Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń Poprzednika 3

<< < (5/26) > >>

Arti:
Nick: Kojarzy mi się z ruterem, który mi się zepsuł i muszę działać na necie przez modem   Ogólnie nick fajny i chyba wyraża osobowość osoby ostrej  

Avatar: xD Kuj kuj.... ciekawe.. jak by na to cały czas patrzyć to w końcu się wybuchnie śmiechem.

Sygnatura: Na topie oczywiście... Zayebista jednym słowem. Jak ją zobaczyłem to wybuchłem śmiechem.

User: Pisze rozległe posty i porusza tematy związane z homotubisiami ( tak trzymaj !! xD ) Wydaje mi się, że jest osobą żartobliwą, ale w momentach w których trzeba jest poważna i ostra jak wspomniałem. ( jak ja )

Dlaczego go lubię: Porusza tematy o kreskówkowych homo z których jest kupę śmiechu.

Dlaczego go nie lubię: A h*j wie...  

Co się nam kojarzy z userem?: Router?  

Obrazek przedstawiający zachowanie danego usera na forum:
http://images4.fotosik.pl/35/23d657e1146e8224.jpg

Stosunek do innych userów na forum: Nie wiem za bardzo, ale raczej upomnień nie ma.

Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił: Tu go spotkałem, a reszty to nie wiem  

--- Cytuj ---Avatar: Widocznie robiony przez dobrego grafika, ładny xD, na pewno lepszy od poprzedniego. Tylko wydaje mi się że twój nick jest zbyt duży do tego orka.
--- Koniec cytatu ---

Sam go robiłem xP poskarże się sobie, że za duży napis sam sobie zrobiłem xD

Elrond Ñoldor:

Nick: Arti, Arti, tak jak skrót od słowa artykuł xD. Być może że jest to zdrobnienie od twojego imienia albo przezwiska... prędzej od imienia. Ale ogólnie rzecz biorąc twój nick jest wpożo ;]

Avatar: Widocznie robiony przez dobrego grafika, ładny xD, na pewno lepszy od poprzedniego. Tylko wydaje mi się że twój nick jest zbyt duży do tego orka.

Sygna: Hmmm.... ja jej nie widzę...

User: Jest dobrym userem, zerowy poziom ostrzeżeń o czyms świadczy, ale kiedyś tak nie było.. mam rację? wydaje mi się że miałeś jakiegoś warna. Ale cóż, to przeszłość, a liczy się co teraz jest, a teraz jesteś dobrym userem i to się liczy ;]

Dlaczego go lubię: Nie wiem, jestem neutralny, a wiem za jego avka xD

Dlaczego go nie lubię: bo orkowie oblegli GD xD

Co kojarzy mi się z userem: piasek i orkowie... tak mi się kojarzysz...

Obrazek przedstawiający zachowanie danego usera na forum:

no kliknij człeku xD

Stosunek do innych userów na forum: jest chyba dosyć życzliwy, ale go nie znam, a jego posty widzę coraz rzadziej więc nie wiem jak mam się wypowiedzieć.

Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił: Jest zastępcą Władcy Klanu Oshi, chyba tylko w tym mi zaimponował :P

Grison:
Nick: Elornd do król elfów w świecie Tolkiena. Postać tą lubię w książce i filmie tak więc jest dobrze. Co do wzięcia sobie takiego nicku na forum to wg. mnie było to strzałem w dziesiątkę. Nick niezbyt orginalny ale fajny.

Avatar: Jaką panienka z tłustymi włosami i z zaćmą...xD Gdy siedze na forum w nocy i wtedy zobacze ten avek to oglądam się za siebie i zapalam światło...xD

Sygnaturka: Jakieś oczka. Zapewne tej samej osoby co na avku. Tak czy inaczej bardzo fajny obarazek. Przejmujący  . Gdy przeciąga sie suwakiem stronę forum od góry do dołu to nie mozna się nie zatrzymać i spojżeć jeszcze raz w te oczęta...xD

User: Elrond jest dobrym userem, pnącym się szybko do góry. Nie spami(zbytnio), ostrzeżenia też się go nie trzymają. Jego posty stoją na wysokim poziomie. Tak jak w innych ocenach powiem, że człowiek umie się wysłowić.

Dlaczego go lubię: Bo jest poukładanym człowiekim.

Dlaczego go nie lubie: -----

Co mi sie kojaży z userem: Elrond kojaży mi się z postacią  na jego avatarze i z elfami, bo w marancie nalezy do rasy "długouszastych"...xD

Obrazek:

http://img523.imageshack.us/img523/3502/bidasy9.jpg

Stosunek do innych userów: Elrond jest życzliwy i da się z nim dogadać tak więc szanuje innych userów na forum.

Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił: Spotkałem go po raz pierwszy rzecz jasna na forum. A konkretniej do bodajże w jakiejś rozmówce o Gothicu. Od razu wydał mi sie interesującą osobą. Elrond zachęcił mnie do siebie tym, że szybko rozwiją sie w marancie i powieksza swoje wpływy, a zniechęcił mnie jak dotąd niczym i miejmy nadzieję, że tak pozostanie.  

Pawelck91:
Kapitan Greg
NICK: Kapitan Greg w Gothicu 2, a szczególnie Gothicu 2NK był bardzo charakterystyczną postacią, osobiście przezemnie bardzo lubianą. Nick uważam za fajny, łatwy do zapamiętania.
Avatar: Avek różni się od innych, jest przejrzysty, jasny na ciemnym tle, dobry pomysł i tyle !
Sygnatura: Raczej brak, ale userbarki pokazują Twoje zainteresownaia.
User: Kapitan Greg jest dobrym userem. Uważam tak ponieważ jest bardzo aktywny, miły, uprzejmy. Brak ostreżenia to wielki plus !
Dlaczego go lubię: Bo nie ma ostrzeżenia.
Dlaczego go nie lubię: n/c.
Z czym mi się kojarzy: Hmm... chyba z kapitanem Gregiem z G2  
OBRAZEK
Stosunek do innych userów: Kapitan Greg jestżyczliwym userem, moznaznim się łatwo i szybko dogadać.
Gdzie go spotkałem: Rzeczą jasną jest to, że spotkałem go na tym forum.

Bela:
Pawelck91

Nick - Paweł Corona Kielce '91? Znaczy twoje imię (plus za Pawełka ^^), CK - Civitas Kielcensisi, obywatel kielc, '91, czyli zapewne jesteś wesołym 16latkiem.. mix ciekawy, nawet bardzo, ale wynik końcowy średni, nie przypadł mi do gusty za bardzo. No ale Pawełki trzymają się razem więc twój nick nabrał wartości w moich oczach  

Avatar - na pierwszy rzut oka zwykły rycerz, mnie kojarzy się z krzyżowcem (Crusader^^), avek bardzo pasuje do forum pełnego paladynów, rycerzy, wojowników i innych bohaterów rpg, mimo że widać tylko głowę, a raczej hełm na niej, wydaje się on atakować przeciwnika. Dodaje ci to drapieżności hehe

Sygnatura - w ogóle się nie zgrywa ani z avatarem, ani z tematyką forum, jakiś klo macha flagą nad napsiem ULTRAS KORONA KIELCE, userbarek znośny, dość często sie je widzi więc mi nie wadzą. Ta animacja nie byłaby taka zła gdyby była w innych kolorach (ta jest delikatnie mówiąc "oczokochajna")

User - no zaaktywny to ty nie jesteś, w pół roku ponad sto postów to nie żaden wyczyn.. choć ostatnio cię widać, coś mi się zdaje, że miałeś konto, ale nie barz ci się chciało z niego korzystać XD a to źle, bardzo źle :P  no ale user wychodzi powoli na prostą.

Dlaczego go lubię? - nie znam człowieka..

Dlaczego go nie lubię? - pół roku - 108 postów + ostrzeżenie

Z czym mi się kojarzy - z piwem, z knedlikami i z hokejem - jednym słowem Czechy. czemu tak? Może dlatego, że nick czesko brzmi, lub czasami w jego postach jest czeski film XD <joke>

Obrazek - [img]http://www.przepisykulinarne.pl/photo-food-world/knedliki-003.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Stosunek do innych userów - generalnie to nie znam człowieka, ale w tematach o pomoc można go często uświadczyć, co świadczy, że chętnie pomaga, jeśli może - duży plus.

Gdzie go spotkałem - przeglądając forum tak pobieżnie, no i w tym temacie zgłębiłem głębiej jego osobę :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej