Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

G4 w drodze oraz nowy developer!

<< < (8/12) > >>

SzlugA:

--- Cytuj ---
--- Cytuj --- Wszyscy mówią że G4 będzie na Dx 10 co wiąże się z posiadaniem Visty , GF 8800 i Core Duo.
--- Koniec cytatu ---
Karty graficzne, które sprzętowo obsługują DirectX 9c, potrafią uruchomić grę pod dx10, z tym, że nie ze wszystkimi efektami.
--- Koniec cytatu ---
 Ale nie długo użytkonicy Windows XP wywrą presję na Microsoft aby również wydali DirectX 10 na XPka..
A jak wszyscy wiecie Vista nie należy do udanych dzieci M$, więc to tylko kwestia czasu aby "DX10 for XP" ujżał swiatło dzienne.

Dark:
Ale po części, może to i dobrze. Wyszedł by dodatek i zostały by tylko mody i fanworki, a takto jest o czym plotkować, kręcić itd. Może to nawet lepiej dla całego sieciowego świata i wszystkich portalów związanych z Gothiciem.

Riddle.:
Gothic III to była klęska jeśli chodzi o wymagania. Możliwe, że jeśli będzie IV robic ktoś inny tp nie zrobią tego samego błędu, że na mocnych kompach Gothic tnie się na minimalny ustawieniach grafiki. Moża dadzą tą gre komuś bardziej doświadczonemu jeśli chodzi o sprawe silników graficznych.

A teraz co do samego powstawania IV. Jeśli byłaby to kontynuacja to osiągnie ona wielką lipe. Prawdopodobnie większą niż część III. Twórcy powinni zainteresować gracza czymś nowym a nie kolejną walką z Beliarem z questo-dawcą Xardasem u boku... Pomyślcie tylko gdyby IV część Gothica odbywała się przed wydarzeniami z I   Gracz odkrywałbym kim jest Bezimienny, skąd pochodzi za co trafił do koloni i czym się zajmował. Coś takiego z punktu widzenia marketingowego(  ) przeszło by i sprzedawało by się moim zdaniem jak świeże bułeczki.

Z wyrazami szacunku...

Eric:

--- Cytuj ---Wręcz przeciwnie jeżeli znów mielibyśmy grać bezimiennym wątpię czy bym kupił grę ponieważ ileż można to ciągnąć. Potrzebny jest nowy bohater, nowa wciągająca fabuła, nowe ciekawsze zadania, nowy silnik graficzny, nowy tryb rozgrywki. Praktycznie wszystko musi być nowe ale dobrze by było gdyby gra bazowała na wydarzeniach z poprzednich części

--- Koniec cytatu ---
No to trzeba by stworzyć całkiem nową grę. No może rzeczywiście coś takiego ja TES

*Scalenie*

Ja nie jestem zaskoczony, że Jowood chce jeszcze trochę zarobić bo na G3 zarobili niezłą forsę. Ja myślę, że g4 może okazać się dobrą grą. Wasze oceny są jak dla mnie zbyt dobre. Przecież to Piranha Bytes stworzyła ten klimat w G1 i G2, w G3 był całkiem dobry. Jowood mam nadzieję że postara się zrobić dobrego G4

Haren:
Ja uważam ,że można zrobić 4 część Gothica ponieważ jak się orientuję G3 nie miał jednego zakończenie fabularnego a trzy(w G3 grałem u kolegi, u siebie zagram dopiero w czwartek). Jestem fanem serii i z chęcią
zagram w jeszcze jedną część. Ale uważam ,że to już nie będzie to oczywiście z tego powodu ,że nie PB będzie ją robiło. Mam nadzieję ,że nie skaleczą doskonałej serii tą częścią , a będzie to przyjemna rozrywka.
Myślę ,że bardo ciekawym rozwiązaniem było by umieszczenie fabuły jakieś 500 lat po wydarzeniach z G3, gdy na Myrtanie znowu zapanował chaos i grając potomkiem Bezimiennego.   Napiszcie co sądzicie o tym pomyśle.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej