających na posta xD
Dlaczego go lubię - nie wiem czy lubię, nie mam zdania, wolałbym najpierw poznać, a potem oceniać.
Dlaczego gonie lubię - to samo co wyżej, nie należy do moich starych znajomych.
Skojarzenie z userem - naprawdę nie wiem czemu ale kojarzy mi się imię męskie - Rafał, skojarzenie dziwne, ale to pierwsze co mi przyszło do głowy po wymówieniu na głos wyrazu "canis".
Obrazek do Canisa:
[img]http://www.media-vida.net/images/perfil/95925.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Stosunek do innych userów - z tego co pamiętam, to pomocny, ale wrogów też ma dużo, więc coś z tym stosunkiem musi być nie tak..
Gdzie poznałem Canisa - w zasadzie nie poznałem, no ale pierwszy raz usłyszałem o nim na TG (standard :P wszystkich gothicowców znam z TG - nikogo prywatnie)
Altair:
Bela - Cóż, nick jak nick, troszkę według mnie... hmm... jakby to nazwać... no taki w każdym razie luzacki :). Kojarzy mi się z takim obłym kawałkiem drewna (znanym również jako belka).
Avatar - no cóż, utożsamia się z nickiem. Przedstawia wyjątkowo wyluzowaną postać... (chyba że ma skoliozę i garba, to nie )
Sygnatura - no cóż... nie za bardzo wiem jak to opisać. Obrazek przedstawiający całującą się parę (to Ty?). No i coś w stylu userbara (bo userbar to to na pewno nie jest).
Jako user, dość aktywny, pisze przemyślane i trzymające się tematu posty (żeby mi nikt nie mówił, że teletubiś zaletą jest pisanie długich postów). W chwili kiedy pisałem tego posta miał ich 422 (niezła sumka).
Dlaczego lubię? Widać po stylu bycia, że nie chce udawać kozaka. Jeśli kogoś krytykuje, to otwarcie jednak nie obraźliwie no i z klasą (przynajmniej z tego co zauważyłem, nikogo otwarcie nie wyśmiewa).
Dlaczego nie lubię? Bo przez ten pieprzony avatar mi się smutno robi xD bo tam pada i w ogóle...
Kojarzysz mi się z wyluzowanym człowiekiem typu raegge bro', rastafarian itd. ;).
Obrazek dla Beli:
[img]http://www.poland.or.jp/img/politics/news/2005/belka.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Stosunek do innych - no w sumie tu nie ma problemu... nie wk**ia przynajmniej mnie ;).
A poznałem go... nie znam go osobiście :P.
Canis:
Altair
Nick - Kojarzy sie on z jakimiś irackimi albo tureckimi nazwami, jakieś aldżairy czy jakoś tak sie pisze, Kasan Mustafa czy coś, normalnie Osama Billaden. nick oryginalny, widze po raz pierwszy. 9/10 (nielubie nicków na literę "A" sorki )
Avatar - Jest tam jakiś rapowiec czy ktos taki. Widać tam napis, brzmiący jak twój nick. ÂŁadny kolor, dwie liczby, 9 i 8 ... ładne, wycięte chyba z Sygnaturki, ale zaraz do tego dojdziemy. 410 zaraz sie wyjaśni czemu.
Sygnaturka - fajna, widać tam parę liczb... człowieka rapowca ... czyżbym już tego niewidział ... a no tak to identyczne jak tqwój avatar, jedyna róznica top ta że jest obcięte do pewnej wielkości. no niewysiliłeś się prawdę mówiąc. 8/10 zato ze to jest oryginałem a tamto przerubką. Może być to znane za niesprawiedliwość... ale cóż taki jestem. no i widzę userbar z eminema. niejest to cudo. ale niejest złe.
User - Niewielka liczba postów. o,7 posta na dzień, więc niejest długo. Ale wkońcu lepiej pisać mało i sensownie niż wiele i bez sensu. A sądzę że pisze dobrze. Wydaje się być miły, ale nie wszystko widac na pierwszy żut oka, wiec jeszcze się poobserwóje nowy nabytek forum , taki zarcik. No sądze ze spoko user.
Dlaczego lubię?: Brak Danych
Dlaczego nielubie: Brak Danych
Co mi się kojarzy z userem... - Klamka od drzwi, często używana, potrzebna, i pospolicie rozpowszechniona.
Obrazek symbolizujący usera:
[img]http://sklep.hip-hop.pl/data/img/1104766826_1.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Stosunek do innych userów: chyba miły w stosunku do nich.
Poznałem go jak większość, przez tawernę.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej