Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

G4 w drodze oraz nowy developer!

<< < (3/12) > >>

Quarior:
KOMERCHA I KOSZMAR!!! Dla mnie Gothic się kończy na 3 częściach i kropka. Mam nadzieję, że PB nie doszło do porozumienia z JoWoodem, bo oni chcieli skończyć grę na trylogi, a JoWood chciał poprostu zarobić. Dla mnie Gothic to piękna historia, a nie kolejna głupia gra, której sequele można tworzyć w nieskończoność. Jestem naprawdę zawiedziony postawą JoWoodu, mam nadzieję, że PB szykuje już nową wspaniałą grę, a na G4 nawet nie mam zamiaru czekać. Może nie potrzebnie od razu przekreślam tą grę, ale takie są moje odczucia co do tego.

Respev:

--- Cytuj --- Bioware się tym zajmie ! ;)
--- Koniec cytatu ---
Nawet nie zartuj. Jeśli Gothic 4 ma wyglądać tak jak KOTOR czy Jade Empire, to ja dziękuję. Szczerze powiedziawszy, bardzo dobrze, iż kontynuaja gry wyjdzie na konsole. Za te 3-4 lata, xbox 360/PS3 będzie tanie i bardziej będzie się opłacało kupić konsolę, niż modernizować komputer pod grę.

--- Cytuj ---Jestem naprawdę zawiedziony postawą JoWoodu, mam nadzieję, że PB szykuje już nową wspaniałą grę, a na G4 nawet nie mam zamiaru czekać.
--- Koniec cytatu ---
Zachowujecie się zupełnie tak, jakby Piranha Bytes była najlepszym studiem na świecie, a jest wprost przeciwnie...

SzlugA:
Moim zdaniem to bardzo dobrze, że ukarze się nowa część Gothic'a. A to dlatego, bo już dawno nie miałem przyjemności zagrać w jakąś ciekawą produkcję. (Oczywiście poza Gothic 1,2,2NK,3)

Ale z drugiego punktu widzenia to jest to lekkim przegięciem tworzenie kolejnej części sagi.. Co tym razem wymyślą przyszli, a może nawet obecni twórcy? (Jeśli wymyślą  ) Powrót Bezimiennego z zaświatów? Czy może coś w sensie to się przydażyło mi wiele lat temu.. i nagle znów powraca jakieś zagrożenie.

--- Cytuj ---Nie, nie i jeszcze raz nie! Gothic bez Piranii to nie Gothic.
--- Koniec cytatu ---
Fakt, ale należy dać innym szansę.

Nie ma co narazie spekulować, według mnie jest to jeszcze nie pewna informacja.

canis:
Mój Kolega mówił że na końcu Gothica 3 trzeba zabić Xardasa. Jeżeli tak to dalsze części nie będą prawdziwymi Gothicami. Zresztą G3 nie był całkowicie udany, znaczy może fajny ale na pewno nie jest ideałem. Gothic 4 jeżeli powstanie to w edycji kolekcjonerskiej zawita na mojej półce chyba że się spóźnię   ale tak czy siak chętnie zobaczę co jeszcze można wy myśleć żeby się kasy dorobić

Respev:

--- Cytuj ---Ale z drugiego punktu widzenia to jest to lekkim przegięciem tworzenie kolejnej części sagi.. Co tym razem wymyślą przyszli, a może nawet obecni twórcy? (Jeśli wymyślą  )
--- Koniec cytatu ---
A gdzie jest powiedziane, że będzie nam dane grać tym samym bohaterem?

--- Cytuj ---Jeżeli tak to dalsze części nie będą prawdziwymi Gothicami.
--- Koniec cytatu ---
Są trzy zakończenia  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej