Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń Poprzednika 3

<< < (6/26) > >>

Grison:
Bela

Nick: Sam nie wiem od czego pochodzi ten nick. Na początku był BeluNi0, a teraz to. W marancie tłumaczysz to belą, która uratował ci życie <lol>. Z podobnym nickiem nigdy wcześniej sie nie spotkałem tak więc orginalność jest. A do tego Pawełki trzymaja sie razem czyż nie ?  

Avatar: Jakiś niewyrośnięty drasiarz, mówiący "Bela". Mam nadzieję, że przedstawia ciebie  . Rysuneczek podoba mi sie nawet bardzo. Musisz mi powiedzieć skąd go wytrzasnąłeś.

Sygnatura: Jest to "reklama" łowców nagród. Bardzo dobrze, że takie coś nosisz, ale pasowało by co jakiś czas ponośić coś innego. Do tego jakś cytat. Czy nie jest przypadkiem, z któregoś wiersza napisanego na potrzeby łowców?

User: Ja osobiście bardzo lubię Belę. Jest to przykładny user. Zauważam jego duża aktywność i to, że bardzo angarzuję się w pracę w nasza wspólną prace w marancie. Bela nie spami, a i jego wypowiedzi stoją na wyskoim poziomie.

Dlaczego go lubię: Ponieważ to fajny kolega, z którym można sie dogadać.

Dlaczego go nie lubię: Bo nie dał mi zdjęć Iwonki...xD

Z czym mi sie kojaży: Z browarem, którego to popija sobie na ławeczce i z kłopotami na egzaminie z prawojazdy...xD

Obrazek: http://img405.imageshack.us/img405/8489/noobpatroluj3.jpg

Stosunek do innych userów: Bale jest życzliwy w stosunku do innych userów(szczgóleni do mnie  ), podobnie jak ja lubi pomagać gdy ktos czegoś nie wie, ale nie znosi noobów robiących błąd za błędem.

Gdzie go spotkałem: Rzecz jasna na forum, gdy tylko dołączył do łowców. Od razu sie zakolegowaliśmy. Pawełki trzymają sie razem  .

Pawelck91

Nick: Tak jak rozszfrował Bela. Jest to Paweł Corona Kielce 91. Masz 16 lat i nazywasz sie Paweł. To już świetnie:D. Nick mimo tego co oznacza nie przypadł mi do gustu. Ale i tak jest lepszy niż np. "niunia00110011234" ...xD

Avaek: Jakiś rycerz. Sądzę, że to postać z jakiejś gry. Wygląda fajnie ale gdy juz chcesz mieć rycerza na Avku to można by było wytrzasnąć coś lepszego.  

Sygna: Wizeruek nordmarskiego wojownika z wstawionym twoim nickiem. Wygląda na troche denne ale jest ok. To tego userbarek z Koroną Kielce. Wygląda nawet fajnie.

User: Nie znam Pawłack ale po jego wypowiedziach widze, iż jest osobą godną uwagi. Moze kiedys uda mi sie go lepiej poznać.

Dlaczego go lubię: nie mam powodów

Dlaczego go nie lubię: nie mam powodów

Z czym mi sie kojaży: z nastolatkiem chodzącym wszędzie w szaliku swojego ukochanego klubu oraz krzyczącym: "Korona wygra!"...xD

Obrazek: http://img513.imageshack.us/img513/6910/noobxr9.jpg

Stosunek do innyc userów: Nie rzuciła mi sie w oczy ajkaś duskusja z udziałem Pawła ale po wypowiedziach chociażby w tym temacie widze, że jest miłą osobą.

Gdzie go po raz pierwszy spotkałem: Oczywiście na forum, nie pamiętam juz dokładnie w jakiej dyskusji.

--- Cytuj ---P.S. Jak ktoś mnie uprzedzi to nie wiem arghhh  (obrazek dam potem bo teraz nie chce mi sie imageshack wlaczyc ;/)
--- Koniec cytatu ---

n/c

Bela:
Kapitan Greg - nie mogłem się powstrzymać braciszku XD

Nick - Kapitan Greg, w sumie wiesz co o nim myślę, tyle że mógłby być oryginalniejszy (wszystko przez te nooby co biorą na twój obraz i podobieństwo nicki z gry XD - i hate noobs) no cóż nie twoja wina :P chciałeś być oryginalny to cię rzesze nowiuteńkich podrobiły :P

Avatar - dość często ci się zmieniał ostatnio, widzimy wiatraczek - symbol/logo RHCP. Mojego pierwszego komentarza związanego z tym avkiem nie powtórzę na forum, bo za dużo tu fanów RHCP (jak to Greg określił - rein i triv już by adresu szukali XD)

Sygnatura - RHCP fan, Nickelback fan, Godsmack fan, Coldplay fan, Linkin Park fan.. userbarków od zachlastania :P w sumie nic do sygny nie mam, oprócz tego, że przyczepił się łoś do mojej :[ więc ja z zasady też muszę :P sygna jest do bani hehe <joke>

User - barz dobry user, gdyby nie to, że by był przede mną na TG to bym powiedział, że to mój następca - bardzo dużo postów i ani jednego warna na swoim koncie, pomocy, miły, posty na poziomie.

Dlaczego go lubię - nie wiem, dobry chłopak jest pogadać możne, pośmiać, ponarzekać, obgadać parę osób - swój chłop po prostu.

Dlaczego go nie lubię - bo się przyczepi, że zdjęć Iwi mu nie wysłałem, a jak chciałem mu wysłać, to powiedział, że musi iść i uciekł z gadu, a teraz się czepia XD

Z czym mi się kojarzy - z ogromną ilością niezrozumiałych dla mnie emotikonek..

obrazek -
http://papalotzin.typepad.com/photos/8_the...rafotografo.jpg

Stosunek do innych userów:

--- Cytuj ---Bale jest życzliwy w stosunku do innych userów(szczgóleni do mnie cool.gif ), podobnie jak ja lubi pomagać gdy ktos czegoś nie wie, ale nie znosi noobów robiących błąd za błędem.
--- Koniec cytatu ---
- on jest taki sam..

Gdzie go poznałem - a przychrzanił się taki jeden jak do łowców dołączyłem XD pozdro brat Pawełki RULEZZ!

Lees:
Bela

Nick:Miałeś kiedyś BeluNio i ... zmieniłeś go.Nie mam ci tego za złe bo sam zmieniłem swój.Kojarzy mi się z imieniem.Bardzo oryginalny i pomysłowy.

Avatar:Jakiś ludzik woła Bela.Podoba mi si.Pierwszy raz spotkałem się z takim avkiem.Pomysłowe i oryginalne.Kolorystyka dobrze wybrana.

Sygnatura:Samotny łowca(jak ja), chlubisz się tym tytułem i z tego się bardzo ciesze,wiele osób jednak ma taki userbar,hasło oryginalne

User:Bardzo dobry user,więcej postów ode mnie i nigdy nie miał ostrzeżenia,podziwiam,widać pomagasz innym,jesteś aktywny choć przez pewien czas mniej,

Dlaczego go lubię:Bo jest samotnym łowcą,

Dlaczego go nie lubię;----------------------------------------------

Z czym mi się kojarzy:Ludzkie imię

Obrazek:
[img]http://www.dvdmania.co.pt/Imagens/Destaques/00040-06.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Stosunek do innych userów:Miły aż do bólu;D

Gdzie go poznałem:Tutaj na forum,jest w porządku:D

Kozłow:
Lees

Nick
Zapewne dodanie jednej litery do imienia "Lee". Z tej strony byłoby to bardzo nieoryginalne. Ale jeżeli weźmiemy ten nick z innej podtsawy twórczej to wychodzi nam słowo, które czyta się jak "Lis". Może oznacza to że jest chytry, albo ma rude włosy, albo kradnie kury z kurników, albo po prostu nic. ;] (nickologia :D uwielbiam to :D:D)

Dragon Bal... Ahh... stare, dobre czasy, kiedy to przychodziło się ze szkółki, odpalało RTL7 (Panie świeć nad jego duszą) i z pasją i ekscytacją oglądało się kolejne walki. Jednak ogółem to postać Vegety mi do gustu nigdy nie przypadała, także avek nie podoba mi się zbytnio.

Sygnatura
ÂŻeby opisać wszystkie te userbary to chyba mi zejdzie całą noc, więc sobie daruję i dam wniosek ogólny: "Przesadziłeś nieco ;]"

User
Jest tym z tych średnio się udzielających. Widać jego posty, ale rzadko. (przynajmniej ja je rzadko widzę). No ale ma ich 200 z groszami, także podziw, bo inni są o wiele dłużej i mają mniej (może mądrzejszych? ;]). W historii warnów stoi, że został mu odjęty, gdyż pracowął na rzecz serwisu. Kolejne "Dobre dziecię Isentora".

Paczemu ja lublju jewo?
Patamu szto fajnie się z nim czasem gada na gygy.

Paczemu ja niet lublju jewo?
Hmmm... Nie widzę powodów, żeby go nie lubić ;]

Z czym mi się kojarzy?
Z rękawicami murarskimi dużymi.

Obrazek
[img]http://images26.fotosik.pl/24/e5ddd9a7cde652c7.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Stosunek do innych userów
Wredny, opryskliwy, zabiłby z chęcią wszystkich, gdyby tylko zdobył adresy.

GGSPRPICMZ/Z
Spotkałem na forum, a zaimponowął mi tym, że je surowe kartofle (głupek).

Xoulus:
Nick: Kozłow - zapewne wywodzi się z jego zamiłowania do komunizmu, szczególnie kojarzy mi się z imieniem bądź nazwiskiem jakiegoś rosjanina. Niezbyt mi się podoba, mam nadzieję, że nie naśle na mnie za to zgrai komunistycznych morderców  .

Avatar: Lenin na czarnym tle, nie przepadam za tą postacią, lecz zdążyłem już się do avka przyzwyczaić i jakoś nie chciałbym, aby go zmienił na innego.

Sygnatura: i znów Lenin, to chyba jakaś choroba czy cuś? No, ale... Jego podpis i nie będę ingerował w jego zawartość, sygna niezbyt mi się podoba ze względu na Lenina.

User: jest jednym z tych bardziej aktywnych i wyróżniających się. Ma na swoim koncie całkiem pokaźną liczbę postów, które w większości są zadowalające, nie wiem czy miał jakieś warny, nie zaglądałem mu do licznika  .

Dlaczego go lubię: lubię porozmawiać z nim na GG, pisze sensowne posty, mój brat w marancie. Ogólnie - jest spoko ziom  .

Dlaczego go nie lubię: nie mam po temu powodów.

Z czym mi się kojarzy: z komunistą, pochodzącym z matuszki Rosjii. ^^

Obrazek:
[img]http://www.esperanto.mv.ru/Usono/Bildaro/StalinJosef.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Stosunek do innych userów: przyjazny, choć z pewnością zdarzają się wyjątki.

Gdzie go poznałem: napisał do mnie na GG, nie pamiętam już w jakiej sprawie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej