Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Nauczyciele

<< < (8/12) > >>

Halina Kiepska:

--- Cytuj ---Właśnie że nie! Wyobraź sobie prostą jak drut sytuację. Podchodzisz do nauczyciela, miło zagadujesz bez zbędnych uniesień a ten odsyła cię z kwitkiem zasłaniając się regulaminem, którego i tak nie przestrzega!
Ja nigdy, nie wyskakiwałem z mordą do nauczyciela, a to co tutaj piszę to są moje osobiste uczucia właśnie po takim traktowaniu.
--- Koniec cytatu ---

Ehhh, ale o czym ty w ogóle mówisz. Przecież doskonale widać, jak jest twój stosunek do nauczycieli, jak bardzo ich szanujesz, za kogo uważasz. I komu ty chcesz wmówić, że jesteś w stosunku do nich kulturalny i umiesz grzecznie załatwiać sprawy. ÂŻe niby tutaj po nich jedziesz, a w rzeczywistości pomagasz sobie wazeliną i miłą gadką-szmatką, a to nie daje żadnego rezultatu? Wydaje mi się, że popadamy tutaj ze skrajność w skrajność, albo też ktoś miota się w zeznaniach.  

--- Cytuj ---Ponadto nigdzie tu nie napisałem, że jestem święty etc.
--- Koniec cytatu ---

Również nigdzie nie napisałeś, że może to ty dajesz przysłowiowej "dupy" w relacjach z nauczycielami. Ja przynajmniej nie przypominam sobie czegoś takiego. Może przez przypadek zapomniałeś dodać, że tobie też zdarza się popełnić błąd?

Arkhan:
Jezu...

--- Cytuj ---Przecież doskonale widać, jak jest twój stosunek do nauczycieli, jak bardzo ich szanujesz, za kogo uważasz.
--- Koniec cytatu ---

Nie wiem gdzie chodziłeś do szkoły i gdzie uczyłeś się czytać - przecież wyraźnie napsiałem że moje zdanie wzięło się z takich sytuacji jak:

--- Cytuj ---Podchodzisz do nauczyciela, miło zagadujesz bez zbędnych uniesień a ten odsyła cię z kwitkiem zasłaniając się regulaminem, którego i tak nie przestrzega!
--- Koniec cytatu ---

To prawda teraz mam inne nastawienie do nauczycieli niż kiedyś właśnie przez takie traktowanie a może ja wogóle jestem zły bo śmiem pytać o sprawy które dotyczą mnie?

--- Cytuj ---wazeliną i miłą gadką-szmatką
--- Koniec cytatu ---

Nie będę cię obrażał gdyż się pogodziliśmy, jednak tutaj przegiąłeś wszelkie granice. Nigdy ale to kurwa nigdy nie podlizałem się jak typowy wazeliniarz więc co ty kurwa chcesz mi wmówić?

--- Cytuj ---Również nigdzie nie napisałeś, że może to ty dajesz przysłowiowej "dupy" w relacjach z nauczycielami.
--- Koniec cytatu ---

Kiedy wysyła się mnie z kwitkiem zazwyczaj siadam bez słowa, jednak w głowie mam już swoje zdanie wyrobione na temat takich sytuacji nie trudno zgadnąć jakich/jakie.

Anmarius:

--- Cytuj ---Większości nauczycieli to chu* w dupę i na krzyż.
--- Koniec cytatu ---
Ech, Khaleb, przesadzasz, większości nauczycieli, to podziękować, a nie na krzyż...

--- Cytuj ---Co do samych nauczycieli. Owszem większość nauczycieli powinna zostać spalona z litości na stosie
--- Koniec cytatu ---
Jaka większość, do cholery, jaka większość?

--- Cytuj ---Nic dziwnego, że we łbach im się przewraca skoro większość współczesnej młodzieży (głównie gimnazjum) okazuję objawy braku kultury, nie wychowania i skłonności do zachowań małpich praktycznie na każdym kroku.
--- Koniec cytatu ---
Całkowicie zgadzam się z Tobą.
Uspokójcie się trochę, panowie, to jest tylko dyskusja i zwykły temat ;) Chociaż, ja małolat jestem, co ja wiem o życiu, lecz czytając Wasze wypowiedzi, to do niektórych, to n/c.

Halina Kiepska:

--- Cytuj ---To prawda teraz mam inne nastawienie do nauczycieli niż kiedyś właśnie przez takie traktowanie a może ja wogóle jestem zły bo śmiem pytać o sprawy które dotyczą mnie?
--- Koniec cytatu ---

Kolejna skrajność. Poczułeś się skrzywdzony przez dwóch/czterech nauczycieli i na tej podstawie oceniasz całą resztę, z którą masz do czynienia. Czyli od razu wychodzisz z założenia, że niczego nie uda się osiągnąć. I czego ty niby oczekujesz od życia i tych ludzi, że będą znosić twoje humory i dostosowywać się do twoich wymogów? Jeśli nie, to mogą spierdalać? To jest naprawdę paranoja.

--- Cytuj ---Nie będę cię obrażał gdyż się pogodziliśmy, jednak tutaj przegiąłeś wszelkie granice. Nigdy ale to kurwa nigdy nie podlizałem się jak typowy wazeliniarz więc co ty kurwa chcesz mi wmówić?
--- Koniec cytatu ---

Przeczytaj jeszcze raz całe zdanie, może znajdziesz na końcu znak zapytania, który raczej wyklucza chęć wmówienia czegokolwiek. Naprawdę zaczynają mnie dobijać sytuacje, w których wyciąga się kilka słów z całego kontekstu, przekręca się je i ma pretensje. Zacznij czytać ze zrozumieniem, albo odpuśćmy sobie wszelkie dyskusje.  

--- Cytuj ---Kiedy wysyła się mnie z kwitkiem zazwyczaj siadam bez słowa, jednak w głowie mam już swoje zdanie wyrobione na temat takich sytuacji nie trudno zgadnąć jakich/jakie.
--- Koniec cytatu ---

I nigdy wina nie leży po twojej stronie, chociaż w najmniejszy stopniu? Zawsze to nauczyciel jest tym, któremu powinno się postawić stos?    
Naprawdę, kiedy czyta się twoje wypowiedzi ciężko jest uwierzyć w to, że jesteś/byłeś w stanie kulturalnie dyskutować z nauczycielem. Masz jedynie pretensje do innych, oczekujesz przysłowiowych gruszek na wierzbie.
Wszystko ma swoją przyczynę, również to, że nie jesteś w stanie dogadać się ze swoim profesorem. Nie każdy jest ugodowy, ale z każdym można dojść do porozumienia na zasadzie kompromisu. Natomiast ty chciałbyś tylko brać, a co masz do zaoferowania w zamian nauczycielowi, który pójdzie ci na rękę?

Arkhan:

--- Cytuj ---Naprawdę zaczynają mnie dobijać sytuacje, w których wyciąga się kilka słów z całego kontekstu, przekręca się je i ma pretensje. Zacznij czytać ze zrozumieniem, albo odpuśćmy sobie wszelkie dyskusje. unsure.gif
--- Koniec cytatu ---

Oficjalnie odpuszczam sobie ten temat gdyż widzę że rozmowa z tobą po raz kolejny to wielkie 0, ja tutaj mogę i pisać i pisać, a ty dalej swoje, chcesz pokazać że jestem jakiś debilem, typowym nastolatkiem który został skrzywdzony przez świętych Profesorów. Nie mam sił do dyskusji z tobą, no poprostu ręce mi opadają i żygać mi się chcę na twój nick na twoje posty i wszystko co z tobą związane myślałem że się pogodziliśmy i ejst wszystko ok ale ty nie znasz słowa przepraszam i jego znaczenia, nie masz w ogóle moralności stary... jak ja mam jajniki, ty masz zanik męskości. Na każdym miejscu tylko obraza obraza obraza nic innego nigdy nie widziałem nawet jako moderator, a teraz klepinij się po plecach, gdyż zwyciężyłeś. Tak, zwyciężyłeś, w bez honorowej walce. Jest mi zajebiście przykro, i obiecuję ci że w żadnym temacie nie zabiorę głosu, w którym będzie widniał twój nick. I tak jak naszemu koziołkowi powiadam ci : dziękuje ci Reinmarze, przywracasz wiarę w ludzi...

Te słowa tłumiły się od dawna, w oczach wielu na którym temu portalowi zależy i może ich dziś wyręczyłem...

Proszę nie łamać regulaminu. Tylko w tym poście złamałeś dwa punkty.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej