Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Nauczyciele
Riddle.:
Nie będę tutaj nic pisałbo temat jest skazany na takie nerwy jak ten o komuniźmie. Napisze tylko to:
Panowie ku**a mać!
--- Cytuj ---4. Zabrania się, nieuzasadnionego stosowania wulgaryzmów.
--- Koniec cytatu ---
Rozumiem, że większość modów tutaj to cioty i boją się upominać userów "wyżej" postawionych, ale bez przesady... Pamiętajcie, że na tym forum przebywają ludzie młodsi jak i bardziej wrażliwi. Co sobie pomyślą gdy wejdą na forum i zobacza taką kulturę w wypowiedziach?! Przeginacie i to bardzo. Pozycja nie świadczy o przywilejach ale ograniczeniach których trzeba przestrzegać żeby być przykładem dla userów. Wy sobie tutaj pozwalacie za dużo moim zdaniem.
Prosze o nie usuwanie tego posta.
Z wyrazami szacunku...
momo:
Ommmm... Ja natomiast swój kontakt z nauczycielami ograniczam do minimum. Tylko tyle co mnie zapytają na lekcji, staram się coś sensownego powiedzieć. Być może przez to mam z niektórych przedmiotów 3 nie 4, lub 4 nie 5, ale mam to w dupie. Jakoś nigdy nie miałem predyspozycji, do płaszczenia się i podlizywania nikomu i tak póki co mam zamiar to pozostawić. W końcu uczymy się dla siebie, nie dla stopni, czy tym bardziej nauczycieli.
W ogóle co do nauczycieli, to problem właśnie przed chwilą jak dla mnie został rozwiązany. Poprostu każdy jest inny i to na kogo się trafi zależy od swojego własnego, pywatnego fartu. Są nauczyciele dobrzy, są źli, są wymagający, wyrozumiali, da się z nimi dogadać na spokojnie, lub mniej spokojnie.
Niektórzy uczniowie lubią sobie popsioczyć bardziej, niektórzy mniej, a niektórzy wpieniają się jak ktoś im psioczy. Ja tam jakoś nigdy nie miałem kompleksów typu ''ten nauczyciel mnie lubi, ten nie'' albo ''ten nauczyciel mnie udupił bo mnie nie lubi''. Znaczy miałem fart do tej pory. ;]
Jedyne co mnie denerwuje, to kiedy nauczyciel od ucznia tylko wymaga i wymaga, a sam mało co przekazuje. Tak, że właściwie trzeba się uczyć samemu, a on/ona zrobi tylko kartkóweczke, żeby sprawdzić co z danej lekcji ''wynieśliśmy''. Właśnie dlatego kocham chemię
--- Cytuj ---Uważam, że Wasza dyskusja, nie ma zbyt głębokiego sensu, i że, nie ma po co, po prostu, nie ma po co.
--- Koniec cytatu ---
Ja podobnie. Tym bardziej, że przerodziło się to w kolejną rundę pojedynku Rein vs. Arkhan. Zaraz zaczniecie sobie udowadniać kto jest bardziej męski, i znowu ktoś wyleci z czymś takim:
--- Cytuj ---Wymienić Ci to wszystko? Dobrze, nie ma sprawy ;]
Gothic all [niebieska szata, admin Lee], gothic trylogy, admin wordall, admin Fan Club Gothic, Tawerna Gothic mod, bilbioteka rpg mod, forum immortal mod, gothic-extra mod, Gothic Up mod
--- Koniec cytatu ---
Chyba mój ulubiony fragmęt .
Arkhan:
Skoro ma być jeszcze śmieszniej i jeżeli jesteśmy przy nauczycielach, i to co powinni robić, przekazywać nam wiedzę i uczyć, takie dobre porównanie.
Thoro:
--- Cytuj ---Pamiętajcie, że na tym forum przebywają ludzie młodsi jak i bardziej wrażliwi. Co sobie pomyślą gdy wejdą na forum i zobacza taką kulturę w wypowiedziach?!
--- Koniec cytatu ---
Niech pomyślą nad zainstalowaniem odpowiedniej wtyczki do swoich przeglądarek .
Ludzie młodsi powiadasz? Ci ludzie młodsi jak ich określiłeś słyszą więcej wulgaryzmów podczas 5 minutowej przerwie w szkole niżeli padło w tym temacie. Nie wspominając już o ich "kulturze", która bardzo często jest na żenująco niskim poziomie.
Nie widzę sensu w udawaniu społeczeństwa wielce kulturalnego. Podejdź do dresa na ulicy i powiedz "kurwa mać, tędy też przechodzą ludzie młodsi!". Wulgaryzmy, chamstwo i głupota otaczają nas na każdym kroku tak więc robienie z forum azylu pod tym względem jest nieco utopijne i raczej nie rozsądne.
Riddle.:
--- Cytuj ---Thoro
--- Koniec cytatu ---
W takim razie wszyscy flugajmy! Nawalajmy mięsem armatnim w lewo i w prawo. Skoro i tak słyszymy bluzgi po co się martwić, że swoją kulturą staczamy się właśnie jak ten dres z Twojego przykładu.
Pomyśl tez np. że siedzi tu pewien 12 - latek. Nagle wchodzi do pokoju jego tatuś i przygląda się właśnie temu tematowi na forum. Co z tego wyjdzie? Internet jest be! Młodzież jest chamska! Nie zachowujmy się jak osoby których nie stać na znalazienie słów odwzorowujących nasza kulture.
Sami drzecie ryje na nauczycieli, że traktują Was niepoważnie... Wystarczy, że widza na takich forach Was piszących...
Z wyrazami szacunku...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej